on a island אולי זה כבר דוסקס אבל בכל מקרה אלבום מצויין לדעתי מה דעתכם?
F frash22 New member 10/4/06 #1 on a island אולי זה כבר דוסקס אבל בכל מקרה אלבום מצויין לדעתי מה דעתכם?
A Anuerysm New member 10/4/06 #2 קניתי אותו לפני כמה זמן העטיפה שלו מגניבה ובקשר לדיסק עצמו השירים מגניבים במיוחד און אנ איילנד אבל לא היה מזיק להכניס קצת עצבים מדי פעם
קניתי אותו לפני כמה זמן העטיפה שלו מגניבה ובקשר לדיסק עצמו השירים מגניבים במיוחד און אנ איילנד אבל לא היה מזיק להכניס קצת עצבים מדי פעם
D david gilmour1990 New member 11/4/06 #4 כן גם אני קיבלתי דיסק באמת טוב אני שמח שגם אחרי כל כך הרבה שנים גילמור במצב טוב והגאונות שלו לא יורדת
כן גם אני קיבלתי דיסק באמת טוב אני שמח שגם אחרי כל כך הרבה שנים גילמור במצב טוב והגאונות שלו לא יורדת
H holo New member 11/4/06 #5 אלבום די טוב לא הייתי אומר מצויין. יש בו כמה שירים טובים שאהבתי והגיטרה של גילמור מככבת בו. דופק סולואים כמו שרק הוא יודע.
אלבום די טוב לא הייתי אומר מצויין. יש בו כמה שירים טובים שאהבתי והגיטרה של גילמור מככבת בו. דופק סולואים כמו שרק הוא יודע.
M maor1010 New member 12/4/06 #7 אלבום טוב לגילמור אולי רק טוב כי ציפיתי לאלבום של פינק פלויד וזה לא. אבל גילמור בהחלט הוציא אלבום ראוי וכיף לשמיעה
אלבום טוב לגילמור אולי רק טוב כי ציפיתי לאלבום של פינק פלויד וזה לא. אבל גילמור בהחלט הוציא אלבום ראוי וכיף לשמיעה
צ ציףציף1000 New member 14/4/06 #8 אלבום טוב יש מספר שרשורים עליו בדפים קודמים. בימים הקרובים אעלה אותם כמאמר.