One Tree Hill סיימה עונה רביעית

TheLost

New member
One Tree Hill סיימה עונה רביעית

מה דעתכם? אני חושב שלמרות שלא היה הפרק הכי טוב בעונה, הוא ממש סגר המון מעגלים וסיים כמה דברים שכבר לא נראה בהמשך (ריקודים, מסיבות, מכות). הקטע שדן התאבד היה פשוט מזעזע ובכלל ה-Soundtrack של הקטע הזה ושל כל הפרק היה מושלם... פרק באמת טוב, ולא נראה לי שאני אחזיק מעמד עד שהסדרה תחזור רק בעוד איזה שנה

hagayx

New member
פרק די חלש לעומת כל הפרקים

ציפיתי לאיזה סוף מפתיע. בפורום מגרש ביתי מדברים על זה שיס לא מתכוונת לשדר את העונה החמישית, מישהו יודע על זה משהו?

TheLost

New member
בטח שכן.

היא פשוט תשודר בעוד הרבה זמן בגלל שבארה"ב היא מתחילה רק בינואר.

פרק לא רע

לפי דעתי צריך להיות אחרון. סגר המון קצוות והיה פרק סיום כזה, חבל למרוח עוד עונה

ליאני2

New member
הם סגרו מעגלים כי בזמן שהם צילמו את הפרקים

האחרונים הם לא ידעו אם תיהיה עוד עונה או לא... ואניי מאוד מאוד מקווה שיס כן תשדר את החמישית...אבל מקסימום.... נוריד
בכל מקרה... היה פרק מאוד נחמד.. כייפי כזה.. חבל שדן לא הצליח להיתאבד 8-| מגיע לו... אחרי שהוא רצח את אח שלו... = ( מזה אהבתי את כל הקטע של הריקוד של הספייס גירלז וגם של רייצ'ל+ היילי שהיא הפליקה לה XD ואז היילי שפכה עליה את המשקה.. [?].. ואז רייצ'ל 'אני הולכת להתגעגע לזה'.. הכי עיצבנה אותי ברוק... היא הייתה נורא לא קיצ'י.. לא יודעת מה המילה המתאימה אבל כולם היו בסבבה ורק היא " לא ניהיה עצובה נישאר חברים לנצח"... ממתי צ'ייס חבר של בווין/סקילס/ כמעט כולם....?!! חפרתי =] שתי מילים... happy end

timor014

New member
יש למישהו אימייל של יס

לשאול אותם על העונה החמישית? באתר שלהם שלחתי להם הודעה אבל לא חזרו אליי

timor014

New member
לפני כמה ימים אבל...

היה כתוב שם שהם עונים תוך 48 שעות

TheLost

New member
אז לפעמים לוקח להם יותר.

בטח ביום ראשון תקבלי תשובה.

timor014

New member
יס שלחו לי תשובה

הם כתבו לי שבתקציר היה כתוב פרק אחרון ולא פרק סיום הסידרה כמו שאני כתבתי להם בהודעה אז נראה לי שהם רמזו שזה פרק אחרון שישודר ביס הם גם כתבו לי שטרם נקבע אם ישדרו את העונה החדשה זה ממש נשמע שהם לא מתכננים לשדר את העונה החמישית

TheLost

New member
זה סתם שטויות

בתור התחלה הם בטח סתם טעו כשהם כתבו בתקציר סיום הסדרה. טועים, טעו, קורה. חוץ מזה, האנשים שעונים באימייל של yes כמעט לא יודעים כלום והם ממש מטומטמים. ביום שישי ה-13 כשלא שידרו שום סרט אימה, שלחתי להם אימייל "למה לא שידרתם שום סרט אימה ביום שישי ה-13?" והם ענו לי: "מצטערים, אין לנו את הזכויות לשידור סרט זה". הם קצת עם פיגור שכלי. ממש קצת. וגם שאני מניח שהם לא יכולים להגיד אם הם ישדו את העונה החדשה עד שתצא הודעה רשמית לעיתונות על כך שהם רכשו את העונה החדשה, וגם זה בטח ייתעכב בגלל שהעונה מתחילה בארה"ב רק בינואר אז לכאן היא תגיע בעוד בערך שנה. בכל מקרה, yes היא אחת החברות שהכי דואגות לצופים שלה ואין לה שום סיבה להפסיק לרכוש את העונות. זה פשוט לא משהו שהיא תעשה.

פרק משעמם...

אבל סבבה בשביל סיום כזה...הלוואי ולא היו לוקחים את זה לעוד עונה... ריייצצצ'לללללל
סוף סוף היא חזרהההה!
יואו אני מתה על בווין חבל שהיא לא הייתה ביותר פרקים בעונה הזאת

קובי221

New member
../images/Emo45.gif פרק סגירת עונה קיטשי למדי.

הוא נתן הרגשה של סיום הסדרה, וחבל שהוא באמת לא הסתיים. הסצינה של המסיבה היתה יפה. כל העלילה הסתיימה יפה. ואהבתי את הסיום המעגלי. סה"כ הפרק היה משעמם. אבל בגלל שהוא היה צפוי ולא היה מתח של הפרק האחרון... אני אמשיך לצפות בסדרה רק בגלל שהתחלתי, יותר מידי מורחים את הסדרה הזו.

sapirh19

New member
היה פרק מצויין

הפרק סגר הרבה דברים אהבתי את הריקוד של הבנות.. הצחיק אותי הקטע עם היילי ונייתן שהם התקשרו כל רגע לדב XDDD רייצ'ל חזרה!!1 מחכה לעונה הבאה :]

LeRanch

New member
יותר מדי סיום סדרה מאשר סיום עונה

כשהפרק נגמר הבנתי שכנראה התסריטאים לא ידעו אם CW יחזירו אותם או לא, אז החליטו לסגור את כל הקצוות והסיפורים. תכלס הסוף הזה מצוין לסדרה והעונה החמישית די מיותרת (למרות שלפי הספוילר המרכזי על עלילת העונה הבאה נשמע די נחמד) אבל תכלס העלילה של הפרק הייתה ממש טובה!! נתחיל מההתחלה
כשהעלו את היילי לאמבולנס ולוקאס קיבל את ההודעה מדב שקרן במצב קריטי, השיר ברקע היה כ"כ טוב, והסצנה צולמה בצורה מעולה (במיוחד כשרואים את הרופאים לוקחים את היילי וקרן לשני מסדרונות מקבילים, ואז לוקאס וניית'ן מתחבקים. סצנה חזקה! הייתי בטוח לכמה רגעים שקרן באמת הולכת למות, וכשראו אותה בגן הפרחים ישר צעקתי "קית'!!" והוא הופיע
הקטע הזה היה באמת מקסים, והבת שלהם חמודההה
הבן של היילי וניית'ן ממש מתוק ויש לו שם ממש יפה!
המסיבה: היה ש-ק-ו-ף שהמסיבה אורגנה ע"י רייצ'ל (והקטע שכביכול אסור לברוק להיכנס פשוט צעק לרייצ'ל להיכנס לפריים
), אהבתי מאוד שהיא חזרה וקיבלה את תעודת הסיום שלה
הריקוד שלה ושל הבנות היה קורע
הקטע שמאות' הגן על שלי מהבחור הזה היה ח-ז-ק!! וכשראו אותו על הגג והוא סובב את הבקבוק, הייתי בטוח שזו הייתה רייצ'ל שהוא הולך לנשק (לא ראיתי בדיוק מי זו) ואז כשזו הייתה ברוק כולי הייתי
! XD ברוק סדנקית ולוקאס סנדק - בחירות מוצדקות וברורות (אם כי לקרן יותר מגיע להיות סנדקית, אחרי הכל היא כמו אמא בשביל ניית'ן והיילי)
השיגעונות של ניית'ן והיילי לגבי דב והתינוק היו משעשעים, והיה מפתיע לגלות שלוקאס יהיה עוזר מאמן של וייטי (וההתעלמות המוזרה ממנו בפרק, שעוד יכל להיות פרק סיום, הייתה ממש לא במקום). קרן והביקור של דן בכלא - סצנה מעולה!! הייתי בטוח שהוא יצליח להתאבד, וחבל שזה לא קרה באמת
ולבסוף - הסצנה האחרונה במגרש ליד הנהר - אומנם קיטשית אבל די חמודה, המשחק של הבנים נגד הבנות היה משעשע, הסצנה סגרה קצוות מתחילת הסדרה (המשחק של ניית'ן ולוקאס) והייתה יכולה להיות באמת סצנה שמסיימת סדרה כזאת טובה. אאאאבל כנראה שנצטרך לראות מה מתכננים לנו גם בעונה הבאה

TheLost

New member
אוי איך שכחתי את הביקור של קרן

בקטע שהיא ירקה עליו
אוי זה היה כזה גדול

למעלה