../images/Emo124.gif שאקירה בקולומביה../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif
אתמול שאקירה נחתה בקולומביה. היא הגיעה עם אנטוניו (החבר) ועם אנטוניו (האח) ועם שאר הצוות שלה. מטרת הביקור: לבקר בבית ספר חדש שנבנה מטעם הארגון שלה Pies Descalzos ואיך לא גם לקדם את המהדורה החדשה של Oral Fixation Vol. 2 ולדבר על סיבוב ההופעות הבינלאומי החדש. הנה סיכום מסיבת העיתונאים:
מה לגבי החתונה? שאלו אותה על החתונה ש"מתקרבת", היא ענתה שכל שנה העיתונות מחתנת אותה מחדש או ממציאה לה חבר חדש. האמת היא שהיא עדיין עם אנטוניו אבל עדיין אין תאריך סופי לחתונה שלהם. מה שכן, היא אמרה שהם חושבים תמיד על להקים משפחה ולהוליד ילדים. אך לבינתיים אין תאריך באופק.
מה לגבי הבית שאבא של טוניו "בנה" להם? כמו שאמרתי שבוע שעבר מסתובבות להן שמועות ששאקירה ואנטוניו מתכוונים להתחתן באפריל 2007 בבית הוריו של "טוניו" או באורוגוואי. העיתונאים אמרו לה שחמה מאוד מאושר מה"חתונה" שמתקרבת ולכן הורה לבנות בית באורוגוואי בו יערך הטקס. שאקירה בתגובה צחקה ואמרה שזה לא נכון כל העניין הזה... כי לבינתיים אין שום חתונה והוסיפה שחמה אוהב אותה מאוד ומסתדר איתה.
אנטוניו שמן? עיתונאי אחד שאל אותה מה היא חושבת על המשקל של אנטוניו וציין בפניה שנראה לו שהוא השמין. שאקירה בתגובה ענתה לו בציניות: "אבל גם אתה לא מי יודע מה רזה". והוסיפה תוך כדי צחקוק קל "אני מאכילה אותה טוב מאוד". כל הנוכחים צחקו... (תארו לכם את הסיטואציה). העיתונאי ענה לה: "אני תמיד הייתי שמן" והמשיך לשאלה הבאה שאקירה לא נתנה לו להמשיך ואמרה: "לשאלה הבאה" והפנתה את מבטה לעיתונאי אחר. מאותו רגע היא התעלמה לחלוטין מהשאלות של אותו עיתונאי. (ובצדק).
מה לגבי מסע ההופעות? שאלו אותה האם היא מתכוונת להוסיף למופע רקדניות כמו מדונה ובריטני. והיא ענתה ב: לאאא! ושהיא מאוד אוהבת לשאת את כל המופע על כתפיה. (צודקת. היא לא צריכה שום רקדניות. עכשיו אני רגוע, איזה כייף שאקירה תהיה לבד על הבמה ותיתן הופעה כמו שרק היא ורק היא יודעת לתת). היא הוסיפה שהמסע החדש יהיה המסע הכי גדול והכי חשוב בקריירה שלה ושבאוקטובר 2006 היא תחזור לקולומביה במסגרת סיבוב ההופעות על מנת להציג לאנשיה את המופע החדש.
במהלך מסיבת העיתונאים שאקירה קיבלה אלבום זהב על המכירות של OFv2 בקולומביה. לגבי Hips Don’t Lie שאקירה אמרה (את מה שאנחנו כבר יודעים): שוויקליף התקשר אליה והציע לה לעבוד ביחד והיא מצידה חלמה על זה יומיים קודם לכן עוד לפני שהכירה אותו. היא הוסיפה שהיא מאוד אוהבת את התוצאה הסופית. על הגרסה בספרדית אמרה שהיא רצתה לתת לקהל הלטיני שלה את התענוג לשמוע את השיר בספרדית ושהיא חשבה מההתחלה שזה הכרחי להקליט גם גרסה בספרדית. במהלך המסיבה עלה לבמה מעריץ כשבידו האלבום Peligro שאקירה הופתעה שיש מעריצים שיש להם עדיין אלבום מקורי של Peligro וחתמה לו בהתלהבות.
על ההופעה במונדיאל אמרה: שהיא לא מבינה בכדורגל (חחח מישהו אמר Inevitable?) אבל היא מבינה את התשוקה של המשחק. היא הוסיפה ואמרה שהיא מאוד מקווה לתת את המקסימום בהופעה שמתוכננת לה בברלין ב-9/7/06.
על הארגון שלה Pies Descalzos סיפרה: שנבנה בית ספר חדש בקולומביה ושיש כמה פרויקטים חדשים בנוגע לארגון. היא ציינה שבגרמניה תרמו המון לארגון ושבנובמבר 2006 יתקיים שם אירוע התרמה גדול שיעזור לאסוף עוד תרומות לארגון. בסוף שאלו אותה על בת דוד/ה שלה שקוראים לה: מריה איסבל מבאראק ושהיא זמרת מתחילה היא אמרה שהיא תומכת בה ושיש לה כבר חברת תקליטים וזהו. לבסוף היא ציינה שביום חמישי היא תשתתף בטקס פרסי ה- Billboard הלטיני ושהיא מאוד מתרגשת . סוף!!!
רק שתדעו שעד עכשיו נמכרו מ-OFv2 2.1 מיליון עותקים בכל העולם!!! איך הייתי רוצה את ה-
הזאת