one off r החלק השני סעו לשלום
3 3 שרונית New member 2/11/06 #3 מקס התחלתי עכשיו יש לי .... פטיש, מזודה , פתק , אין לי מושג איך לפתוח את המזוודה-צריך ךפענח את הנייר, ואיך פותחים את התיבה האדומה???? רמזים יתקבלו בברכה.
מקס התחלתי עכשיו יש לי .... פטיש, מזודה , פתק , אין לי מושג איך לפתוח את המזוודה-צריך ךפענח את הנייר, ואיך פותחים את התיבה האדומה???? רמזים יתקבלו בברכה.
מ מקס6 New member 2/11/06 #5 חזרתי , שרונית,,, היי גם אני מצאתי אותו הדבר רק חסר לי קופסא של טונה ,היכן זה
מ מקס6 New member 2/11/06 #6 מצאתי,,,,,, אבל זה לא ניראה לי טונה זה נראה יותר כמו שוקולד שלוחצים על הקופסה אז יש מס' מסויים את מצליחה לזהות?
מצאתי,,,,,, אבל זה לא ניראה לי טונה זה נראה יותר כמו שוקולד שלוחצים על הקופסה אז יש מס' מסויים את מצליחה לזהות?
מ מקס6 New member 2/11/06 #10 היי אילנה אם הצלחת לזהות,,,,,, את הקוד יש בין הפחים דף עם קוד והחלק השני ליד הגלגל הקידמי של האונוע ניסתי לחבר וזה קשה
היי אילנה אם הצלחת לזהות,,,,,, את הקוד יש בין הפחים דף עם קוד והחלק השני ליד הגלגל הקידמי של האונוע ניסתי לחבר וזה קשה
I ilanama1 New member 2/11/06 #11 רק לפני כמה דקות התחלתי עוד אין לי את כל הדברים רק 2 מפתחות פטיש והצלחתי להעלות על וו את המנוע
3 3 שרונית New member 2/11/06 #13 השאלה היא איך גורמים למנוע לזוז כלפי מעלה.......אחרי שהוא מחובר לוו
מ מקס6 New member 2/11/06 #19 אם הופכים את הקופסה של ,,,, העוגיות או טונה יש ,אני חושב, מרובעים שחסרים לקוד כדי להשלים את המספר למזוודה צריך איזה חומר כדי לצבוע או להשחיר את הקופסה
אם הופכים את הקופסה של ,,,, העוגיות או טונה יש ,אני חושב, מרובעים שחסרים לקוד כדי להשלים את המספר למזוודה צריך איזה חומר כדי לצבוע או להשחיר את הקופסה
מ מקס6 New member 2/11/06 #17 חסר לך ,,,, מזוודה שנמצאת בקופסה החומה ליד הקסדה,,,,,ואין פתק יש את הקוד מה שיש לך