OMP או K&N

OMP או K&N

מישהו מכיר את השניים? אני מברר בקשר לאגזוז FREE FLOW בעצם OMP ו RAMUS OMP בארץ הם הסדנת שיפורים של רכבים מסוג סיאט לעומת זאת ביררתי אם סוכן שיוון של RAMUS והוא אמר לי שיכול להיות ויצטרכו לחתוך חלק מהפגוש מישהו מכיר את השניים? יודע מה עדיף? יש סיבה טובה למה K&N יעלה לי בחצי מחיר פחות? כולל התקנה... לסיאט קורדובה sx שווה לשים אגזוז כזה? יחול שיפור משמעותי? תודה מ ת ו ל ת ל

Alfa156 GTA

New member
קודם כל,

רק שתדע חוץ מרעש לא תרגיש בשום הבדל, (אך אולי הרעש ישכנע אותך שאתה נוסע יותר מהר...) רימוס, סבברבינג, או מ פי, בערך באותם רמות, אף על פי שאני הייתי הולך על רימוס/סברבינג. אפילו אם המנוע שלך ינשום ביתר חופשיות אתה לא תרגיש שום הבדל.

SilverFocus

New member
זה תלוי....

החלפה של כל מערכת הפליטה (עם סעפת פליטה חופשייה יותר...) או רק אגזוז לחץ אגזוז לחץ בלבד לא נותן שיפור כוח... רק צליל נמרוד

תודה שווה לשים פילטר פתוח שלהם?

כי בדקתי ואין להם דגם שספציפי מתאים לרכב שלי ויהיה צורך לבנות לו מתאם ולא ממש בא לי משהו מאולתר ברכב

Ferret

New member
K&N

K&N מייצרים פילטרי אויר ולא אגזוזים לכן עולים פחות.

© DrorZi

New member
שדון, בדיוק אותך אני צריך בנושא

אמרו לי שדרכך אני יכול להשיג פילטרים של אופנועים, האם נכון
אני צריך פילטר קונוס עם בסיס של 51 מ"מ להושיב על הכניסה של הקרבורטור בחיפושית, ראיתי מישהו שעשה את זה ואמר שזה פילטר של אופנוע, מוכר לך
איפה אני יכול לקנות אותו (הבחור אמר שלו עלה 80 ש"ח)
דרור זי.

../images/Emo12.gif אני ../images/Emo35.gif

אני אוכל, אולי, לעזור לכבודו רק אם הוא יאמר לי של איזה דגם זה.... כלומר על איזה דגם של אופנוע מגיע הפילטר המדובר... לא אוכל לעזור לך לפני. אני מצטער אבל איני זוכר בע"פ את קטרי בית-פילטר-האויר בכל האופנועים והקטנועים... למעשה, איני זוכר אפילו אחד בע"פ.
הרעיון מובן אני מקווה... תודיע לי אם אתה יודע, דרורזי. אשמח לעזור.
השדון .... ™TheNightDevil

be_roo

New member
לא זוכר בע"פ ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מזהה באיזה אופנוע מדובר לפי צורת הבורג שמחבר את המראה השמאלית
איזה חובב אופנועים אתה

למעלה