Ong-Bak סרט Mui-Tai

Beowolf

New member
Ong-Bak סרט Mui-Tai

המלצה לסרט. בין כל סרטי הקונג-פו והקרטה, נדיר למצוא סרט שמתמקד במוי-טאי , נראה לי שיש פה מי שיתעניין. לפי מיטב המסורת של סרטי אומנויות הלחימה של שנות ה 70, העלילה טפשית ורק תירוץ להרבה מכות, אבל יש מוי-טאי מסורתי מרשים מאד. אני נהנתי. את הסרט אפשר להוריד דרך eDonkey/Overnet/eMule מ http://www.sharereactor.com/release.php?id=8852

גם למתנגדים להורדות, שווה לקרוא

The visual appeal of martial arts stems from its triumph of form over function. None of us really believes that kung fu works best in a street fight -- if that was the case it wouldn’t be the wrestlers who constantly win the Ultimate Fighting Championship -- but the martial arts are undeniably aesthetically pleasing. Whereas occidental fight scenes in Western movies emphasize raw hatred, ritualized Eastern combat symbolizes a mutual celebration of elaborate skill: a carnival of aesthetics and supreme physicality. But in its gritty modern form muaythai is direct and brutal; it has evolved to emphasize a clinical efficiency and economy of movement far removed from the graceful, twirling forms favored by Hong Kong and Hollywood. So Phanom traced the roots of muaythai in order to represent its more elegant and traditional manifestation, muay boran. He rediscovered around 100 long-abandoned moves and stances, never seen onscreen before, with the result that most audiences who saw the Ong Bak trailer assumed that they were really watching kung fu.​
מישהו שמע ויכול להוסיף פרטים על muay boran? אגב, warriors of heaven and earth מומלץ בחום.

zoti

New member
MUAY BORAN

סה"כ מדובר באביו הקדום יותר של המואי תאי. במואי בורן אין חוקים מגבילים כמו בזירה והאומנות מכוונת יותר להגנה עצמית מאשר לספורט. לכן מותר להשתמש גם בראש, בידיים חשופות ובהאבקות על הקרקע. כבר נתתי את ההמלצה הזו לפני כן אבל אני ממליץ לכולם ללכת ולראות את הסרט Beautifl Boxer שמספר את סיפורו של Nong Toom שמימן את ניתוח שינוי המין שלו ע"י לחימה בזירה בתאילנד. http://www.reuters.com/newsArticle.jhtml?type=reviewsNews&storyID=4329734

nitzano

New member
warriors of heaven and earth

לא יודע . סרט סביר ביותר . לא ממש מלהיב מבחינת אמנויות הלחימה שבו . ואם כבר דיברנו על כלי נשק ארוכים ישנו הסרט הקוריאני/סיני "וו שה" (wu shi) .

איזה אמנויות לחימה יש שם?

(השאלה בציניות לWoHaE, ברצינות לוו שה). הסרט הוא בעיקר סרט אווירה, ודי נכון היה להשוותו למוסא הלוחם.

nitzano

New member
Nothing special

אין סגנון ספיציפי הלוחמים הינם קוריאנים המנסים להגן על נסיכה סינית (הצעירה מנמר דרקון) ואחד הם משתמש במשהו שנראה כמו נגינטה .

COGAN BENY

New member
כשהייתי בתאילנד במרץ 2003 הסרט שיחק

בבתי הקולנוע המקומיים,שהם מדהימים. הסרט היה שם דבר וכולם ראו אותו, והמליצו לי ללכת לראות אותו בקולנוע גם אם אני לא מבין ממש כל מילה. באחד מהדוכנים של דיסקים ודיוידי קניתי את "THE MAKING OF" של הסרט. הכוכב הוא אקרובט מדהים והשתמשו שם בהמון פעלולנים. אחלה סרט

Beowolf

New member
לא נראה לי. .

זה DVD RIP - העתק של ה DVD המסחרי כמו אלפי סרטים אחרים שמסתובבים ברשתות שיתוף הקבצים.

zoti

New member
אפשר לקנות אותו ברשת

כאן אבל מאחר ולמיטב ידיעתי לא יצא עדיין העותק עם הכותרות באנגלית אז זה קצת בעיה לצפות בסרט למי שאינו דובר תאילנדית שוטפת.

Beowolf

New member
אני כמובן דובר תאילנית השוטפת.

נראה לך?! הלינק שנתתי ב sharereactor כולל גם קבצי תרגום לאנגלית.

הערות לטיפים

אין הכרח שהפורט יהיה 4662. ניתן לבחור מספר פורט שרירותית לחלוטין ואותו לפתוח בחומתאש. זו דרך עקומה להתגבר על התקפות ספציפיות נגד פורט החמורן. filedonkey מחזיק בסה"כ חתימות ללא כל בדיקה. הוא במידהר רבה נחות (גם בגלל עידכון איטי יחסית) לעומת jigle (הטוען האמיתי לחקיינות גוגל) שבודק בזמן אמת מה בפועל קיים כרגע על מחשבים שונים המחוברים לרשת החמורן. החפרד כיום אינו ידידותי או מהיר יותר מהחמורן, ולטענות משתמשים שונים בתנאים מסוימים אוברנט עדיף על שניהם. הן החמורן והן אוברנט מאפשרים בדיקה מחדש של מצב הID (נמוך/גבוה) ללא צורך בהתנתקות וחיבור מחדש לשרת אחר (הפרד). לפעמים שרתים יתנו lowID גם אם הפורטים הרלבנטיים פתוחים (אחד עבור TCP, השני עבור UDP). הבעיה בקונפיגורציה של השרתים. עדיף להתנתק ולעבור לשרת אחר. כדי לפתוח את מנהל המשימות (task manager) עדיף ללחוץ על ctrl-shift-esc ולא לתת את ההצדעה משולשת האצבעות. או פשוט לקלוד taskmgr.exe בשורת ההפעלה (run). במקום לחפש רשימות שרתים ידנית, יותר פשוט להשאיר את המצב הדפולטיבי האומר לפרד לבקש עידכון מכל שרת אליו הוא מחובר באותו רגע. העידכון הוא לרשימת השרתים עליהם יודע אותו שרת, וכיוון שכל השרתים אמורים להכיר זה את זה, מדובר על רשימה מעודכנת תדיר. בפסקה סבלנות קיימת הטעיה קלה. "התוכנה תבחר, בדרך כלל את השרת הנכון, ותבצע מלאכתה נאמנה, גם אם באיטיות." - התוכנה אינה בוחרת שרת. השרתים עצמם אינם מחזיקים את המידע שמורידים, אלא רק רשימות של מחשבים עליהם המידע משותף. ההורדה היא תמיד p2p - כלומר אחד על אחד ישירות מול מחשב ביתי אחר. ולסיכום "המנהלים אמורים למחוק הודעות עם הפניות לקבצים כאלה. לינק בפורמט ed2k אינו הפניה לקובץ. הלינק הוא חתימה אלקטרונית + שם הקובץ. מחרוזת טקסטואלית לחלוטין שאינה מהווה בשום צורה כתובת של הקובץ. המחשב האישי של המשתמש משתמש בתחימה כדי לתחקר מחשבים אחרים אם הקובץ מצוי ברשותם, אך אין כאן מיעון ברמה של כתובת IP ולרוב אין הורדה מלאה של קובץ יחיד ממחשב יחיד. המדוב רבאמת בשיתןף קבצים בין חברים - כפי שמקובל להשאיל לחבר עותק של סרט וידיאו. במקרה זה, של הכפר הגלובלי, כל העולם חברים זה לזה, ושלום על ישראל.

למעלה