טוב , מיציתי כאן. בעלי מחכה
ג גונדרי New member 15/8/06 #75 התכוונת שאשתך מחכה ../images/Emo203.gif ידעתי. עוד פעולת קומנדו פורומית מחופרת מוצלחת.....
ו ויינר המקורי New member 15/8/06 #3 ../images/Emo24.gif קבל חיבוק ללא הצהרת כוונות... בגיל 11 התאהבתי בניקה קוסטה... (אני יודע שזה לא הביצוע המקורי אבל אותה אהבתי)... מקווה שזה יעבור לך במהרה... אתה לא לבד בן אדם...
../images/Emo24.gif קבל חיבוק ללא הצהרת כוונות... בגיל 11 התאהבתי בניקה קוסטה... (אני יודע שזה לא הביצוע המקורי אבל אותה אהבתי)... מקווה שזה יעבור לך במהרה... אתה לא לבד בן אדם...
ת תוקע יתד New member 15/8/06 #9 איזה יופי של מילים... רק בפעם הבאה שאתה עושה העתק/הדבק באנגלית שים לב לכך שחל שיבוש בסימני הפיסוק והסוגריים... ותן כבוד למקור או אפילו לסתם חיקוי...
איזה יופי של מילים... רק בפעם הבאה שאתה עושה העתק/הדבק באנגלית שים לב לכך שחל שיבוש בסימני הפיסוק והסוגריים... ותן כבוד למקור או אפילו לסתם חיקוי...
A aa19 New member 15/8/06 #12 אני במצב רוח המתאים בדיוק... לא מפסיק להזיל דמעה... לפעמים פשוט צריך להיות עצוב... היום זה יום בדיוק בשביל זה!
אני במצב רוח המתאים בדיוק... לא מפסיק להזיל דמעה... לפעמים פשוט צריך להיות עצוב... היום זה יום בדיוק בשביל זה!
ש שוחרת שלום New member 15/8/06 #15 נוסטלגיה ../images/Emo68.gif../images/Emo120.gif (אייקון של חולצה של לירוי)
ו ויינר המקורי New member 15/8/06 #27 מיס דבי אלן היתה המורה לריקוד אני חושב... וגם מיס שרווד לספרות...