once more, with feeling המיוזיקל |ס

smgfan

New member
once more, with feeling המיוזיקל |ס

סה"כ פרק חמוד -ממש ממש התרגשתי לראות אותו שבסופו סיפור אהבה רומנטי! אבל למען האמת, הפרק גם ממש איכזב אותי- אני ציפיתי להרבה הרבה יותר -ציפיתי למשהו יותר צבעוני ויותר שמח- וקיבלתי פרק עם שירים נחמדים אבל ממש ממש דכאוני, זה בסדר אם זה היה פרק רגיל, אבל הפרק היה ממש דיכאוני ואפילו שיר שמח אחד לא ראיתי הכל היה עצוב ואפרורי כזה. בשורה תחתונה, הוא לא היה משהו שלא שווה להפסיד- הפרק המוזיקלי של "זינה" היה הרבה יותר יפה, לדעתי.

14מתן

New member
ממש ממש ממש ממש מממש לא !

בושה לך ! השירים ממש יפים ! ויש שם שירים לא דיכאוניים ! im under ur spell ive got a theory they got the mastuerd out ill never tell (זה לא דיכאוני!) ו... לא יודע אבל זה פרק ממש יפה !

star lili

New member
זה ממש לא פרק של צפיה אחת

או שתיים... או חמש תני לו עוד כמה הזדמנות, ותחזרי אלינו אחרי הצפיה ה40 +
אם גם אחרי זה לא תהי מאוהבת בו מעל הראש, אז בסדר... כנראה שזה לא הסגנון שלך אבל אי אפשר לתפוס את הגדולה שלו רק מצפיה אחת.

המיוזיקל של זינה?../images/Emo58.gif 6x07

בלי להשמיץ יותר מדי, אבל אני ראיתי את המיוזיקל של זינה שנה בערך לפני שראיתי את המיוזיקל של באפי.. זה היה מפחיד אז. באמת. אנשים שם התחילו לשיר ואני נחרדתי. אז אחריו לא הבנתי איך הם יוכלו לעשות מיוזיקל של באפי בלי לגמרי להרוס את התדמית של הסדרה. לדעתי זה היה פרק מעולה, דווקא בגלל שהיה בו עלילה, שהיתה מבוססת על כל הפרקים שלפניו, זה מה שעשה אותו יפה. שירים זה לאו דווקא עניין של כיף, במיוזיקל של באפי עשו מהשירים משהו ממש יפה. גם מבחינת מילים וגם מבחינת לחן. פרק מעולה לדעתי. ואל.

לנצח1

New member
../images/Emo46.gifמההההההההההההה?!?!?

אני בשוק אני בהלם אני המוממממההה!!! איך אפשר להגיד דבר כזה?!?! הפרק של זינה ?!?! אוקיי איזה השוואה גרועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר ראשון היו המון שירים שמחים בפרק המיוזיקלי של באפי.... המון!!!!! ובכלל זה היה פרק דיי מצחיק.... חוץ מזה השירים בפרק ממש ממש יפים והעלילה שלו גם טובה מאוד (כמו רוב העלילות של בהפרקים של באפי...) זינה!??! אויי מיי גוד! איך לעזאזל את יכולה הלשוות בין שתי הסדרות הללו? ועוד במחמזר הזה? בפרק ממש ממש טוב, לפי דעתי לפחות?! מה עוד?! תשווי את THE BODY לפרק בו זינה מתה (בפעם הראשונה, השנייה השלישית הרביעית השמונים אלף?! או גבריאל או מישהו אחר!?) אויי... בלאט!

Schnickelfritz

New member
ההשוואה לזינה (../images/Emo58.gif6- באפי)

טוב, אז ככה- אני ראיתי את המחזמר של באפי מספר פעמים שלא ניתן לספור בכלל. את המחזמר של זינה ראיתי בערך אותו מספר פעמים (אני מניחה שאת מדברת על הראשון ולא השני, כי השני כבר היה לי מוזר מדי
). ואחרי שראיתי את שניהם אני יכולה ללא ספק להגיד שזה של באפי היה יותר טוב. בהחלט. אהבתי נורא את שניהם, כי אני אוהבת פרקים מוזיקלים של כל דבר (גם אלי מקביל ודריה היו ממש יפים), ושניהם עסקו בפתירת קונפליקטים (שמתי לב פתאום שכל הפרקים המוזיקלים של דברים עסקו בפתירת קונפליקטים), אבל באפי פשוט היה עשוי בצורה יותר טובה. קודם כל- העובדה שבבאפי השחקנים עצמם שרו באמת עזר ותרם לאמינות של כל הקטע (בניגוד לאם פתאום לכולם היו קולות של זמרים, כמו בזינה). חוץ מזה, השירים עצמם בבאפי היו יותר יפים לטעמי. שוב, זה עניין של טעם אבל עדיין... אבל האמת
אני לא חושבת שאפשר בכלל להשוות את באפי וזינה. זאת אומרת, כן שתיהן סדרות פנטזיה, אבל יש להן גישה שונה לגמרי. במיוחד לפרקים המוזיקלים שלהן.

smgfan

New member
פשרה.

תראו, אני לא סגורה על ההחלטה שלי עד כדי כך. אולי בגלל שראיתי את המיוזיקל בחלקים (מחוסר זמן) והיה איתי אח קטן וקרצייה שדי הפריע לי להתרכז- אולי בגלל זה לא אהבתי כ"כ. אני אראה את המיוזיקל עוד פעם ואחליט מה הדעה שלי. נ.ב. אל תכעסו, הוא לא היה גרוע -להפך, הוא היה ממש יפה! לפיצוי הוספתי תמונה!!

buffstar

New member
תני למחזמר עוד כמה *אלפי* נסיונות..

לא יודעת כמהכבר צפיתי בו אבל הוא פרק מדהים! ומה לעשות באפי לא סידרה שמחה... היא אף פעם לא היתה, אבל באמת העונה השישית יותר כבדה... ראיתי פעם איזה מחזמר של זינה שהיה די הזוי לחלוטין (זינה רוצה להרוג את גבריאל וגבריאל את זינה, משו כזה) אבל בשום פנים ואופן אי אפשר להשוות אותו למחזמר המופתי של באפי... אהבתי גם את המזמר של דאריה למי שראה...

buffstar

New member
LOL ../images/Emo6.gif

ע-נ-ק! לקח לי כמה שניות להבין מה אני רואה, אבל אני חייבת לציין שמאוד הולם לאנג´ל בתור זינה... גם
מה הזוג בכי מוזג שנתקלתם בבפיקים? אני נתקלתי בדאון/ספייק ודאון/ג´וייס|ימין(כמובן שלא קראתי אבל רק הרעיון...) There is not enough yeak in the world!

למעלה