omg!!!!!!!

black spot

New member
omg!!!!!!!

טוני ובנג'י במקלחת !!!! ביחד!!! ערומים!!! *למי שלא יודע ..טוני הוא מלהקת mest.....

פעקקקקקקקקק!!!!!!!!!!

לאאאאאאאא! זה לא אמיתי!!1 זה לא אמיתי!!! זהלא אמיתי!!!!!!! זה לאאאאאאאאאאאאאאאאא אמיתי!!!!!!! (נכון?)

black spot

New member
ועוד.....

"i love benji!! fuck you" זה מה שכתוב בדף של טוני ויש לי גם תמונה של בנג'י .. אני אשים גם אותה.......

black spot

New member
חשוב לי להדגיש...

טוני ובנג'י סטרייטים לחלוטין ...הם רק חברים טובים ... בנג'י אמר פעם בראיון שהם היו בסיבוב הופעות עם mest והוא היה כזה בדיכי אז טוני השאיר את בנג'י ער כל הלילה והם דיברו ...ונעשו חברים ממש טובים מאז...

טווווווווווווווווווווווווווווב

אמא. פעק משעמם לייי אנשים כנסו לצ'אט אני וסהר בודדות ):

brody armstrong

New member
אממ קיי-

התמונה הראשונה היא שיא הגרועה-וזה הכי לא אמיתי בעולם... והשנייה היא כן,גם ראיתי אותה כבר מלא פעמיים-וזה לא שהוא כתב שם משהו מפליל =|

midnight dragon

New member
לא. חח../images/Emo15.gif

ואיך בדיוק עשו את זה? מאיפה הייתה להם תמונה של בנג'י באמבטיה בתנוחה הזאת?

midnight dragon

New member
רגע, ../images/Emo15.gif

את מתכוונת כאילו ציור? כי הרקע באמת לא נראה כל כך אמיתי.. אבל לא נראה לי שהם עצמם זה ציור.. אם כן אז הצייר ממשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מוכשר.. אבל ממש..

midnight dragon

New member
וואלה?../images/Emo15.gif

טוב, אבל תודו שזאת עבודה דיי טובה.. אי אפשר להגיד שרואים שהרכיבו את זה..

Dcup

New member
חח רואים שזה עבודה בעיניים!

רואים שזה מישו שעבד בפוטו שופ או משו כזה.. לא להיבהל..

ak 1

New member
כן..

גם לי נראה שזה לא אמיתי..תסתכלו על הצוואר של בנג'י..

EleVaTioN

New member
אמאאאאאא../images/Emo5.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

זה לא אמיתיייייייייי זה ערוך איפשו

Blink Park 41

New member
פחחח נראה לכם שזה אמיתי?

אם כבר השני אוליייי אמיתי אבל הראשון ממש לא...ואיזה צלם בידיוק יכנס למקלחת שלהם...?!

חח איזה צלם...

אם זות מונה אמיתי (מה שברור שלא) אז זה בטח צולם באולפן או משו. אבל לאאאאא זה לא אמיתי. זה פאקינג לא אמיתי!!!!!!! בנג'י סטרייט. וזהו . \:

למעלה