Once Upon A Time מגיעה ל-yes

Don Nirtin

New member
יש אלוהים בעולם הזה

מעולה!!!!!!!!! עכשיו לראות אם רינגר תגיע. (לא נראה לי
)

Amiram_e

New member
לא מבין מה ההתרגשות הגדולה

יש לי גם יס, אבל אני מוריד את כל הסדרות האלה מהאינטרנט. מה הבעיה? מדוע צריך לחכות עד שנת 2012 לצפות בסידרה שכבר מופיעה מידי שבוע באמריקה וניתן להוריד מ rapid search engine.? הזכירו גם את סיפור אימה אמריקאי, המתים המהלכים. מורידים וזהו. אני לדוגמה מת על X FACTOR שמשודרת ב HOT. מוריד כל שבוע מהאינטרנט וצופה. מה לעשות? the voice משעמם מחץ.

LeRanch

New member
מה הקשר?

לחכות עד שנת 2012? ז"א חודש וחצי? ונכון, אף אחד לא אמר שהיא תעלה בינואר 2012, אבל יס נוטה לשדר סדרות בסמוך לשידור בארה"ב, וקצת קשה לי להאמין שהם ישאירו את אחת הסדרות המוצלחות של העונה על המדף למשך הרבה זמן. ובלי קשר - לא כולם מורידים סדרות (קצת לא חוקי), והרבה מעדיפים לחכות לשידור רציף בטלוויזיה ובלי הפסקות בשידור. אני אישית מוריד בעיקר סדרות שמשודרות בהוט אבל גם כמה בודדות של יס שאני רוצה לראות במקביל לארה"ב מחשש לספוילרים. ו-The Voice ממש לא משעממת, אבל זו כבר דעתי

Amiram_e

New member
לא חוקי להוריד?

אני לא מוריד בחינם, כך שאינני צריך להתנצל לאף אחד. אני משלם כל חודש ל fileserve (אמנם רק עשרה דולר) ומוריד חוקית מה שבא לי במהירות גבוהה של 1-2 לשנייה. שידור רציף בטלויזיה = לראות פרק בשבוע. זה די מבאס. כשאתה מוריד כמה פרקים ורואה יום יום, לדעתי בהרבה יותר כיף.

assafTV

New member
יש לי חדשות בשבילך

לא רק שאתה צופה באופן פיראטי אתה גם משלם לגוף שלא מחזיק בזכויות. כלומר אתה משלם לגנבים. בשביל לצפות באינטרנט באופן חוקי בתכנים, בין אם בצפייה ישירה ובין אם בהורדת התוכן למחשב, בעל האתר/שירות חייב לרכוש זכויות על התוכן. כל אתרי ההורדות הישירות למיניהם, כמו גם אתרי הצפייה הישירה, מעלים לשם תוכן גנוב, אותו תוכן שנמצא בטורנטים וכד'. ועוד משהו, אתה מציין את השידור הרציף כיתרון. אבל במקור כל סדרה משודרת בשידור שבועי. גם אם אתה מוריד את הסדרה תצטרך לחכות שבוע לפרק הבא. אם אתה ממתין שיצטברו פרקים לצפייה מרתונית אז מה כבר ההבדל בין זה לבין להקליט סדרה במקס ולצפות ברצף שהצטברו פרקים. בקיצור, אתה משלם לגנבי תוכן שמסתתרים אי שם במזרח הרחוק או במדינות בהן חוקים מכופפים תמורת מזומנים ולכן אי אפשר לסגור אותם (אם כי זה יקרה מתישהו. תעשיית הבידור בארה"ב מפעילה לחץ אדיר על הממשל). אתה נהנה מזה אני בטוח, אבל זו ממש לא סיבה להתגאות בזה.

Amiram_e

New member
יש לי שאלת תם

לפי מה שהבנתי חברת יס השיקה ממשק חדש שהוא בעצם סטרימר לכל דבר. מאפשר להוריד סרטים וסדרות מהאינטרנט. לא התעמקתי במהות הממשק הזה. מעניין אותי לדעת. מהיכן התכנים מורדים אם זה לא חוקי להוריד מהאינטרנט?

LeRanch

New member
לא מדובר על הורדה מהאינטרנט

מדובר בממשק שמאפשר העברת תכנים מהמחשב לתוכנה שמורידים מהאתר של יס, והממיר (רק Max Total תומך בזה) מאפשר צפייה של התכנים על מסך הטלוויזיה.

Amiram_e

New member
כן אבל התכנים במחשב מגיעים מאפשהו

וחברת יס נותנת פה הסכמה בשתיקה להורדות "לא חוקיות"

Im All That

New member
ההבדל הוא..

שליס יש את הזכויות לשידור - וזה אומר גם באינטרנט...בדיוק כמו שהערוצים המרכזיים בארצות הברית גם מעלים את התכנים שלהם לאינטרנט...

svety

New member
מדובר בהורדות לא חוקיות,

הווה אומר - אסור, בשום פנים ואופן, לשוחח על כך בפורום. ההודעות הבאות אשר כתוב בהן מהיכן ניתן להוריד תכנית בצורה לא חוקית יימחקו. מדובר בעבירה על חוקי זכויות יוצרים, ועל תקנון תפוז.

svety

New member
לא אמרתי לצפות רק ביס,

אמרתי לשמור על חוקי הפורום וחוקי תפוז. קצת הבנת הנקרא

LeRanch

New member
עשית לי את השבוע!!

כיף לחזור מהעבודה ולראות את ההודעה הזאת - פשוט כיף!!!
אין לי מילים יס פשוט יודעים מה לוהט ומה הלקוחות רוצים לראות על המסך. חברה של תותחים!!

כל הכבוד ליס

ידעתי שיש על מי לסמוך
אני תוהה אם יביאו גם את מקבילתה - גרים. אבל כנראה שממילא היא הטובה בין השתיים...

למעלה