החבר קורט? זה הסגנון? רק הוא? או שגם pearl jam? screeming trees? alice in chains?
ג גונדרי New member 15/8/06 #38 החבר קורט? זה הסגנון? ../images/Emo203.gif רק הוא? או שגם pearl jam? screeming trees? alice in chains?
החבר קורט? זה הסגנון? ../images/Emo203.gif רק הוא? או שגם pearl jam? screeming trees? alice in chains?
ש שוחרת שלום New member 15/8/06 #46 כן!../images/Emo178.gifכן../images/Emo178.gif זה הסגנון! מ-א-ו-ה-ב-ת
ג גונדרי New member 15/8/06 #54 תקשיבי ל i nearly lost you http://www.radioblogclub.com/search/0/screaming_trees
ש שוחרת שלום New member 15/8/06 #96 ../images/Emo6.gif זה הסגנון שאחי שמע בנערותו. וזה עוד נחשב "פופ" לעומת מה שהוא באמת אהב
ת תוקע יתד New member 15/8/06 #42 פסססט... come as you are זה גם מה שהייתי אומר לך לו היינו מדברים עכשיו בטלפון... כנסי לקישור...
B b i g ben New member 15/8/06 #123 תרגעי ../images/Emo88.gif או שאני אגלה כאן איזה דיסק שכחת אצלי וכולם יצחקו עליך
ד דבורה עוקצצצת New member 15/8/06 #37 יש לך את הדבר הזה שאני מחפשת? בעל צורה הנדסית של גליל. עם קוטר די רחב. וידע בהנדסת המרחב. אה... ורצוי שלא יהיה מפלסטיק. יש לך את כל אלה- ת'קשרי.
יש לך את הדבר הזה שאני מחפשת? בעל צורה הנדסית של גליל. עם קוטר די רחב. וידע בהנדסת המרחב. אה... ורצוי שלא יהיה מפלסטיק. יש לך את כל אלה- ת'קשרי.
A aa19 New member 15/8/06 #45 לא ראיתי אבל גם לא רוצה לפגוע פה בקשרים... חדש ועדיין לא מכיר מה הולך פה... אל תקחי את זה אישי.