Opeth

Opeth

מה האלבום האהוב עליכם של הלהקה ?? והאם היא נחשבת ללהקת פרוגרסיב? פעם ראשונה שאני כותב בפורום עד עכשיו קראתי הודעות - יישר כוח אחלה של פורום ואנשים

kurush

New member
תלוי את מי תשאל

אתה יכול לעשות חיפוש קטן בפורום - כל הודעת עשירית היא ויכוח על מהות הפרוג. בקצרה, לפי ההגדרה המסורתית, פרוג הוא מיזוג של רוק ומוסיקה קלאסית. אופת' משלבים דת' מטאל עם פרוג, ולכן אינם נחשבים בעצמם פרוג. באופן עקרוני מדובר בלהקת דת' שמושפעת מפרוג קלאסי כגון קרימזון וקאמל, וניתן לשמוע את זה בקטעים הכבדים שלהם כמו בקטעים הקלים יותר. אני מאוד אוהב את Deliverance, לדעתי הוא הכי טוב ששמעתי עד כה שלהם, אם כי עוד לא יצא לי להכיר טוב את ארבעת הראשונים. האלבום Damnation מומלץ לאנשים שלא סובלים שירה בגראולים ודיסטורשנים כבדים מדי.

l o s t

New member
orchid הראשון שלהם אם אינני טועה ..

דווקא מאוד פרוגי, הרבה יותר מדליברנס .

Rudess

New member
OPETH

לפני שנה הלכתי להופעה הידועה של OPETH שצולמה ל-DVD כשאני לא ממש מכיר את הלהקה, הכרתי את DAMNATION בעיקר. אבל בעקבות ההופעה הנפלאה נחשפה גם ל-BLACKWATER PARK ו- DELIVERANCE. ולאחר מכן אף רכשתי את BLACKWATER PARK ואת STILL LIFE שלדעתי הוא האלבום הכי טוב שלהם. DAMNATION אכן מומלץ לאנשים שלא סובלים גראולים STILL LIFE מומלץ לאנשים שאוהבים לשמוע דת' עם ריפים פרוגרסיביים ושירת גראול!!!

אז אני מבין שכן..להקת פרוג

ולגבי האלבומים. Morningrise הוא בהחלט האהוב עלי, מעניין לשמוע דעות נוספות של אנשים.. הקטע Black rose immortal כלול בתוכו מומלץ בחום למי שעוד לא הספיק לשמוע. האמת שלא יצא לי לשמוע את Deliverance איך הוא??

Rudess

New member
אם כבר ,אז ברגר קינג :)

וופר על האש, הכי טעים שיש .

VaXmAn E

New member
../images/Emo4.gifאתם מחוקים לגמרה אה???

הדברים האלו הכי לא בריאים בעולם!!! תוכלו חסה!! ת'אמת גם כרוב זה להיט אבל איך שאתם רוצים

RamiSun

New member
עזבו אותכם

רק קבבים!!! טל, זהו? אתה בלונדון אז שכחת את מונקה וויטושה ועברת להמבורגרים? תועבה!!!!!!!!!!

Rudess

New member
רמי

גם פה יש לי קבבים, אבל לא כמו של ויטושה :) עברתי לבייקון, יותר נכון :)

למעלה