Oprah

• פותח הנושא mays
  • פורסם בתאריך

mays

New member
Oprah

טוב, אז הגעתי לעבודה ב-45 דקות איחור כי לא יכולתי לזוז מהטלוויזיה... חחח היה מקסים. החלק הראשון היה מדהים (הראיון של שנאיה והשיר עם דולי. אח"כ זה קצת נמשך מדי (מה לעשות, לא ממש מעניינים אותי הנישואים של מליסה את'רידג'...), אבל בגדול היה מקסים. נראה לי שבחלק השני שנאיה היתה הרבה יותר לחוצה... דווקא בגלל שלא היא היתה המוקד של כל מה שקורה על הבמה, נראה לי שהיא היתה הרבה יותר לחוצה מעצם המעמד, של להיות שם עם דולי. עוד מישהו חוץ ממני שם לב לעובדה שכל פעם שאופרה ודולי התבדחו על הקטע של ניתוחים פלסטיים שנאיה ממש לא היתה בקטע? כאילו היא לא ממש הבינה על מה הן מדברות? בכל אופן, זו היתה דרך מעולה להתחיל את היום!

m L m

New member
יו......... איזה מעולה!

התעוררתי לפני 10 ד' וישר בדקתי אם זה שודר- ואיזה עונג! אז כמובן שישר באתי לפתוח את המחשב ולדווח פה........ ועכשיו אני הולכת לראות את זה! דיווח אח"כ

m L m

New member
טוב. אז ראיתי............ו....

נ ה נ ת י קודם כל- שאניה מדהימה! לא כ"כ אהבתי את האיפור שלה כי לדעתי עשו אותה לבנה מדי אבל חוצמזה היא הייתה מדהימה! כשהיא בכתה היא הייתה כ"כ מרגשת ואמיתית וזה הצחיק אותי איך שהיא ממש התרגשה לקראת ההופעה עם דולי פרטון. אולי עכשיו היא מבינה יותר את המעריצים שלה כשהם מתרגשים כשהם פוגשים אותה! ד"א- אני לא יודעת מה איתכם אבל לאחרונה שמתי לב שלשאניה יש עצב בעיניים וזה לא היה שם
השיר- מדהים! (למרות שמדי פעם דולי נתקעה
) אבל אני אוהבת את השיר הזה ואני חושבת ששאניה מבצעת אותו באופן מעולה! חוצמזה- עוד מישהו חושב שאופרה ילדותית לחלוטין??
דולי- היא מצחיקה
נקרעתי מצחוק ממנה ואני יכולה להבין למה שאניה אוהבת אותה. אני חייבת לציין ששאניה נראתה רגועה לידה. מליסה (ככה קוראים לה?)- אין לי כ"כ מה להגיד עליה.... חוצמזה שהיא ודולי הרסו לחלוטין את השיר (אוף אני לא זוכרת איך קוראים לו...נו, זה של וויטני יוסטון...) אמממממ..... נחזור לשאניה ול-SNTAPF - זה כיף לראות את שאניה מבצעת אותו בחי כי זה שיר עם המון משמעות. ובכלל (לפי מה ששמתי לב) היא לא שרה בפלייבק אבל נשמעה מעולה!

mays

New member
רק ניחוש....

אולי בשידור של 3 בלילה (בלילה שבין שלישי לרביעי). במקומך הייתי מכוונת את הוידאו ומתפללת...

Caeser

New member
איזה יופי היה!!!

קודם כל, התפילות שלנו נענו ושאניה היום היתה אצל אופרה בשבע בבוקר. את האמת הייתי בטוח שאני אקום מאוכזב כי קמתי גם בשלוש לפנות בוקר לראות אם יהיה ולא היה אז כל כך שמחתי!!! עשיתי טיימר ולא יכולתי לחכות לחזור כבר מהבי"ס. אני מקווה שSHARABIGFAN ראתה את זה גם כי היא ממש חיכתה לזה... בכל מקרה הראיון עם שאניה ואופרה היה ממש מצחיק כשאופרה שאלה אותה אם היא קמה כל יום בבוקר וחושבת על זה שהיא הזמרת הכי מצליחה בעולם...:) ואיך ראו ששאניה התרגשה לקראת ההופעה עם דולי, כמו שמירי אמרה אולי עכשיו היא מבינה איך המעריצים מרגישים! בכל מקרה, מסכנה שאניה, התחילה טיפה לבכות (הראו גם איזה אישה בקהל שגם לה נזלו דמעות) . שמתם לב אבל שכששאניה הציגה את דולי, דולי לא ממש התייחסה לשאניה...אולי טיפה...ובאמת דולי הרסה טיפה את השיר. שתיהן די נמוכות כאלה...:) לקראת הסוף שאניה הוציאה את כל פרץ ההתרגשות שלה בשיר SNJAPF. היא עשתה את ההופעה ממש יפה והיא גם שרה בלייב! בקיצור, זה היה שווה את כל הטירטורים האלה מסטאר-וורלד שהיו אתמול (שדרך אגב עוד לא החזירו אימייל או שאולי הם הקשיבו למה שכתבתי...). שידור חוזר כנראה בשלוש לפנות בוקר, למרות שאצלהם אף פעם אי אפשר לדעת...

sharabigfan

New member
עצב בעיניים גם אני שמתי לב

שלשאניה יש מן הבעה עצובה מהשניה שהספקתי לראות ראיתי את שאניה עם דמעות ועם על סף דמעות של עצבים יצאתי מהבית אחרי שחיכיתי למופע אצל אופרה ופספסתי:( מממ משהו הולך בינה לבין מאט הזה אם הוא ,ואני אומרת את זה מבלי לשפוט אותו כי אני לא מכירה אותו ,עושה משהו לשאניה יש לו עסק איתי כמה שירים שאניה שרה עם דולי?

Caeser

New member
קיבלתי את האי-מייל מסטאר-וורלד!

טוב עכשיו זה לא ממש רלוונטי, אבל הם באמת עונים שם במהירות, תוך יום! נראה לי בגלל המכתב הדי זועף שלי הם שידרו היום לפי הסדר שבארה"ב...בכל מקרה למי שמעוניין: Thank you very much for your mail. It's our pleasure to have this opportunity to render you services. According to our schedules, there are two time slots for "Oprah Winfrey Show" everyday. The first one is at 09:00hkt. This time slot mainly shows repeated episodes that have already aired before. Thus, these replays may not be "in order" as we may tend to pick up the better episodes. The second time slot is at 13:00hkt in which the episodes are first aired on Star World and are usually about one month behind the schedules in the US. Hope our answers will help your undersatnding. Again, thanks for supporting STAR. Should you have any further enquiry, please feel free to contact us again. Best regards, Customer Services Department STAR Group Limited בקיצור מה שהם אומרים זה שבשעה 3 בבוקר זה פרקים נבחרים מאופרה שכבר שודרו בעבר ובשבע בבוקר זה פרקים "טריים" מארה"ב בהפרש של חודש...

m L m

New member
אהההה..... אז זה אומר

שב3 זה לא שידור חוזר? טוב, אם מישהו פיספס ולא הקליט שישלח לי מסר אולי נוכל למצוא פיתרון...

למעלה