OMG!!!!

efratbas

New member
OMG!!!!

ראיתי סרט שבו משתתף השחקן החתיך גס' ספנסר, "uptown girls" והוא שר שם!!! ממש שר! הוא שיחק איזשהו כוכב רוק שמתאהב בכוכבת (rubbish), האמת הוא שר לא משהו, גם הסרט על הפנים, אבל גוד הוא כזה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב להתעשת- חייבת להתחיל להתנהג בהתאם לגילי....( אחרון ודי-
)

randomguy

New member
../images/Emo6.gif ג'סי ספנסר יודע לשיר וגם לנגן

הוא יודע לנגן על כינור, גיטרה ופסנתר. יש עוד פרטים ביוגרפים עליו בקישור הזה: http://us.imdb.com/name/nm0817980/bio יש לו שני אחים רופאים וגם אבא שלו רופא, והוא משחק רופא ובטח מרוויח יותר
ככל הנראה הוא יוצא עם ג'ניפר מוריסון, אבל אף אחד משניהם מעולם לא אישר את זה באופן רשמי.

randomguy

New member
../images/Emo13.gif ג'סי מוכשר, והוא ממשפחה טובה

בנוסף לזה שהוא נראה לא רע בכלל (בלשון המעטה
) השאלה היא האם הוא וג'ניפר מוריסון באמת זוג, כמו שהרבה אומרים, או שהם לא, כי אף אחד מהם לא מאשר שהם זוג (אם הם זוג, אז למה?) וג'ניפר הגדירה את עצמה לאחרונה בתור "סינגל" בראיון שהיא נתנה ממש לאחרונה ל LA TIMES. מה דעתכם, ג'סי (צ'ייס) וג'ניפר (קמרון) הם זוג או לא?

randomguy

New member
יותר מדי קטנה...

צריך ללחוץ עליה כדי לראות אותה בקטן, כי בRESIZE לא רואים ברור

Koki Girl1

New member
יכול להיות שהם רק ידידים אבל אני

אשמח אם הם יהיו ביחד.. הם מקסימים וגם מתאימים

randomguy

New member
וגם ג'ניפר למדה מוזיקה ושירה פעם

בתור ילדה היא ניגנה בחליל (קלרינט) בתזמורת של בית הספר, וגם שרה בתזמורת (כמו ג'סי). ההורים שלה מורים למוזיקה (בטוח לגבי האמא, לא בטוח לגבי האבא). האחות הקטנה של ג'ניפר, ג'ולי, שרה באופרה, בתיאטרון (כנראה), ובתור מלצרית\זמרת במסעדה בלוס אנג'לס.

PrincessDanny

New member
חחחחחחחחחחחחחחח איך את

מזכירה לי אותי כשראיתי ת'סרט הזה וההודעה הנרגשת שלי מסתובבת פה איפשהו בין קפלי הפורום
בחיי, כל הסרט החזקתי ומעכתי לחבר שלי תיד. כל שנייה! ~רואים תסרט~ ~ג'סי מופיע על המסך~ "אומייגאד אומייגאד@@#$!!!~!" כמו פאקצה אבל מכפת לי

למעלה