Open File in Visual C++

Panther

New member
Open File in Visual C++

שלום. קראתי בספר Teach yourself Visual C++ 6 in 21 days לפתוח חלון של Open file בצורה הבאה:
CFileDialog m_ldFile(TRUE); m_ldFile.m_ofn.lpstrInitialDir= "C:\\Temp\\"; m_ldFile.DoModal();​
הם ציינו שיש עוד פקודות שניתן לתת לאובייקט מסוג CFileDialog חוץ מ lpstrInitialDir, אשר אומרת לתוכנית איפה לפתוח את החלון פתיחת קובץ. הם נתנו רשימה של עוד משתנים כאלה, רק אני לא יודע מה עושה כל אחד ואיך משתמשים בו. מישהו מוכן להסביר לי איך משתמשים בהם ומה הם עושים לחלון פתיחת הקובץ? אני מצרף קובץ טקסט שמראה את הStructure שנקרא m_ofn. תודה!

ihovav

New member
מממ.....

תפתח MSDN כמו שאני עשיתי ותסתכל על הCLASS - הם מפרטים שם ב CLASS MEMBERS את כל המשתנים והמטודות של אותו ה CLASS ומסבירים מה כל אחד עושה אם אתה מוצא מטודה או משתנה שאתה רוצה ללמוד עליו יותר - אתה יכול לקרוא בהרחבה עליו ספציפית

ihovav

New member
הבהרה

אתה צריך להסתכל על OPENFILENAME ולא על CFileDialog - כי המשתנים נמצאים בתוך הSTRUCT הזה ולא ממש בתוך ה CLASS

ihovav

New member
O.K

ני אנסה למצוא את מה שאתה מחפש אני חושב שבכל מקרה - שווה לך לבדוק לעומק כל משתנה כדי לראות מה אחראי על מה וכמו שהמלצנו לך בעבר - אני חושב שאתה צריך ללמוד WIN 32 API לפני MFC...

Panther

New member
אבל!

איך אני יכול לבדוק לעומק כל משתנה? זה בדיוק מה שאני שואל כאן! אני לא יודע איך להשתמש בכל משתנה ואיזה ערכים הוא מקבל והספר שממנו אני לומד מלמד קודם MFC אז אני צריך ללמוד את זה קודם.

WarLord

New member
Platform SDK

על ה API אתה יכול ללמוד בMSDN בכניסה בתוכן הענינים בשם Platform SDK

Panther

New member
מצטער אבל...

באינדקס אין את זה, וגם בContents אני לא מוצא את זה. איפה בדיוק זה בContents? תודה

WarLord

New member
מראה מקום מדוייק ב MSDN

Platform SDK -> User Interface Services -> Windows User Interface -> User Input -> Common Dialog Box Library -> Common Dialog Box Reference -> Common Dialog Box Structure -> OPENFILENAME A bit long

ihovav

New member
תגובה

אני מאוד ממליץ לך לעזוב כרגע את MFC ולעבור ל API קודם גם במחיר דילוג על פרקים בספר וישיבה ארוכה מול ה MSDN יש המון "משתנים" ב MFC שנגזרים ישירות מ DEFINES של ווינדוז שהוגדרו בשביל ה API בנוסף - אתה תבין את המערכת בצורה הרבה יותר טובה ויותר לעומק - ככה יהיה לך יותר קל להתמודד עם בעיות ב MFC אני למדתי קודם API בסלע - והמחזור אחרי למד MFC קודם כי ה API מסובכים - אבל אפילו הם למדו קודם חלק מה API בשביל הרקע - ואני חושב שזה הכרחי ללמוד לפחות ברמה הבסיסית את ה API כדי לקבל מושג או שניים על תכנות בווידוז בכל מקרה אני אשמח לעזור לך בכל צורה שהיא יש לי ספרים של סלע על ה API ו MFC (שבו בפרקים הראשונים מלמדים API בסיסי) ואני אשמח להשאיל לך אותם

harisson

New member
עזרה מיידית!

לצערי בגירסה 6 הורידו את העזרה, כמדומני. בגרסה 5 יש את העזרה וניתן להגיע למה שאתה מחפש ממש בקלות. אני אצרף את הקובץ המתאים בהודעה שתשלח יותר מאוחר! ביי

ihovav

New member
מה הכוונה ?

אני לא מכיר את VC5 אני לא ממש יודע האם ה HELP ב VC5 היה מובנה בתכנה - אבל ב VC6 זה באמת מגיע בנפרד - אבל אם אני לא טועה - התכנה מחולקת חינם בכנסים של מייקרוסופט אם לא - תמיד אפשר "לקנות" אותה...

harisson

New member
הוא היה מובנה...

הוא היה מובנה בתוכנה... אני אצרף את הקובץ שעוסק בכך יותר מאוחר

למעלה