one question

itoosh2

New member
one question

אני יודע שאני כל הזמן שואל שאלות אבל זה לא אומר שאתם צריכים לשנוא אותי (סתם... אני מרשה לכם לשנוא אותי) אז השאלה שלי היא מה הסיפור של השיר otherside הורדתי את הקליפ בשביל שאולי שם אני יראה אבל הקליפ רק מוזר =/ ולא הבנתי מזה כלום אני חושב ששמעתי פעם שזה על מישהו שמת אבל אני לא יודע בדיוק אז אני יודה אם מישהו יוכל להגיד לי

lollapalooza

New member
הא, לא שונאים. חס וגראס.

שאלות זה טוב. רק שלצערי אני לא יודעת מה התשובה. הקליפ לא מוזר, הקליפ גאוני. זה הקליפ הכי אהוב עליי בעולם כולו והוא פשוט יצירת מופת.

itoosh2

New member
ממתי?

ממתי משהו מוזר הוא לא טוב? זה באמת קלפ מגניב אבל הוא מזכיר לי יותר מדי סרטים של היצ`קוק!

lollapalooza

New member
איך היצ'קוק../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

לא דומה, לדעתי. הא, הממ, תראה קצת סרטים אקספרסיוניסטים ואז נדבר

itoosh2

New member
איך?

איך כותבים את מה שאמרת באנגלית? אולי אני יראה

angel 0f r0ck

New member
נצלש

אני מה זה מבואסת. היה לנו היום יום פעילות בבית הספר אז היה לי תיק קטן(ופתוח כזה) והשארתי אותו בכיתה. וכשעליתי על ההסעה היום,הדיסקמן שלי נעלם. כנראה לי שגנבו לי אותו. כי התיק היה פתוח והוא נשאר בכיתה. אוף,איזה לא אחראית אני.

DAN1EL

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo97.gif

והדיסקמן שלי בכלל נדפק לגמרי...אין לי מושג מה נסגר איתו.

idanem

New member
באסה

הדיסקמנים הקודמים שלי נהרסו לאפר..ואז החלטתי-אני קונה את הדיסקמן הכי זול שאני מוצא!! ככה אם יקרה לו משהו, אני לא יתאכזב כל כך..קניתי אחד ב-170 שקל..והוא דווקא די טוב..(אז מה אם הוא לא mp3?! גם ככה אין לי צורב...)

angel 0f r0ck

New member
היה בו דיסק שהיה עליו גיבוי

הוא צרוב(כן נו...אח שלי הוריד לי וצרב לי...חטאתי) אז אח שלי עשה עליו גיבוי אז היו 2 דיסקים. כך שדיסק אחד היה אצלי בבית. מזל!

נהנהנה אני היחיד עם התשובה!!!

חח סתם... אז זה לקוח מהספר שיש לי של "הסיפורים מאחורי כל השירים של הפפרז". otherside הוא להיט אמריקאי שהה 20 שבועות במצעדי הרוק האמריקאי והפך ללהיט מסיבי נוסף של הצ'יליז מאלבום קליפורניקיישן. השיר נשמע כמו משהו שונה בהרבה מכל שיר אחר באלבום, השיר נתמך עם פלי על הבאס כמו משוגע, ג'ון עם ריפים יפים ורגועים על הגיטרה. אנטוני מספר עוד סיפור פיכחות, הפעם על חבר שעזב שמדבר אליו דרך תמונה, עד היום לא ידוע על מי, אבל הכסף של כולם הולך על - הילל סלובק. אנטוני גם משפר על זה שהוא יודע שעכשיו הוא לא יכול להשתמש באלכוהול או בסמים אחרים. הוא חייב לעשות קרב משלו כנגד המוות ל"צד השני". את השיר אנטוני כתב ובוא הוא מוציא את הכעס שלו על הסמים ומה שהם עשו לחייו. שמחתי לעזור, תרגמתי את זה מהספר שקניתי באמאזון: Give It Away - the sories behind every song. איל... :)

itoosh2

New member
וואי...

וואי איזה סיפור מרגש ותודה אח שלי סוף סוף זה כבר לא תעלומה בשבילי

למעלה