Once More, With feeling - הפסקול

A Pig in a Cage

New member
Once More, With feeling - הפסקול

אני לא זוכר אם דיברו על זה כאן או לא, אבל ב 24/9 יוצא הפסקול של המחזמר (Once More, With feeling) באמזון (ובטח בעוד כל מיני מקומות). הדיסק מכיל את כל השירים מהפרק, ועוד כמה תוספות מפרקים אחרים (hush, restless, the gift) והולך לעלות 14 דולר (65 שקל), לא כולל משלוח ושאר תוספות. לדעתי זה נשמע נחמד

יש לכם מושג..

אם אפשר גם להשיג את זה בחנויות דיסקים באמריקה(ניו יורק) וכו´? או שרק דרך אתרים? ואל.

A Pig in a Cage

New member
אני מניח שאפשר

את האמת, אני אפילו די בטוח בזה. זה סתם דיסק רגיל, לא שום דבר מיוחד

כן..

ככה גם אני חשבתי לגבי הדיסק של אנתוני סטיוארט הד, אבל בררו בשבילי והם בקושי ידעו על מה בכלל מדברים.. אז אם דיסק של זמר אי אפשר, אז מעין אוסף מיוחד עומד בסימן שאלה לא?.. ואל.

A Pig in a Cage

New member
זה תלוי לאיזה חנות את הולכת

בדיוק כמו בארץ, יש חנויות שהולכות רק על המיינסטרים הרגיל ומאוד קשה למצוא בהם דיסקים שונים טיפה. אם את בניו יורק, תלכי לחנות של וירג´ין ובטוח תמצאי את זה שם...

A Pig in a Cage

New member
כן

וירג´ין הוא תאגיד תקשורת עולמי שעוסק גם בהפצת מוזיקה. החנות (מצויינת וענקית, אין דבר כזה בארץ) ממוקמתף אם זכרוני אינו מטעה אותי, בטיימס סקוורף שאותו לא יהיה לך קשה למצוא...

idan3k

New member
יש הרבה חנויות, אני מכיר אחת בטיימס

סקוור ואחת בדאונטאון דיסני באורלנדו (פלורידה)

HuGo Hell

New member
ובקשר לפרק../images/Emo1.gif../images/Emo58.gif

אניה.. כשהם שרים כולם בהתחלה. אז היא אומרת "אולי זה ארנבים" והם מסתכלים ואז היא שרה רוק כזה.. זה היה גדול. או בסוף "אנחנו יכולים להתמודד יחד עם הכל. (אניה) חוץ מארנבים". פשוט גדול!! בפרק מאוד יפה!

פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

לאניה יש טראומת באניז
. ואל.

resputin

New member
כן..../images/Emo58.gif סוף חמישית

כשהם במתרף, והיא מוציאה את הבובה..LOL

למעלה