one
L LoLo16 New member 9/9/09 #4 ../images/Emo207.gif סיימון ופאולה ../images/Emo232.gif ראיתי שיש פה כמה שמתעניינים בסיימון ופאולה, אז לכבודם, ולכבוד זה שכנראה כבר לא נראה אותם יחד באיידול, החלטתי לפתוח שרשור תמונות, שאני מקווה שלפחות חלקכם יהנה ממנו
../images/Emo207.gif סיימון ופאולה ../images/Emo232.gif ראיתי שיש פה כמה שמתעניינים בסיימון ופאולה, אז לכבודם, ולכבוד זה שכנראה כבר לא נראה אותם יחד באיידול, החלטתי לפתוח שרשור תמונות, שאני מקווה שלפחות חלקכם יהנה ממנו
נ נוי איידול XD New member 9/9/09 #16 איזה מאמים 3> אני מנסה לעלות קובץ גיפ... אני אוהבת ממש את האנימציה הזאת האכיות קצת תהרס אני יודעת.
א אני עזרא New member 9/9/09 #18 כמה חבל בעונה האחרונה נראה שהמערכת יחסים ביניהם ממש טובה, הם נהנים ביחד ואנחנו נהנים גם ממש חבל שפאולה עוזבת, זה יפגע משמעותית בקלילות וההנאה מהשופטים ונראה לי שהשנה השופטים יהיו יותר רציניים ו"מקצועיים" ופחות צחוקים...
כמה חבל בעונה האחרונה נראה שהמערכת יחסים ביניהם ממש טובה, הם נהנים ביחד ואנחנו נהנים גם ממש חבל שפאולה עוזבת, זה יפגע משמעותית בקלילות וההנאה מהשופטים ונראה לי שהשנה השופטים יהיו יותר רציניים ו"מקצועיים" ופחות צחוקים...