בקורת על ההופעה ../images/Emo26.gif
תמונה על הקהל ופתאום מופיע גדול באדום Depeche Mode, פתאום אנחנו מאחורי הקלעים חברי הלהקה והרקדניות מתכוננים להופעה הכל נראה מוכן ...
DEPECHE MODE ONE NIGHT IN PARIS
Dream On
אקוסטי - רק מרטין והגיטרה , אתם יודעים לחמם את הקהל ... זה מצליח. הממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ !!! כן כן בקהל יודעים היטב איזה שיר מתחיל ככה ...
The Dead of Night - זה מה שנקרא לדפוק יציאה, דייב גאהן קופץ על הבמה, הקהל משתגע וגם דייב (תמונה 1). הרבה אנרגיות, המון קצב, הקהל חם ודייב ספוג זיעה ... SHOW TIME
The Sweetest Condition - בדיוק כמו בדיסק, ביצוע מצויין אבל השיר הזה יזכר בגלל משהו אחר, כנראה שמרטין מאוד אוהב את השיר הזה כי הממממממ (תמונות 2+3) ... איך אני אגיד את זה בעדינות ... מרטין קיבל זקפה וביצע ריקוד אירוטי משהו עם הגיטרה ... כל כך מפתיע שאפילו דייב המסומם שם לב.
Halo - מרטין רץ לאורגן ... אני חושב מה לעזאזל עומד להיות עכשיו ואז הצליל המתכתי המדהים של היילו. זה השלב שהתחלתי לרקוד
Walking in My Shoes - מרטין מחליף גיטרה ומנגן את התווים הראשונים של אחד השירים הגדולים של דפש מוד דייב כבר בלי חולצה, מזיע כאילו חזר מהים.
Dream On -are you feel the looooooove ? שיר מדהים. אוקיי דפיקות הלב האלה משגעים אותי
When the Body Speaks - אוקיי אני יכול לרשום ספר על הביצוע של השיר הזה אבל נסכם בקצרה - השיר, הביצוע הכי מדהים אי פעם שראיתי\שמעתי מדפש. כל כך אהבה הייתה בשיר הזה, פשוט ביצוע מדהים... (תמונות 11+12) מדהים! לכו תשכרו\תקנו את הדיוידי רק בשביל השיר הזה. ברקע נשברת טיפה ומתחילה המוסיקה .. אני לא מאמין שהם עומדים לבצע את השיר המדהים הזה ...
Waiting for the Night - ביצוע שקט בלי תופים לשיר ... ברקע גשם,טיפות מים ושלוליות (תמונה 5) ... קורביין יא מלך!. אוקיי הקהל יצא מהטראומה ושם לב לכרגע ביצעו את השיר האהוב עליהם אז מה הוא עושה ? מתחיל להמהם את המנגינה של Waiting for the Night בפעם הראשונה אבל לא האחרונה הלילה
דייב נעלם מהבמה ... בטח לקחת עוד כדור
It Doesn't Matter Two - כנראה שהשיר הזה מאוד פופולרי בצרפת כי הם השתגעו מתי שמרטין התחיל לשיר ... שיר מדהים. שוב מהמהמים את המנגינה של WAITING ... מרטין בא להתחיל לשיר אבל הקהל לא מפסיק מרטין מחייך ואומר משהו נראה לי בצרפתית (תמונה 8) הקהל צורח ומפסיק.
Breathe - אני אוהב את הסגנון של השיר הזה ... מזכיר את הסגנון הג'אזי הישן וגם מרטין שר אותו בסגנון כזה ... מאוד חמוד. דייב חוזר בצללים לבמה ...
Freelove - אוקיי אז מה היה לנו בשיר הזה ? דייב מתמזמז עם אחת הרקדניות, הקהל שר שליש מהשיר בקיצור ... FREELOVE
בגלגל"צ חושבים שזה השיר היחיד שיש לדפש מוד ...
Enjoy the Silence - אם בשיר הקודם הקהל שר שליש כאן הוא שר חצי אבל השיא פה זה הטוויסט הקטן שעשו לשיר בביצועו של מרטין לי גור על הגיטרה פלוס ריקודים קטנים (תמונה 10).
I Feel You - הנה סדר ההתמסטלות - המתופף > מרטין > דייב > הרקדניות. שיר שכנראה גורם לדייב להזכר בזמנים אחרים אחרת אין לי הסבר לצעקות ולביצוע בכלל.
In Your Room - אוקיי אני שונא את השיר הזה אז הבקורת שלי היא לא אובייקטיבית אבל הדבר שכן אהבתי זה מה שקרה ברקע מאחוריהם ... על רקע כחול (מים) מסתובב לו דג זהב קטן וחמוד ... אח"כ מצטרך כריש
ועוד כמה דגים ובסוף השיר הרקע הופך לאדום (דם).
It's No Good - השיר מצויין כמו תמיד אבל המעניין קורה ברקע שוב על המסך .. קטע מבויים בבית קפה ... דייב נכנס ומתיישב על הדלפק ומזמין מהמלצרית היפה קפה קל לראות שהוא רוצה אותה בנתיים דייב שר את המילים : I'm gonna take my time
וברקע נכנסים מרטין ואנדי. מרטין מתיידד עם המלצרית מיד ולוחש לה כמה מילים לקראת סוף השיר המלצרית קופצת מהדלפק ועוזבת עם מרטין ואנדי. דייב נשאר לבד ועצוב ... וזה המסר !! אם אתם אוהבים מישהי אל תחכו !!!!.
Personal Jesus - זה בדרך כלל השיר שמסיים הופעות אצלהם ובגלל זה הפתיע אותי שהם שמו אותו עכשיו .. הביצוע מדהים כמו תמיד. דפש מוד עוזבים ... עוזבים ?! עוזבים !!! הקהל לא קונה את זה ... כולם חוץ מדייב חוזרים (מעניין למה דייב לא חזר ..... לא אני לא אתן לכם לענות לבד ...
עוד כדור !!!).
Home - אחד השירים האהובים עליי באחד הביצועים היבשים ביותר ששמעתי לשיר. אפילו מרטין לא אהב (תמונה 9) אבל השיר הזה כל כך יפה שאפילו הביצוע הבאסה לא הרס אותו. תנחשו מי חזר ? כן כן מסומם מתמיד ... דייב !!
Condemnation - אוקיי אני חושב שצריכים לשחרר את השיר הזה שוב בתור סינגל ... שיר מדהים ! מילים מדהימות ! מנגינה מדהימה והכל!!. על רקע שחור בלבן יש ציורים לבנים מתחלפים במהירות ... כולם יודעים מה זה אומר ...
Black Celebration - אין הרבה מה להגיד על השיר הזה ... אם אף פעם לא שמעתם\ראיתם אותו בהופעה חיה אז יש פה בעיה גדולה. (תמונות 14+15). אני לא בטוח אבל נראה לי שהקהל ידע איזה שיר עומד לבוא עכשיו (תמונה 17).
Never Let Me Down Again - שיר מדהים ... גם פה היה טוויסט מצויין בשיר ורואים שאנדי עושה עבודה. כמו תמיד גם הקהל משתתף בשיר הזה (תמונה 18). מדהים. דייב עייף אבל שמח (תמונה 18
).
ביי ביי (תמונה 19). לסיכום - תשכרו את הDVD או יותר טוב תקנו אותו !!!! וואלה אנשים תראו מה השעה ... עליתי ל10 דקות וכתבתי לכם בקורת במשך שעה
מקווה שנהניתם ... חג שמח לכולכם!