OMG!!!!!!!!!!!!!!

sprqy

New member
OMG!!!!!!!!!!!!!!

קלאודיה מדהימה בתמונות החדשות של פרומו עונה 10 SG1!!!!!!!!!!!! התמונה הזאת פשוט נפלאה!! מזכירה את הימים הטובים של פארסקייפ!!!!!!!! (טיפה הגזימו עם המייקאפ...)

MeItOsH

New member
היא הרבה יותר ממדהימה!../images/Emo210.gif

היא נראת מושלמת! והיא ממש לא נראת כמו מישהי בת 33.

aerynsun

New member
איזה גיל היא נראית?

ודרך אגב. הייזל אפשר להוסיף לתמונות גם איזה ספריה של דארגו? וכמו שספארקי אמר להוריד את התמונות עירום של גיגי...ממש לא לענין.

MeItOsH

New member
בסביבות 28-30 ../images/Emo210.gif

אפשר להגיד שהיא כמו יין טוב שמשתבח עם השנים

aerynsun

New member
עשו פה גם הרבה עבודה פוטושופית...

אבל בהחלט היא נראית מצויין. יופי אקזוטי או יופי ...יופי לא רגיל בהחלט. תכנסי לתמונות שעשינו מסיטי לייף, סידרה שהיא הופיעה בה . איזה מותק היא שם

MeItOsH

New member
ראיתי!!../images/Emo210.gif

אני כל הזמן עושה השוואות של אז והיום.. ותמיד יש משהו דומה... גם עם,וגם בלי ריטוש קלאודיה נראית מצויין.

sprqy

New member
את חושבת?

לא נראה לי... זה פשוט הרבה (מאד) מייקאפ וחבל היא נראית מצויין גם טבעי... ראיתי גם את התמונות בסיטילייף ואני בהחלט מעדיף אותה מבחינת מראה איך שהיא נראית בפארסקייפ ובסטארגייט.

eve6

New member
זה לא מייקאפ, כמו שאריןסון אמרה

זה עבודת פוטושופ מטורפת. למישהו נתנו מכחול והוא החליט להשתמש בשפאכטל... אני ממש לא אוהבת את התמונות, רק בגלל הסיבה הזאת...לקלוד יש יופי טבעי (אז מה אם יש קמט פה ושם) וחבל שהרסו את זה...מה גם שהתפאורה וההעמדה של התמונות ממש יפים...פשוט חבל.

sprqy

New member
אני עדיין לא חושב

שזו עבודה בפוטושופ. לפחות לא התמונה הראשונה בשרשור. פשוט שמו עשר טון מייקאפ! כמו בתמונה הזו למשל---->

LS Girl

New member
שאלה../images/Emo35.gif

איפה אפשר למצוא את התמונות האלו

pigit22

New member
התמונות באמת מדהימות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל אני מסכימה שקצת הרסו אותם בעבודת פוטושופ מוגזמת .

למעלה