Operation Escape of Three Cats חג שמח
3 3 שרונית New member 3/10/07 #3 מקס יצאת?? יש לי 3 תפוחים ואת כל מה שיש לך,, מנסה להבין מה לעשות עם הריבועים הירוקים, ומה עושים עם הבלונים???
מקס יצאת?? יש לי 3 תפוחים ואת כל מה שיש לך,, מנסה להבין מה לעשות עם הריבועים הירוקים, ומה עושים עם הבלונים???
מ מקס6 New member 3/10/07 #5 היי שרונית עדיין לא יצאתי,,אבל עם,,, הריבועים הירוקים תעשי את הסיפרה 2= [שתיים וגם שווה] ועם הבלנים את צריכה להכנס לחדר ליד ואז שם מתחלפים הצבעים לי יצא כחול,ירוק,אדום,ירוק,צהוב,אדום . אחר כך לכי לחדר ליד ותקבלי משהו לי חסר המשולש ,אם יש לך אז תכתבי
היי שרונית עדיין לא יצאתי,,אבל עם,,, הריבועים הירוקים תעשי את הסיפרה 2= [שתיים וגם שווה] ועם הבלנים את צריכה להכנס לחדר ליד ואז שם מתחלפים הצבעים לי יצא כחול,ירוק,אדום,ירוק,צהוב,אדום . אחר כך לכי לחדר ליד ותקבלי משהו לי חסר המשולש ,אם יש לך אז תכתבי
3 3 שרונית New member 3/10/07 #6 אייךלעשותשתיים, ?? עם הבלונים הסתדרתי ומצאתי עוד תפוח, יש לי 5 בסה"כ
מ מקס6 New member 3/10/07 #8 תתחילי משמאל לימין 5 קוביות ואז תרדי ככה,,, מה עם המשולש תגלי היכן מצאת?
3 3 שרונית New member 3/10/07 #9 עשיתי, זה לא נותן לי כלום לא מצאתי משולש, נראה לי שרק בסוף אחרי התפוח השישי נקבל משולש
3 3 שרונית New member 3/10/07 #11 אבל אני לא מקבל כלום!!! עשיתי את הצורה הזו של ה-8 כמו שאמרת, לא קורה כלום
S Sweet Fantasy New member 4/10/07 #17 יצאתי ../images/Emo178.gif סוף סוף "../images/Emo13.gif תודה על המשחק