OO הפאץ' הרס לי ת'משחק?!

מצבניק

New member
OO הפאץ' הרס לי ת'משחק?!

אחרי שהתקנתי את הפאץ' אני כבר לא מצליח להיכנס למשחק יותר... המחשב שלי אומר ש"מייפל הפסיק לפעול" עם תמונה של פיטריה... בשביל הסקרנות... בני כמה החבר'ה פה?

אולי כדאי להוריד את המשחק ולהתקין מחדש

וקצת על נימוסים.... נכנסת לפורום חדש, אולי כדאי שתציג את עצמך לפני שאתה מבקש פרטים אישיים על הכותבים הקבועים כאן. למה שמישהו יכתוב לאדם זר את הגיל שלו ???

מצבניק

New member
רב סליחות.

לא היתה בכוונתי לפגוע ואת צודקת בהחלט. אציג את עצמי, שמי אדם ואני בן 23. אני משחק במייפל כבר מ2007 לא באופן קבוע (אולי בגלל זה השחקן הטוב ביותר שלי הוא קלריק רמה 38) הסיבה ששאלתי לגילכם הינה כמובן כי מאסתי בפורומים ילדותיים (הליגיטימיים למעשה למשחק זה בתכל'ס) קיוויתי שהחברה פה מעט יותר מבוגרים מגילאי 8-10. אני חושב שזה מדליק שיש פה חברה בוגרים ומאוד משמח אותי... התיסלחי לי?

נעים מאד

אני סמדר ואני משחקת כ 5 שנים בסקניה. אני בת 42.... ויש לי הרואית בדרגה 192. (גם קוסמת אש רעל בדרגה 165 וסניפרית בדרגה 101). יש כאן בפורום חבר'ה בכל הגילאים ומכל המינים. אני מניחה שהם ישמחו להציג את עצמם.

Guid

New member
הפאץ' של אתמול עשה גם לי טרור רציני.

הורדתי אותו איזה 4 פעמים, ועדיין לא עבד. הורדתי את המשחק, וניסיתי להתקין, לא עזר. עשיתי ריסט- גם לא עזר. אז מחקתי שוב את המשחק לחלוטין, והתקנתי אותו שוב. גם לא עזר. בסוף נכנסתי מהאתר של נקסון והצלחתי. אז אדם, תעקוב אחרי מה שרשמתי למעלה- זו כנראה הנוסחה להצלחה...
ואם כבר הצגת את עצמך, אז גם אני אציג את עצמי: אני עידן, בן 23, משחק עם ריינג'ר ברמה 100 בשרת ברה
אתה בהחלט מוזמן להישאר פה קבוע, טווח הגילאים פה הוא די גבוה.

מצבניק

New member
אני תמיד נכנס דרך האתר של נקסון

!!!כלומר הפטריה שיש לי בשולחן העבודה משום מה שולחת אותי לאתר ומשם אני נכנס... סליחה על הבורות אבל ב2007 זה היה נכנס ישר מהפטריה לא? ותודה עידן ונעים להכיר... מגניב שיש פה חבר'ה בגילי!! אני נשאר פה קבוע ללא ספק
אגב אני על שרת ברה (האדום) זה טוב?

Don Nirtin

New member
זו לא בורות, אדם../images/Emo267.gif

(היי, ניר 24, עוד מעט אציג את עצמי נורמלי) נקסון שינו את דרך הכניסה למשחק. מעכשיו הכניסה מתאפשרת רק לאחר הכנסת פרטי השחקן לאתר ומשם כפתור "START GAME". 90% מהפורום הזה זה ברה.........

yonVata

New member
טעות בידך...

עדין אפשר להכנס כמו פעם דרך הGame Luncher... פשוט רוב האנשים היום מעדיפים לא להתעסק עםזה
, אגב, בד"כ הגים לאנצ'ר חוזר יותר מהר מהאתר אחרי פאצ'ים לתיפקוד מלא...
...

SimsY

New member
אני מעדיף

אלמנטל וונד עם 20 אינט ו-10% מגי'ק בידייך

MomerS

New member
הימיתי שיש עוד דרך

יש בתיקיה של המייפל אייקון של פיטריה שרשום עליו game launcher זה מכניס אותך למייפל כמו שזה הכניס אותך אליו לפני כשנה ועל עצמי קוראים לי עומר אני בן 13
אני משחק בוינדיה חודש ואני לבל 51 בוילד האנטר

Guid

New member
פעם הכניסה הייתה שונה, כן...

לפני כמה חודשים הם החליטו שנכנסים דרך האתר שלהם, שזה די מעצבן אבל לא כזה נורא. יש דרך לעקוף את הכניסה לאתר אם אתה נכנס דרך הקובץ GameLauncher שנמצא בתיקייה של המשחק עצמו. אם אתה נכנס דרכו, הוא מעביר אותך ישר למשחק. אצלי זה כבר לא עובד, אבל.
וברה זה מצויין, לדעתי, אבל גם השרתים האחרים הם בסדר גמור
ספר לנו קצת על הדמות שלך? או על התכנונים שלך במשחק?

מצבניק

New member
מה שקורה זה שפשוט ווינדוס מדווח על תקלה :(

מה שמעצבן זה הפאץ' אשכרה דפק לי הכל... עבד לי חלק עד היום בבוקר... אני אעלה תמונה כשאדע איך עושים את זה חח שם השחקן שלי: XadammagicX רמה 38 מתאמן בעיקר בLPQ כיום אני ממש מבוקש כי אני קלריק וזה נהיה נדיר משום מה... בקושי פותחים שחקן כזה... אני פתחתי עכשיו אראן PokemonsIL (פליז להתעלם מהכינוי ><') אני משקיע עליו כעת... הוא רמה 19 כרגע... אני הייתי רוצה להגיע לרמה גבוהה כמו שלכם... אבל אני בעיקר נהנה לפטפט עם פליירים באנגלית... ומנסה לשחק כבר למען השם!!!

Guid

New member
../images/Emo6.gif

אתה יכול ללחוץ על הכפתור "PrntScrn" בחלק הימני העליון של המקלדת, זה יעשה לך צילום מסך של המחשב. אחרי זה אץה פשוט נכנס לצייר, עושה "עריכה>>הדבק" ותוודא שזה באמת המצב הנכון שרצית לתפוס. אם כן, שמור את התמונה ותעלה לפה~
ואל תדאג, עם קצת השקעה אתה תוכל להגיע לרמות מרשימות בעצמך...

מצבניק

New member
עדכון קל...

מחקתי את המשחק ואני מוריד חדש... בטח יקח לי יותר מיומיים להוריד -_-

Don Nirtin

New member
ברוך הבא אדם../images/Emo267.gif

נאי ניר, בן 24, די
, משחק בקוסם קרח רמה 133 חצי נטוש חצי לא בשימוש ובBATTLE MAGE רמה 60...... ויש לי יותר מדי מיולים

למעלה