One lonely night you invited Mulder"

אבל היא נרדמה על הספה!../images/Emo6.gif

חחחח היא קמה ואז?..
איך היה לה כוח?

1Shir

New member
מה צריך כוח ../images/Emo3.gif

היא נרדמה על הספה ונראה לי שהיא המשיכה את הערב במקום אחר, אחרת למה היא יצאה מחדר השינה של מולדר אחרי שהיא התלבשה?!

1Shir

New member
אולי

אבל לא יותר הגיוני שהיא כבר תתרחץ בבית שלה במקום להתחיל להיכנס לו לחדר השינה בזמן שהוא ישן? מצד שני, הם כבר היו מאוד קרובים בשלב הזה. יש לזה תקדים, בפרק שאמא שלו נפטרה למשל. היא ישנה אצלו נראה לי. מצד שלישי, למה שבנאדם ירצה להתרחץ ואז ללבוש שוב את אותם בגדים בדיוק לפני שהוא נוסע בחזרה לבית שלו. המממ.

אולי לא היה לה בגדים../images/Emo9.gifאבל..

אמ...חח מה הוא העיר אותה?
זה נראה כלכך הגיוני וכל כך לא חח

1Shir

New member
מה פתאום העיר אותה, היא התעוררה באופן טבעי

ואז עשתה את דרכה לכיוון חדר השינה שלו... או - תסריט 2 : הוא עדיין לא ישן כשהיא התעוררה, והם הגיעו לחדר השינה שלו ביחד

1Shir

New member
תשאלי שלוש חברות בפורום הזה (ואני ביניהן../images/Emo3.gif)

עד כמה זה לא הגיוני לישון שעתיים ביומיים למשל.... הן יגידו לך שזה הגיוני וחצי
תכל'ס מי מסוגל לישון לילה שלם על הספה?! (חוץ ממולדר כמובן..) בד"כ כשנרדמים בצורה לא מתוכננת, לא ישנים הרבה שעות, היא נרדמה עם בגדים באמצע שיחה במקום לא נוח... אולי זאת רק אני, אבל לא הייתי מצפה שהיא תישן לילה שלם!

Gilliana

New member
אההה, אז אני השלישית

רק עכשיו ראיתי שהתפקדת כבר...
אבל נדמה לי שאנחנו לא לבד - ככל שאני יודעת גם דרור לא ממש ישנה בלילות וגם לא יוני.

1Shir

New member
לא התכוונתי לחוסר שינה בלילות, אלא לחוסר שינה

בכלל.. יש אנשים שערים בלילה וישנים בבוקר, אנחנו לפעמים פשוט לא ישנות.. וד"א גם בתיקים באפלה הראו הרבה סיטואציות שבהן מולדר/סקאלי לא ממש ישנו במשך פרק זמן ארוך... אז גם הם מסוגלים.

חח זה מאוד הגיוני דווקא../images/Emo6.gif

ולא נכון אני הרבה פעמים ישנתי על הספה כל הלילה
אבל אני עדין לא מבינה איך היה לה כוח

אני אסביר לך

בואי נגיד שאני לא ישנה שבוע.. עייפה ורצוצה העיניים נעצמות לי כבר לבד ואז, פתאום מאלדר מופיע את חושבת שאני אגיד לו אין לי כוח? הרי יהיה לי כוח לעוד שבוע שלם של עירנות.. ככה גם לסקאלי היה כוח. לא אומרים לא למאלדר לפחות לא כל החיים.

למעלה