יותר מדי סיום סדרה מאשר סיום עונה
כשהפרק נגמר הבנתי שכנראה התסריטאים לא ידעו אם CW יחזירו אותם או לא, אז החליטו לסגור את כל הקצוות והסיפורים. תכלס הסוף הזה מצוין לסדרה והעונה החמישית די מיותרת (למרות שלפי הספוילר המרכזי על עלילת העונה הבאה נשמע די נחמד) אבל תכלס העלילה של הפרק הייתה ממש טובה!! נתחיל מההתחלה
כשהעלו את היילי לאמבולנס ולוקאס קיבל את ההודעה מדב שקרן במצב קריטי, השיר ברקע היה כ"כ טוב, והסצנה צולמה בצורה מעולה (במיוחד כשרואים את הרופאים לוקחים את היילי וקרן לשני מסדרונות מקבילים, ואז לוקאס וניית'ן מתחבקים. סצנה חזקה! הייתי בטוח לכמה רגעים שקרן באמת הולכת למות, וכשראו אותה בגן הפרחים ישר צעקתי "קית'!!" והוא הופיע
הקטע הזה היה באמת מקסים, והבת שלהם חמודההה
הבן של היילי וניית'ן ממש מתוק ויש לו שם ממש יפה!
המסיבה: היה ש-ק-ו-ף שהמסיבה אורגנה ע"י רייצ'ל (והקטע שכביכול אסור לברוק להיכנס פשוט צעק לרייצ'ל להיכנס לפריים
), אהבתי מאוד שהיא חזרה וקיבלה את תעודת הסיום שלה
הריקוד שלה ושל הבנות היה קורע
הקטע שמאות' הגן על שלי מהבחור הזה היה ח-ז-ק!! וכשראו אותו על הגג והוא סובב את הבקבוק, הייתי בטוח שזו הייתה רייצ'ל שהוא הולך לנשק (לא ראיתי בדיוק מי זו) ואז כשזו הייתה ברוק כולי הייתי
! XD ברוק סדנקית ולוקאס סנדק - בחירות מוצדקות וברורות (אם כי לקרן יותר מגיע להיות סנדקית, אחרי הכל היא כמו אמא בשביל ניית'ן והיילי)
השיגעונות של ניית'ן והיילי לגבי דב והתינוק היו משעשעים, והיה מפתיע לגלות שלוקאס יהיה עוזר מאמן של וייטי (וההתעלמות המוזרה ממנו בפרק, שעוד יכל להיות פרק סיום, הייתה ממש לא במקום). קרן והביקור של דן בכלא - סצנה מעולה!! הייתי בטוח שהוא יצליח להתאבד, וחבל שזה לא קרה באמת
ולבסוף - הסצנה האחרונה במגרש ליד הנהר - אומנם קיטשית אבל די חמודה, המשחק של הבנים נגד הבנות היה משעשע, הסצנה סגרה קצוות מתחילת הסדרה (המשחק של ניית'ן ולוקאס) והייתה יכולה להיות באמת סצנה שמסיימת סדרה כזאת טובה. אאאאבל כנראה שנצטרך לראות מה מתכננים לנו גם בעונה הבאה