OMG?!

L i z i k

New member
OMG?!

אני פשוט בהלם?! קיימת לה קהילה של פאקצות?! זה פשוט מפחיד!

Marble Arch

New member
קודם כל, קחי פרח!../images/Emo39.gif

ועכשיו, תנשמי. ותגידי לי בבקשה, את יכולה אולי לפרט- למה זה מפחיד? אשמח לקבל תשובה!

L i z i k

New member
מכיוון ש...

פאקצות זה מסוג האנשים שאני לא אוהבת.. וחושבת שזה פשוט נורא שיש כזה דבר (ואני מדגישה דבר).. סתם אסיפה של בנות שמקדישות לצבע הורוד יותר מידי צומת לב... ומתנשאות.. ומדברות בשפה מטומטמת ש*וKו <K*לו וכו'...

scorpionsrulz

New member
והנה הסיבה

אין לכם חוש טעם בבגדים אתם מדברים כמו לא יודע מה ואתם מקשיבים לדיכאון רוצים להיות בדיכאון אין בעיה תקפצו מהגג טוב ?

מותק,

אני מאמינה שיש פה הרבה אנשים שמתלבשים כמוך ושומעים מוזיקה דומה למה שאתה אוהב. ההבדל הוא שלהם יש חוש הומור. ואם אתה עומד להגיב לי ב"כנסי" כמו תמיד, אני לא אכנס. כי אתה מטומטם שלא מבין שכולם כאן צוחקים ואפחת פה לא פאקצה אמיתית.

scorpionsrulz

New member
את המטומטמת מי אמר שאני לא מבין ?

אבל לפתוח פורום כזה זה דבר מפגר לגמריי... כאילו בשביל מה פורום שלם בשביל לצחוק על פאקצות?מה הרעיון פה ?

אל תקרא לי מטומטמת כי אתה לא מכיר

אותי. שנית, על הרעיון תשאל את המנהלת, לא אותי. ובפרטי. לא על גבי הפורום. ובמיוחד לא לפתוח הודעות על כמה שאנחנו טיפשות, כי אנחנו לא. ולדעתי זה דווקא פורום חביב מאוד.

MineraL

New member
תתלונן לתפוז על זה שהסכימו לפורום פורום

סה"כ הם מחליטים איזה פורום לפתוח ומי ינהל אותו..

d00sh

New member
לפאקצות דווקא יש טעם..

דיכאון זה פרחות וערסים

yuliamir

New member
חחחחחח מה הקשר דיכאון ותיקצפו מהגג

שמזוכיסטים יקפצו מהגג וגמני שומעת דיכאון וזה לא כי אני בדיכאון או בא לי להיות בדיכאון אני פשוט מיתחברת למוסיקה הזאת

scorpionsrulz

New member
אני לא מזוכיסט !!!

מזוכיסטים זה אנשים שאוהבים לפגוע בעצמם אני מטאליסט יש הבדל

scorpionsrulz

New member
מזוכיסטים לא יקפצו מהסיבה הפשוטה...

הם אוהבים את הכאב .... אם הם יקפצו הם לא ירגישו כאב

למעלה