OMMMGGG!@#!@#

LizStar

New member
OMMMGGG!@#!@#

אבא שלי הגיע היום מלונדון..גיברתי איתו בפלא וגמובן שהוא הבטיח לי שהוא קונה לי פוסטרים של ג'וני..אז שאלתיא יזה גודל והוא אמר 3-5 סמ' נכנסתי לדיכאון של שעה משו כזה ואז הבנתי שגם קטן זה טוב..חח קיצר אני באה אליו..וראיתי תפוסטרים מגולגלים בצד וראיתי שזה ענק..חשבתי כמו שיש לי...בסוף הוא פתח אותם וגאד!@# זה ממש ענננקקקקקקקקקקקקקקקק יו איך צרחתי 3 פוסטרים שלו..הראשון של 'בסוף העולם'....השני של 'תיבה של איש מת' עם פרופיל שלו והשלישי גם עם תיבה של איש מת שהוא מסתכל כזה למצלמה.. והם ענקיים...כל אחד מטר ומשהו בגובהO: חח אני ככ' מתלהבנת מזה XD מחר אני אצלם ואשים תמונות חח פשוט הייתי חייבת לספר נו >>" ד"א..הפוסטרים האלה עלו 25 שקלים..אם נספור את הכסף בשקלים..אשכרה ענק וככ' זול
חח תודה למי שקורא את המגילה הזאת><" יו אני ככ' חופרת

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif תתחדשי ../images/Emo13.gif

גמאני רוצה
הרבה זמן לא חידשתי את החדר בעוד פוסטר..

זה נשמע ענק! ממש כיף לך...=] ../images/Emo8.gif

גם אני הייתי רוצה פוסטרים בגודל כזה... שכל מי שנכנס לחדר שלי יעצור ויהיה ככה...
... חחח...=]

שירציק

New member
תתחדשי =]

ותשימי תמונות כמו שהבטחתת!! אני מתה לראות אותםםםםםםםםם...זה כ"כ מגניבבבב

LizStar

New member
חח

תודה לכולן
אני אצלם בהקדם האפשרי...פשוט המצלמה שלי לא אצלי כרגע :/[היא אצל אבאשלי למרות שהיא רק שלי הוא לוקח!@#
] חחח ואחד תליתי על הדגלים של שה"ק שיש לי בחדר..עם עטבי כביסה XD[או איך שלא רושמים...]אבל הוא יהיה על התקרה 100% חחחחח

cowgirl Ms

New member
תתחדשי~

נשמע ממש גדול.... כמו הפוסטר שיש לי בחדר [רק של ראיון עם הערפד].

tali44

New member
ואייי כיף לך.... תתחדשי!!../images/Emo65.gif

תתחילי ללכת מהיום עם קמעות נגד עין הרע

moofi

New member
וואי מאגניבבב ../images/Emo13.gif

מחכה לתמונה לראות את זה... תתחדשי!!

פאני14

New member
תתחדשי..! תתלי אותו על התקרה שמעל המיטה

ככה תוכלי לראות אותו ישר על הבוקר כשאת קמה
הלוואי עליי, לי אין פוסטר אחד של ג'וני תלוי בחדר (אל תשאלו), שלא לדבר על משהו בגודל כזה...

n o g n o g

New member
תתחדשי!!

גם לי יש אחד גדול בחדר.. חח כל בוקר אני אומרת לו בוקר טוב

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif XD גמאני

לא רק לפוסטר הגדול שיש לי.. לכל הפוסטרים (גם אם הם שלוש על שלוש ס"מ) ואני נותנת להם גם נשיקת לילה טוב :) ושואלת אותם שאלות. (ומעבר לזה זה כברי ותר מידי מביך..)

פאני14

New member
XD

יש לי שתי תמונות חתומות של ג'וני, הייתי עושה גם את כל הדברים האלה איתם, אבל אז ההורים שלי היו מתחילים.... "לתהות ולשאול שאלות" XD

למעלה