once and for all

ביוטיפול בייבי!!

אבל בעיה-הנקודות בשמלה בחלקן עם הצללה מסביב, ובחלקן השני לא...... ואני שואלת-הכצעקתה
>>WTF??<<

naama2000

New member
מנצלת את השירשור...

בשביל שתראו את הדולי הכי חדשה שעשיתי.......
לפי דעתי היא יצאה ממש יפה...... בבקשה תגיבו....(אולי אני טועה והיא ממש מכוערת....)
נעמה

S.tal

New member
היא מדהימה!!!! ואת לא טועה! ../images/Emo13.gif

ואת עשית את השיער?! גם ממש מהמם!! ומישהו שם לב שהרגליים של הפיקאטס (או איך שלא קוראים לסוג הזה) דומה לרגלי גמלים?!?!

Black Cat15

New member
בובה מהממת!!! ../images/Emo41.gif

מצרפת אחת (לא משהו) שלי, השיער שייך לבובה של kimberli (התעצלתי לעשות שיער חדש...
)

ברבורה

New member
גם לי יש חדשה!

בשעה טובה :) אבל התעצלתי לעשות לה שיער אז רק שינתי אותו קצת...

יפה מאוד אבל......

בדוליז עם בגד ים, אז הבגד-ים הוא לא הפואנטה, כי זה ממש קל לעשות בגד ים...אם כבר את עושה דולי, אז שתהיה 100% שלך......

naama2000

New member
השיער הוא אותו דבר

בגלל שאני לא יודעת לעשות שיער.............. וזאת לא אותה שמלה!! כי אם תראו את הבובה מקרוב אז תראו שהבובה האדומה אז זה לא עם הצללה זה פשוט המון המון צבעים מעורבבים והבובה שאני עשיתי זה הרבה הרבה הרבה גוונים של ורוד

שאמרו שהעתק את השימלה

לא התכוונו שעברת נקודה נקודה ושינית צבע, עברת על הקו החיצוני ועשית לו הצללה, דבר שאמור לקחת לך 5 דקות כי רק שינית כמה צבעים וזהו, תנסי לעשות בעצמך, בהתחלה אולי זה לא יוצא הכי יפה אבל זה הרבה יותר כיף כי את עושה את זה לבד... מירב

S.tal

New member
ממש יפה!! :) והנה אחת שאני עשיתי

אתמול אבל רק עכשיו גמרתי... :)

Black Cat15

New member
אוווווווף טל!!! ../images/Emo4.gif

למה את עושה לפחות איזה 100 דוליז ביום וכולם יוצאות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת אחת אחת?! היא מטריפה כמו תמיד!!!!! אארררגגגג ילדה מוכשרת!!!

S.tal

New member
תודה מתוקה!! ../images/Emo13.gif

ואני לא עושה כ"כ הרבה!! היום זו נראה לי תהיה היחידה שלי.. כי אני צריכה להתכונן לבוחן באנגלית... :( ורק בחופש או משהו אני מסוגלת לעשות בערך 4 דוליז ליום.. :\

Hugs a Kisses

New member
אמממ... השיער לפי ידיעתי לא שלך

הוא לא שלך והוא נמצא בדולמייקר פיקאטס באתר זרעים של מסטיק והוא נלקח מאתר אמריקאי... השמלה יפה אבל השיער לא שלך אבל יפה

למעלה