Opiate.

מממ..

השגתי את זה [אני לא אגיד באילו דרכים
] ויש לי קובץ אודיו של זה, אבל בפעם היחידה ששמעתי לא קלטתי את ליין שם..

Alice108

New member
גם אני מכירה את השיר הזה../images/Emo2.gif ובאמת לא

שמעתי שם את ליין. אולי מישהו יודע איזה שורות הוא שר?

הוא לא הוקלט אלבום עצמו,

אלא יש קובץ כזה שמסתובב ברחבי הנט שכתוב עליו שזה מההופעה של tool יחד עם ליין.

everynormal

New member
ליין שר את השיר הזה עם טול

עם אני לא טועה זה היה בסביבות שנת 95, ליין שר את השיר הזה עם טול בהופעה חיה, ובגלל שזה היה בשלב שבו כבר הקול שלו התחיל להיהרס לא ממש שמעו אותו. הוא הופיע עם מסכה על הפנים כשביצע את השיר הזה. חוץ מזה ליין שיתף פעולה עם עוד מס' אמני רוק מחוץ לאליס, כמו עם הסקונד קומינג, עם הסולניות של הארט, הפרוייקט שלו של מאד סיזן

חבל שלא שמעו.. :\

ויש לי שאלה בקשר להארט- אני שאחת מהאחיות הייתה בsap, ושליין השתתף בRing them bells.. יש לי תמונה של ליין עם ג'רי ואחת מהווילסוניות [שכחתי את השם
] ואם אני לא טועה אחד מפרל ג'אם.. הייתכן? מה זה? [וסליחה שאני חופרת עם כל השאלות האלוXD]

everynormal

New member
ייתכן מאוד

האחת מהווילסניות שעליה את מדברת היא אן ווילסון. כידוע בסצנת הגראנג' כולם היו בקשר עם כולם, ולכן סביר להניח שאן ווילסון הייתה בקשר גם עם פרל ג'אם. מעבר לכך, באלבום סאפ התארחו כריס קורנל, מרק ארם ואן וילסון, ככה שאין סיכוי שלא יצא להם לדבר

G1988

New member
שמתם לב אבל

שנראה כאילו דווקא נירוונה, אולי הלהקה שהכי סימלה את תקופת הגראנג' מבחינת פרסום ומבחינה כלכלית, לא הייתה בקשר טוב עם כולם? זה נראה כאילו סאונדגארדן, פרל ג'אם ואליס כולם היו בתחת אחת של השנייה אבל דווקא נירוונה הייתה אאוטסיידרית בקטע הזה? לא שמעתי על איזשהם שיתופי פעולה בין נירוונה לבין להקות גראנג' אחרות...תקנו אותי אם אני טועה

ved42

New member
יש להם

עם עצים צועקים לפחות לקורט קובין יש down in the dark שיר ענק ממליץ בחום

למעלה