?Once more with feeling- in or out

k R I P s

New member
?Once more with feeling- in or out

אחרי 100~ צפיות בפרק, 6 הקרנות פעילות ומחזמר אחד בעברית, יש מקום לעוד הפקות של המחזמר? כל הזמן עולים דיונים בקהילה או שאלות כמו: "יש הקרנה פעילה של המחזמר בכנס הבא?" בדרך כלל התשובות הן "לא, חלאס עם המחזמר, כבר נמאס". או "כן! כן! תעשו! אני אניה! אני אוהב ללבוש חזיות!" (אהמ, אתה יודע מי אתה) מה אתם חושבים על זה? צריך לעשות עוד הקרנות פעילות של המחזמר או לחכות איזה שנה? ובכלל, האם אתם חושבים אולי שאפשר להגדיל את הפולחן של המחזמר? נגיד לרוקי, שתסכימו איתי שזה סרט הרבה הרבה יותר משעמם, יש הקרנות פעילות שרצות קרוב ל30 שנה בערך? אז איך נמאס לנו מהמחזמר של באפי? הודעה ראשונה בתור מנהל! יאי!

החזיה האדומה של אניה?

היא אצלי. ולקחתי על עצמי לבוא סופסוף למחזמר הבא שיהיה, בהנחה שיהיה.

Fairywitch

New member
לי אישית לא נמאס-

אבל אני מכורה למחזות זמר בכלל, אז זו לא פונקציה

לא נמאס!

חכו חכו להקרנה פעילה הבאה.
נמ אפשר ואף כדאי להגדיל את הפולחן של המחזמר... צריך להוסיף יותר קהל, לעשות פרישואו ייחודי ומייחד ומאחד לכל ההקרנות הפעילות (כמו הסקריפייס ברוקי, למשל). ולמען הפרוטוקול. מעולם לא אמרתי את זה, לפחות לא את החלק האחרון><, ועוד למען הפרוטוקול - אני לא יודע מי אניP:.
עידו. (ד"א, כשאתה עוד ביקשת להיות אדום בפורום כבר תכננו שתהיה מנהל.P:)

Fairywitch

New member
וצריך להביא אנשים מוכשרים כמוני../images/Emo3.gif

חוסר הערכה
(סתם, אין לי ממש זמן
)

NimaZ

New member
מזל טוב ברק!../images/Emo108.gif

שיהיה לך
ובנוגע למחזמר.. לפי דעתי מאוד תלוי בהפקה הספציפית.. אחרי כ"כ הרבה הפקות ממש חשוב שיהיה משהו שונה בצורה דרסטית, ולא סתם בדיחות, ולפי דעתי זה למה נמאס לאנשים, כי הם ראו אותו הדבר שוב ושוב!

רייל

New member
לעולם לא יימאס!../images/Emo47.gif

נו באמת, רוקי היה פעם פעם בשבועיים ועכשיו פעם בחודש וזה לא נמאס על אף אחד!];

toxic vamp

New member
האמ....ההודעה הכי ארוכה שלי בפורום!

אני חושבת שזה יכול להיות מאוד נחמד לעשות עוד הקרנות פעילות... אבל אולי באמת כדי לקחת רגע כדי לנשום. אני לא חושבת שיש צורך להגדיל את פולחן המחזמר כי הפרק הזה להבדיל מרוקי הוא לקוח מסדרה...ולא סתם סרט קולנועי. אני לא רואה באפסיטים בתיאטרון כוכב נעמדים בתור להקרנות פעילות של באפי מהסיבה הפשוטה שזה לא אפקטיבי בעיני.ברוקי הקהל משתתף, הקאסטים מתחלפים, אפשר לעמוד,לשבת או סתם להתמזמז עם זרים. כשאתה תבוא להקרנה של באפי אתה תשב בכיסא שלך ותראה שוב את הפרק. אני חושבת שאם רוצים להעלות שוב הקרנה פעילה,ואני חוזרת ואומרת שאני בעד כזה דבר,זה צריך להיות ברמה גובה,בזמן הנכון,במקום הנכון...השאלה הכי חשובה בעיניי היא מה רוצים לראות.ברסה חדשה לחלוטין של המחזמר או אולי תיאום מסך מושלם?ואולי בכלל מחזמר "לייב"?!(רעיון לסקר) אז לסיכום? כן אני בעד הקרנות פעילות. אבל איכותיות ומעניינות. לא משהו שחבורה של ילדים בני 17 מתאמנים עליו על הגג.(האמהאמהאמ) אלא אם רוצים להפוך את זה לפולחן ואז כל חבורה שיש לה מספיק אנשים יכולים לעשות את זה.אבל שוב אני לא חושבת שצריך להפוך את זה לפולחן.

ההקרנה שלכם הייתה מעולה, ומקורית.

ובגלל זה הקהל התלהב. לא זכורה לי הקרנה פעילה אחרת שהקהל מחא כפיים בעמידה באמצע.

k R I P s

New member
לא מסכים איתך בנוגע לסוף...

הקרנה פעילה של ילדים בני 17 זה בדיוק מה שאנשים צריכים. הומור קליל, קאסט רענן- לא הקאסט הקבוע של השגרירות, יציאה מהסגרת הבאפיסטית ועוד... אני חושב שעשינו עבודה די טובה, ראי גם הודעה של עידו.

תלוי מאיזו בחינה מסתכלים על זה..

לפי מה שהבנתי, היינו טובים בגלל הבדיחות והמקוריות. אני לא אומר שהביצוע היה גרוע, אני בטוח שלא. אבל זה בטח פשוט לא היה טוב במיוחד. הגיל הממוצע או העיקרי של חברי הקאסט ממש לא משפיע לדעתי. פשוט צריך בנאדם אחראי אחד (עדיף נבוגר, מהסיבות הברורות) שיעשה את הכל יותר מאורגן וידאג לכך שהכל יהיה extra-prepared בזמן. כמובן שהכל זה רק למיטב הבנתי, כי לא ראיתי את ההופעה שלנו.

toxic vamp

New member
ברקי'לה..אבל ככולם מוזמנים../images/Emo13.gif

אני לא אומרת שלא היינו טובים.אני פשוט חושבת שזה לא היה "מקצועי" היו המון טעיות והמון דברים שאני עדיין חושבת שהיו יכולים להיות שונים ובמידה והיה מדובר בקבוצה שלא כולם שם חברים ועושים שטיות כל הזמן זה גם היה משפיע על התוצר הסופי... אז שוב,אני שואלת... מה באפיסטים רוצים.... משהו קבוע,מושקע ומדיוק למסך... או אנשים שבאים לעשות כייף לעצמם ולקהל... ומה ימלא אולם,כי זה גם משהו שצריך להתיחס אליו...

בתור בוגר הפקה אחרת לגמרי

אני יכול לענות על השאלה של "מה באפיסטים רוצים" בתשובה המאוד ברורה - הכל. קהילות באפי בישראל מורכבות ממגדר כה רחב של אנשים, שנורא קשה לרצות את כולם. שיקולי עריכת התסריט ל"מה זה השטויות האלה" היה כה ארוך רק כי ניסינו באמת לרכז את מה שאנחנו חושבים שיצחיק את הקהל באותה צורה. ועדיין, בנוסף לשבחים זכינו גם לתלונות, שהם כידוע הלחם והמים של כל יוצר בתחום הבידור. לכן, כל גירסה של המחזמר יכולה על הנייר להיות מעניינת, בסופו של דבר זו שאלה של ביצוע. אני עדיין חושב שהרעיון לעשות מחזמר בדראג, בו הבנים משחקים את דמויות הבנות והבנות מגלמות תפקידי בנים, יכול להיות מאוד משעשע בקונטקסט הנכון.

toxic vamp

New member
עידו העיסוק שלך זה חתיך?חחח

מה זה השטיות האלה היה מעולה. ואם רוצים להעלות הקרנה פעילה שוב אני חושבת שזה צריך להיות יותר מוארגן ומסודר ממה שזה היה בפסח.ששם היה גם בעיות עם התמיכה הכספית וכו' של השגרירות... אז יש מתנדבים? עידו,אתה לא אמור להיות בצבא?

"אמור" זה שם של דג

סתם, התלבשתי פה על המחשב של המפקד שלי, שיש לו גישה לרשת אזרחית. ובכלל, את לא אמורה להיות בביה"ס?

למעלה