on the streets of raanana

hasaroot

New member
on the streets of raanana

i was bruised and battared i i couldn`t tell what i felt i was unrecognaizable to myself saw my reflection on the window didn`t know my own face oh brother gonna leave me wastin away in the STREETS OF RAANANA אני בטוח שהיה לכם את הימים האלה שפשוט מרגישים חרא טוב אז אצלי הגיע החורף ואיתו הזין של לא להיות עם מישהי

aphrodite

New member
הזין של לא להיותעם מישהי..דרך התבטאות מענינת.. ולמה הבחור בעל הלשון החלקלקה לבד?סיבה מסוימת? או שפשוט לא היו

מספיק דגיגות לטעמך בעונת הדיג החולפת..? עצה:במעמקי אוקיינוס הפנויימפנויות ועם חכה חזקה אתה מסודרעד לחורף הבא.

hasaroot

New member
למה את עושה את זה?

את מכירה אותי בכלל? למה את ישר כזאת אנטי? והתכוונתי לזה בתור הבעסה שבלא להיות עם מישהי ויופי של תמיכה בין אנשים תחשבי קצת לפני שאת כותבת

aphrodite

New member
קודם כל ממש לא התכוונתי לפגוע אולהיות אנטי. אני מתנצלת. אני מטבעי יותר מדי עוקצנית. האמת אני די מבינה לליבך,באמת

עצוב וקר להיות לבד..אז..מה עושים? נצא לדוג ביחד?בכל מקרה..אתה סולח לי?

:(

אפרודיטה יקירתי.... אין פנויות אינטלגנטיות מספיק להעריך את הGOOD GUYS משום מה תמיד הולכות על הרפתקאות סוערות עם מניאקים שתפקידם היחיד בעלילה המסובכת הוא לשבור את ליבן.... אנא ממך,תחזרי אלינו,לעולם בו המניאקים שולטים ולטובים באמת אין את מי לחבק בלילות הקרים....

hasaroot

New member
כ``כ נכון

אני בד``כ לא מהמתבכיינים, אבל יש משהו ממש דפוק בכל הקטע... זה כאילו כל מה שחשבתי שאני יודע מכיתה ז` ועד עכשיו על מה בנות רוצות וכל הבאלאגנים בכלל לא נכון, סיפור קצר: הידידה הכי טובה שלי התאהבה בחבר שלי (לא חבר טוב במיוחד, אלא סתם אחד שאני משחק איתו כדורסל מאז כיתה ד`), אני ממש ללא הבנתי למה, אבל היא רצתה אותו. הקטע הוא שהיא רצתה מערכת יחסים והוא רצה סתם להתחרמן, אז אני נקרע בין אחד ששואל אותי כמה זמן יקח לו להגיע לכל שלב (רציתי לכתוב על הבייסים אבל אתם מבינים למה אני מתכוון) ובין האחת ששואלת אותי מתי הוא כבר יציע לה לצאת. אחרי כמה זמן כבר התעצבנתי על החבר הזה שלי וסיפרתי לידידה כמעט כל מה שהוא אמר (זה הופך אותי לבן אדם רע? לא... זה הופך אותי לחבר רע...) היא משום מה עדין רצתה אותו והמשיכה לתת לו נסיונות להשתפר בלי שהיא אמרה מילה. ככה זה נמשך כמה חודשים עד שנמאס לה והיא נפרדה ממנו סופית (``מהלך`` שאני עודדתי מאוד). אם לא הבנתם אני מחשיב אותו כהbad guy. אף אחד כאן לא מכיר אותי ואני לא יכול לומר על עצמי שאני good guy (הי! כרגע אמרתי...)... עד היום הבת הזאת לא יודעת למה היא רצתה אותו ולמרות שהיא אומרת שהוא רע - היא עדין רוצה אותו!!!!! אז לפי דעתי כל החינוך שקיבלתי משתי אחיות גדולות על מה בנות רוצות - בולשיט!!!! והנה התאוריה החדשה, עצובה, אבל ממשיכה להוכיח את עצמה: בן לא רוצה בת - בת רוצה בן. בן רוצה בת - בת לא רוצה בן.... לפני שאומרים שזה בולשיט, תחשבו קצת על זה באמת once I was too a believer....1 אז מה הולך בעצם שם? איזו קונספירציה של כל הבנות בעולם על הטיפוס הנחמד, האדיב והמקשיב שבסופו של דבר נדפק והופך להיות ``ידיד טוב``..... נמאס לי להיות ``ידיד טוב!!!!!!`` hasaroot האם?

בדיפרסיה מתקדמת...

אח יקר שלי אין לך מושג כמה נגעת לליבי... חשבתי שאני היחיד שם...שבאמת אכפת לו...ומהצד השני-תמיד לבד כי אכפת לי... אבל ככה זה ידידי זה העולם בו אנו חיים זה כואב...זה פוגע... אבל המניאקים שולטים בעולמנו צר ההגיון... וכמה שתהיה מגעיל יותר,אדיש יותר וזבל יותר...כך תגדל כמות תשומת הלב לה תזכה... ואני כל כך רוצה להאמין שמה שאני כותה כאן הוא טעות... אבל בנות,אתן מוכיחות לי שוב ושוב עד כמה שאני צודק... ...It`s a hard knock life

kirk hammet

New member
קלקלת שיר יפה

באמת , אם ה``בוס`` היה מת , הוא היה מתהפך בקברו !!!!!! ככה עושים לשיר יפה ????

למעלה