Opeth

Disposable Hero

New member
Opeth

היה מדהים, היה מטריף חושים, נפלא מהמם ומרגש. כל כך נחמד סוף סוף שלהקה מכובדת כמו אופת' מגיעה לארץ ודופקת שואו מקצועי וכייפי כמו שאופת' נתנו היום. הלוואי ועוד להקות ילכו בעקבות אופת' ויבואו גם להופיע בארצנו הקטנטונת. אני רק לא מבין דבר אחד: למה כל מי שדיברתי איתו על מועדון התיאטרון אמר לי שזה חרא של מקום בשביל הופעות? היה אחלה של סאונד בסה"כ, חוץ מאיזה גליץ' חסר משמעות בדיוק בשניה אחרונה של ההדרן השני, חוץ מזה- באמת שהיה צליל משופשף ומקצועי. ועוד הערה קטנה: מייקל הזה פשוט מלך!!

Rudess

New member
היה משובח

פעם שלישית שאני רואה אותם ופעם שלישית שאני נהנה. סקירה מלאה תעלה במהלך יום ראשון ככל הנראה.

SHOOGIE

New member
תרשו לי לחלוק...

אני לא נהניתי כמו שציפיתי. ומצד שני? כמישהו שמבחינתו פסגת יצירתם של אופת' היא DAMNATION למה ציפיתי? שיהיו קצת יותר שירים מהאלבומים שבעיניי הם יותר מוזיקליים ופחות "לתת בראש" שירים מבלאק ווטר פארק, דאמניישן, ואפילו סטיל לייף. אני הרגשתי, כאילו הם באו בשביל לא לאכזב את כל המטאליסטים בני ה 15 ונתנו להם בעיקר, הרבה רעש ותדמית כמו שהם רצו לראות על הבמה,למרות ההערות הציניות העדינות של מיקאל על הסצינה. נו שיהיה... עדיף על לשבת בבית. אבל אם הייתי יודע שזה יהיה הסיפור, הייתי נשאר בבית.

kurush

New member
מועדון התיאטרון

הסאונד לא היה רע כמו בהופעות אחרות שראיתי שם - יתכן שבגלל כשרון של סאונדמן ו/או איכות של PA, אבל עדיין הבאסים הדהדו הרבה יותר מדי ושמעתי בעיקר תופים (סנייר ובס-דראם), ואת התדרים היותר נמוכים של גיטרת הבאס.

yonia3334

New member
אכן היה מדהים...

חוץ מן העובדה שמייקל דיבר כאילו הוא בתוכנית אירוח של דן שילון. ובמקום לעשות חידוני מוסיקה היה אפשר לדחוף עוד איזה קטע... אבל בסה"כ היה ממש מדהים, והביצוע של הקטעים היה ממש מצויין. ואחרי כל ההשמצות נגד מטאליסט, הם כנראה למדו את הלקח והצליחו להרים הופעה מאורגנת להפליא.

vogre

New member
היה מעולה

לדעתי בחירת שירים בסדר ביותר, לא אכזבו במיוחד אוהבים של שום תקופה, ונתנו הופעה מרשימה.

nazgulheir

New member
היה גדול

אם כי כמו Shoogie הייתי מעדיף לראות יותר שירים מ-Damnation ן-Blackwater Park. מה שכן, הקטע הפסיכדלי שהם נתנו ב-Closure היה גדול. שתי השגות פרוגרסיביות: 1. לפר ויברג (הקלידן) הייתה חולצה של Ashra Tempel 2. אותו פר ניגן שנייה וחצי (מדוד) מסולו הקלידים ב-Tom Sawyer של RUSH.

למעלה