Opeth

Gile2

New member
Opeth

משהו יודע היכן ניתן יהיה להשיג כרטיסים להופעה של OPETH. כבר הפסדתי הופעה של DREAM THEATER בקנדה כי בררתי רק חודשיים לפני. בנוסף אני מתופף מנוסה אך מעט מבוגר (בעיני אנשים מסוימים זה יכול להחשב כחסרון) בן40ומחפש נגנים להרכב רוק מתקדם אך לא רק מתקדם. היכן כדאי לחפש? תודה, גיל

The Cabana Boy

New member
אם כבר אופט', אז הם מגיעים לארץ

ב-1 באפריל (ח), אפשר לבדוק זאת באתר הרשמי שלהם.

Gile2

New member
Opeth in Israel

ידוע לי שהם באים לארץ השאלה היא היכן תתקיים ההופעה ואיפה ניתן יהיה להשיג כרטיסים. גיל

The Cabana Boy

New member
ובכן, פרטים:

המחיר: עדיין לא ב-100% ברור אך הוא יהיה בין 150 שקל ל-190 שקל. איפה ניתן להשיג כרטיסים: מטאלשופ, ג'אנק, יכול להיות גם בקצת אחרת אבל בכל חנות של רוק, מכל הסוגים. מתי: כנראה שהכרטיסים יתחילו להמכר בשבוע הבא.

kalimera1

New member
ואם כבר אופת'...

הבנתי שDAMNATION נחשב ל"אלבום שקט" שלהם. יש להם עוד אלבומים בסגנון דומה?אני מכירה אותם בסה"כ שבועיים ויצא לי לשמוע רק "דוגמיות" מכל מיני אלבומים...ואולי בכלל השאלה לא שייכת לכאן כי הם לא ממש פרוג (לפחות מה ששמעתי...) תודה!

epitaph

New member
התשובה היא לא...

אין להם עוד אלבומים דומים ל Damnation אבל כן יש להם להם עוד כמה שירים שמפוזרים באלבומים אחרים בסגנון כמו Harvest לדוגמא. הסיבה לכך היא שמלכתחילה זה תוכנן להיות משהוא חד פעמי (טריק שיווקי, הוציאו שני אלבומים במקביל, האחד, Damnation שהוא "שקט" והשני, Deliverance, שהוא כבד מהרגיל בשביל הלהקה. אם את רוצה עוד משהו בסגנון של Damnation אני ממליץ לך לבדוק את הלהקה Porcupine Tree שהסולן שלה ומנהיג הלהקה, סטיבן וילסון, הוא במקרה גם המפיק של Damnation (וחבר טוב של הסולן לפי מה שידוע לי) וגם השותף של אביב גפן ל Blackfield. ממליץ לך לבדוק את האלבומים Lightbulb Sun ו- Recordings.

SHOOGIE

New member
אני לא מאמין.... מקווה שזה לא

ייתבטל חלילה. מישהוא יודע מה יהיה בהופעה או שזה הפתעה?

Gile2

New member
Opeth in Israel 2

אפשר גם לקבל תשובה-עזרה גם בעניין מתופף מחפש נגנים?

Rudess

New member
מה יהיה בהופעה?

אחרי שהייתי ב-2 הופעות שלהם (אחת מהם זאת שצולמה ל-DVD), אני יכול לומר לך בוודאות שאופת' תנגן 2-3 שירים מהאלבום החדש, וכמו כן 1-2 שירים מכל אחד מהאלבומים האחרים שלהם. אני כמובן שם.

SHOOGIE

New member
ההופעה של דאמניישן...

שם הייתי רוצה להיות. יפה לך 2 הופעות שלהם.

Rudess

New member
תודה ../images/Emo13.gif

את ההופעה השנייה שלהם ראיתי ב-8.9 השנה בלונדון, כשהם התחילו את הטור של GHOST REVERIES.

gadirussak

New member
לא אוהב מטאל

האם בתור אחד שלא כל כך אוהב מטאל אבל כן אוהב פרוג ויכול לחיות עם פרוגרסיב מטאל, יש מה לחפש בהופעה? האם היא "כבדה" מדי בשבילי? מה הם יותר, מטאליסטים או פרוגרים?

Rudess

New member
אם

אתה יכול לחיות עם פרוגרסיב מטאל אז תבוא. מיקאל משלב שירת קלין עם גראול במהלך כל ההופעה. יכול להיות שדברים מסוימים יראו לך קצת כבדים וחלק פחות, בכל מקרה, חבל לפספס להקה בסדר גודל כזה שמגיעה לארץ.

אם אתה לא אוהב מטאל

יכול להיות שיהיה לך קשה עם זה. אם דרים תיאטר היו באים, הייתי אומר לך ללכת בלי בעיות, אבל השירה של אופת' בחצי מהזמן מאוד נעימה ובחצי השני ממש קשה לעיכול. ההמלצה הכי טובה היא: יש לך ארבעה חודשים עד להופעה. תקשיב לאלבומים שלהם בינתיים ותחליט בעצמך אם זה מתאים לך או לא.

למעלה