חחחחחחחחחחחחחח שום דבר פה לא אישי.
ג גונדרי New member 15/8/06 #50 סבתא שושנה??!? את חיה?!? ידעתי! אני תמיד אמרתי להם שאנשים לא סתם טובעים באמבטיה! אני ידעתי שבסוף אמצא אותך
סבתא שושנה??!? את חיה?!? ידעתי! אני תמיד אמרתי להם שאנשים לא סתם טובעים באמבטיה! אני ידעתי שבסוף אמצא אותך
ג גונדרי New member 15/8/06 #55 sorry את אגרסיבית מידי בשבילי אני עדין.... צריך שילטפו אותי.... שישחקו איתי.... שיענו אותי ובסוף יהפכו אותי לידיד. הישירות הזאת.... אני מתעלף
sorry את אגרסיבית מידי בשבילי אני עדין.... צריך שילטפו אותי.... שישחקו איתי.... שיענו אותי ובסוף יהפכו אותי לידיד. הישירות הזאת.... אני מתעלף
ג גונדרי New member 15/8/06 #61 אני צריך לראות קצת את עורך .... רק כדי לדעת אם את יכולה לשנות אותו ...
ג גונדרי New member 15/8/06 #68 רצית לדעת אם אני חתיך? ../images/Emo203.gif זכותי לדעת קודם אם את לא גבר..... תעלי תמונה.... ואני אעלה כתשובה את התמונות הממיסות שלי....
רצית לדעת אם אני חתיך? ../images/Emo203.gif זכותי לדעת קודם אם את לא גבר..... תעלי תמונה.... ואני אעלה כתשובה את התמונות הממיסות שלי....
ג גונדרי New member 15/8/06 #71 מי שמתבייש לא ממשמש ../images/Emo196.gif אין ברירה.... פשוט קופצים למיים.... בהתחלה קצת קר, אחרי שניה כבר לא רוצים לצאת
מי שמתבייש לא ממשמש ../images/Emo196.gif אין ברירה.... פשוט קופצים למיים.... בהתחלה קצת קר, אחרי שניה כבר לא רוצים לצאת