One small happy(er) family

ophra

New member
One small happy(er) family

הילדים אצל אב´שלהם בסופשבוע התקשרתי לשמוע מה שלומם (לגור הגדול היה קצת חום אתמול...
) הם היו באוטו, בדרך לצהרים אצל סבא וסבתא הגורים, אב´שלהם, פרק ב´ שלו, והבן שלה. אני יודעת!!!!! יודעת שהחיים שלהם שם פחות פשוטים ונעימים ממה שזה נראה יודעת שהגורים לא מרגישים שם בבית כמו בבית שלנו יודעת שאחד הדברים שאני הכי שמחה עליהם בפרידה ממנו היה הניתוק מהמשפחה שלו ומארוחות הצהרים המעיקות האלו יודעת הכל.... אז למה? למה בכל זאת זה צובט? עפ

אולי

בגלל שזו תזכורת להתנפצות החלום, תזכורת שפעם זה היה אחרת וגם אם לא טוב, הרי חשבת ורצית שיהיה אחרת.

ophra

New member
הבעיה ניצתי.... ../images/Emo4.gif

היא מהו החלום החדש....??? לחזור לנסיעות בשבת בצהרים לארוחות אצל ההורים...???
לא ´ורצה....!!!! כנראה שזו באמת צביטה על אובדן חלום נאיבי שלא קיים יותר.... תודה יקירה!
עפ

לא זה לא נשמע לי

כמו ה ח ל ו ם ! את יודעת עפרה , ישנן הרבה נקודות בזמן בהן צובט לי על אובדן הנאיביות למרות שאולי עדיף כך?

*יערית

New member
גם אני רוצה.....

לאבד את הנאיביות שבי...... ואז יתחיל שלב הבגרות...... הוא למעשה התחיל......אבל לא בשיאו.

יעריתי

אין ספק כי זה הוא שלב בבגרות ושוב איני יודעת מה עדיף
ואולי זה בכלל נושא בפני עצמו?

*יערית

New member
יש שאומרים....

שעדיף שנשארה בי תמימות מסויימת שיש לי דרך משונה לראות את החיים.. זה דרך עיניים נאיביות
וכן אולי לפתח את זה בשירשור נפרד...... הבגרות שלי החלה בדיוק מהיום שהתגרשתי.....

dee31

New member
למה? ככה!

הרי כבר כתבת, במקום אחר ואפילו כתשובה למה שכתבתי, שהאהבה נשארת גם אחרי שמתפרקת הזוגיות. עכשיו, ואני הולך להקשות עלייך האם הצביטה היא לא קצת מקינאה שהוא כבר "הסתדר" עם אחת אחרת ואת לא? שהוא כבר חזר לעשות דברים "משפחתיים" כמו שאתם עשיתם פעם ואת לא? (אל תקחי את זה אישית. השאלות מופנות לכולם. גם לעצמי) בכל מקרה, נסי לתת צעקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקה!!!!! עזר? גם אם לא, לא נורא. יאללה, שבת מנוחה. ביי.

ophra

New member
תודה dee

צעקה אולי לא... אבל איזה דרינק בערב עשוי לעזור...
רק רוצה לגלות לך סוד: (שששששששששש...... שלא ישמעו....
) אותה אהבה שכתבתי שנשארת גם אחרי שהזוגיות נגמרת זה לא היה הוא....
רק אחרי שחוויתי פעם אחת אהבה מהסוג ההוא כמשלימים משפטים ומבינים לגמרי... הבנתי שאיתו, זה לא היה זה....
אז ככה שצביטה בלב, אם ישנה, היא לא על הזוגיות שהסתיימה אלא אולי באמת כמו שניצת אומרת על החלום שהתנפץ.... שבת מנוחה ונינוחה עפ

maof

New member
עפרה בבקשה ממך תנסי להאיר לי....

איזה חלום מדובר מה היתנפץ ???????????? אני חושב ש- 8 שנים אני חולם על האשה האחרת
8 שנים אני לא מוצא את האומץ לקום וללכת אני חושב על הילדים, על המשפחה, על העבודה.............. מה יגידו ?? מה יהיה ?? מה יקרה עם הכספים שנחסכו ?? את יודעת מה ?? אין דבר שמישתווה לחופש ולאפשרות לעשות את מה שאני רוצה לאהוב את האשה שיודעת לאהוב חזרה לחיות עם האשה שרוצה לחיות איתי להרגיש שגם עבור נשיקה קטנה, גם עבור פרח קטן תודה והערכה מכל הלב מעוף

ophra

New member
אני אנסה מעוף....

לחלום הזה אין שם פרטי גם אין לו פנים וגוף ורגליים הוא מופשט לחלוטין מישהי בפורום אחר קראה לו "החלום האמריקאי" ואני כאן קראתי לו "הנאיביות שנעלמה" ההתנפצות היא אובדן הנאיביות אובדן האמונה במשפט and they lived happily ever after" בטח כשמדובר באהבה של בני 20+ שממנה קמה המשפחה הראשונה שלנו... ראית את הסרט "הסיפור שלנו"...??? הוא הוקרן בדיוק בתקופה שאני הייתי אחרי הפרידה והתקופה הקשה ביחד. מאד דיבר אלי.... רק הסוף... כל כך אמריקאי... כל כך צפוי.... כל כך לא שייך לחיים.... התחושות האלה - זה החלום שהתנפץ. טיפה יותר ברור?? עפ

maof

New member
תודה עפרה ../images/Emo39.gif

הבנתי את הפוינטה....
לפעמים הנאיביות לא נעלמת ...... נאיביות לפעמים לא רחוקה מטפשות....... לפעמים בני זוג מיתחתנים בגלל דברים לא נכונים ואז לפתע מיתברר.....רגע מה אני עושה כאן ????? אני בעצם לא אוהב אותה ולא רוצה להיות איתה !!!! ואז אחרי הילד הראשון מיתברר שבכלל אין תיקשורת ואין התאמה.......... אבל בכל זאת ממשיכים באופטימיות מטופשת..... ואומרים לעצמינו יהיה טובבבבבבב צריך להאמין......... ומיתברר לפתע שיש גם ילד שני...... ועוד פעם אומרים יהיה טובבבבבב צריך להאמין.......... ורואים את המציאות הכושלת......... ובכל זאת רוצים להאמין באופטימיות ואולי היא תישתנה ????? אולי עכשיו שני ילדים אולייייייייי ????????????? ומיתברר שוב שהחלום למעשה הוא סיוט והחלום האמיתי על זוגיות על אהבה על אשה מיוחדת נימצא בלב וכל לילה למרות שהולכים לישון יחד מפנטזים על האשה האחרת......האשה מהחלום....... בגלל זה אני אומר הגבול בין נאיביות וטפשות מאוד דק !!!! לחיות באשליה שאולי היא תישתנה לצפות לטוב....... זו היתה טפשות ולא נאיביות !!!!!!!!!! מעוף

*יערית

New member
מעניין מעוף......

אני לא הבאתי ילדים מטיפשותי.....וחשבתי שזה יהווה "גשר" עבורינו..ניסיתי לשחות עם הזרם כי לא האמנתי שבסוף אני "יצא" מהנישואים האלו שכ"כ לא מתאימים לי... אז חלמתי... ופינטזתי.... וחייכתי לעצמי.... וחיכיתי באמת שחיכיתי.....אי שם במעמקי הלב שלי... לאדם מיוחד במינו... אבל הכרתי הרבה מיוחדים בחיי..... אבל חיפשתי מי שידע לקרוא אותי ולקבל אותי כפי שאני וזה היה באמת קשה...אז שחינו עם מה שיש...אז שבא "גאולה לציון" {מה גאולה רוצה מציון?} אמן אמן להרבה הרבה שנים יחד}{

מעוף

אני חושבת שברגע שאתה נמצא בזוגיות הרי שזה וכיאלו אתה בחלום אך ברגע שאתה לבד והצד השני בזוגיות ,ניתן באיזה שהוא מקום להבין את הצביטה הזו. (למרות שאצלי אישית היא לא קיימת ,עדיין מסוגלת לגלות אמפטיה לצביטה של האחר)

*יערית

New member
רגע אחד......

כשאני אמרתי לעפרה שזו הצביטה בלב...טענתם שזה לא קשור לזוגיות..... אז על מה אתם מדברים? על הצביטות שלכם?כי היא היתה גם שלי לולא....אבל זה לא כך ואני ודעת שלו יש צביטה בלב על הקשר שלי. יש לו צביטה על השמחות שהוא לא נמצא עם כל המשפחה שלי יש לו צביטה שהוא לא מאורע בעיניני המשפחה שלי יותר... ואני.....מתגעגעת לדגים של אמא שלו שמידיי פעם חושבת עליי או יותר נכון חשבה פעם,והיתה עוד שולחת לי בקופסא מנה

maof

New member
ניצתי יקרה../images/Emo140.gif

אני את החלום שלי חלמתי........
אני נימצא עכשיו במציאות......
ולא מחליף את זה בשום חלום..... האמת שבלילה אני חולם על המציאות
מעוף

רות 2

New member
בסך הכל אתה מזכיר את תקופה הראשונה

של הגירושין ותהליך ההשלמה האיטי .. העינין מבוטא בתחושות של בדידות ועצב שתוקפת לעיתים כשי הבית ריק... והידיעה שהוא כבר מקננן בקן אחר אבל למי ששלם בהחלטתו אז הקנאה אם יש היא כ"קנאת סופרים" על רצוננו להיות ביחד, כמיהתנו לכל מה שגלום באהבה קנאה לאקס??... ממש לא!!!! ---- אבל..אם נישארה אהבה לאדם הנעזב שלא רצה לפרק את החבילה, אז אכן מדובר בקנאה הרכושנית הקנאה הרגשית הכואבת תודה לאל שעם רגשות מסוג זה של קנאה לא היתי צריכה להתמודד!!!!!

maof

New member
שלום לך איש..........

אני חושב שאתה טועה אבל בגדול !!!! ניראה לך שבאמת אכפת לי אם היא מיסתדרת......(עם בן הזוג) אתה יודע מה אני רוצה שהיא תיתעסק איתו ולא עם הילדים שיהיה לה רק טוב ורחוק ככל האפשר !!!! גם ככה את המזונות אני משלם דרך ביטוח לאומי אז את מי זה מענין מה היא עושה.......... היצחקת אותי צביטה בלב קינאה ?????? ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מעוף

למעלה