On An Island

On An Island

הסינגל הראשון מ-On An Island, שהוא, במפתיע, שיר הנושא On An Island... מסתובב כבר כמה ימים בתחנות הרדיו בארה"ב. ישנה גרסת אלבום (עם סולו מדהים סטייל CN שנמשך +2 דקות) וגרסת רדיו, ומתברר שברוב התחנות דווקא משמיעים את הגרסה האלבומית (מעניין מה יקרה כשגלגלצ יקבלו את השיר- בטח גרסה מקוצררת של 2 דקות). את ה-Radio Edit אפשר לשמוע ב-http://www.myspace.com/davidgilmour באיכות לא רעה, ואת הארוכה יותר - באיכות די חרא - אפשר לחפש בפורומים אחרים. (כי כאן אין קישורים לבוטלגים, נכון?) והמילים, כפי שנאספו בפורום של AFG: On an Island Remember that night I'd stare see the moonlight, they walked here too Through empty playground this ghoststown Children again on rusty swings getting higher Sharing a dream On a Island, it felt right We lay side by side, between the moon and the tide Mapping the stars for a while Let the night surround you We're half way to the stars, heaven flow let it go feel the warmth beside you good solo Remember that night, the warmth and the laughter Candles burn though the church was deserted At dawn we went through empty streets to the harbour dreamers may leave but there here ever after da da da Let the night surround you we're half way to the stars, heaven flow let it go feel the warmth beside you brilliant solo

The Walrus

New member
יו איזה באסה!

אני שונא את הרדיו אדיט הזה!! איזה סולו מדהים יש בסוף! פשוט מהמם! כמעט גרם לי לבכות, גילמור לא איבד מהמגע שלו... אבל למה הוא כל כך קצר?? הוא נגמר אחרי שנייה, יש פייד אוט אחרי דקה! רוצה את הגירסה המלאה! איך ביאסו אותי שהפסיקו את הסולו באמצע... יו איזה סולו אלוהי...

The Walrus

New member
ואחרי שמיעה חוזרת

אני ממש בוכה... חוץ מCN אף סולו לא גרם לי להרגיש ככה, פשוט אלוהי... אוף אני ממש בוכה עכשיו... אני קונה את הדיסק הזה לא משנה מה.

שיר יפה בהחלט

אין בו דמיון רב מידי לפלויד - אולי רק לפלויד המאוחרים - אבל זה לא משנה. גילמור כאן באווירה mellow - רכה, מפוייסת. הכל איטי, זורם, ללא פינות חדות, ללא עימותים (ההפך מווטרס?) רגוע ואוהב. מצד שני, ואם להיות אכזרית לרגע, זה שיר מצויין לסובלים מנדודי שינה.
האם זה ריק רייט בקלידים כאן? ואת המילים כתבה פולי (היא כתבה את המילים לכל השירים באלבום, אלו שאינם קטעים אינסטרומנטליים. והיא גם שרה באחד מהשירים).

holo

New member
חחחחח

"שיר מצוין לסובלים מנדודי שינה." זה למה כשגילמור וווטרס שיתפו פעולה הם יצרו מוזיקה נהדרת. ווטרס החזיק את כל הקטע על הרגליים עם רעיון חזק וברור, וגילמור נתן את הטאץ'(יחד עם רייט), את הרגש לשיר. כשמפרידים את השניים יוצא אחד קיצוני לצד הזה ואחד לצד השני. כמו פלוס ומינוס..

The Walrus

New member
אוף אנשים...

תקשיבו לשיר, תיתנו לו הזדמנות ותכתבו מה דעתכם! שיר מקסים, אני מבטיח לכם, עם סולו גיטרה מעולה. תנו לו צ'אנס (הוא שר מהלב...)!

hubash

New member
בהאזנה ראשונית זה נשמע שיר טוב

אפילו טוב מאוד . כמובן שחוות דעת מגובשת תהיה לאחר מספר האזנות , באיכות יותר טובה ועם הבנת המסר של השיר.

afon

New member
שיר ממש לא רע

אפילו טוב עד מאוד. האוירה מזכירה לי את החלק השני של אטום הארט, ממש לא רע. בהחלט אני אקנה את הדיסק.

itaikuskus

New member
NIR Y

לתשומת ליבך, שים לב לתגובות, כשידוע כמובן, שזה לא דיויד גילמור.

holo

New member
ממ..

רק אותי זה שיעמם? השירה ממש מעצבנת אותי לא יודע למה. השיר תקוע ומרדים.

thezanani

New member
זה לא דוד

זאת הקלטה של סיאנס שעשו לו עם כוס פלסטיק שבורה.

למעלה