נכוןןןןןןןןן איזה חמודייייייים חחח הלוואי וגם סיימון הם בשלישיה
C chicolico New member 21/12/02 #1 OMG! מישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה פשר התמונות הבאות? התמונה הראשונה: טוב דניאלה, נראה אותך מנסה להגן עליו עכשיו! תפסנו אותו על חם! ועוד עם דאנקן... אין לו בושה...
OMG! מישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה פשר התמונות הבאות? התמונה הראשונה: טוב דניאלה, נראה אותך מנסה להגן עליו עכשיו! תפסנו אותו על חם! ועוד עם דאנקן... אין לו בושה...
D Dani Ryan New member 21/12/02 #11 יאאאאאאא שלישייה!!!!!!!!!! אחת שתיים שלוש..אנחנו שלישייה... שלוש שתיים אחת כולנו יחדדדדדדדדדדדד.....(השלישיה ערוץ 6 ) בוטן יהיה המאהב!!!
יאאאאאאא שלישייה!!!!!!!!!! אחת שתיים שלוש..אנחנו שלישייה... שלוש שתיים אחת כולנו יחדדדדדדדדדדדד.....(השלישיה ערוץ 6 ) בוטן יהיה המאהב!!!
S Sababush New member 21/12/02 #12 חחח... ../images/Emo13.gif בטח גם בוטן הומו והוא איתה רק כדי שיחשבו שלא... חחח
D Dani Ryan New member 21/12/02 #13 נו ברור!!!! כולם חושבים שבלילה הם יוצאים עם בחורות....אלו כפילים.. הם עושים חגיגות קטנות... כולם על מיטה אחת!
נו ברור!!!! כולם חושבים שבלילה הם יוצאים עם בחורות....אלו כפילים.. הם עושים חגיגות קטנות... כולם על מיטה אחת!
C chicolico New member 21/12/02 #15 חחחחחחחח זהו, הוכחתי את טענתי! אה, והנה תמונה מהאלבום המשותף של לי ודאנקן כזוג!
D Dani Ryan New member 21/12/02 #16 יאאאאא מושלמיים!!!! תראו אותם!!!!אמאלהההה דאנקי!!!!!!!יאאאאאאאאאאאא הוא מרים אותו... אני מתההההההההה
S Sababush New member 21/12/02 #19 פשששששש איפה לי נוגע???? חחח ולמה סיימון בחוץ????? שיצטרף!!!!! חחח
C chicolico New member 21/12/02 #3 OMG2! תמונה שנייה: דניאלה, להתכונן, לשלוף ציפורניים, להסתער על הפרחה!
M MolsBolsRules New member 21/12/02 #4 אמאלההההההההההההההה אההההההההההה בובותתתתתתתתתתתת איזה חלום זה יהיה אם הם יצאו מהארוןןןןןןן אההההההההההה
אמאלההההההההההההההה אההההההההההה בובותתתתתתתתתתתת איזה חלום זה יהיה אם הם יצאו מהארוןןןןןןן אההההההההההה
D Dani Ryan New member 21/12/02 #8 אמאלהההה לאא!!!!!!! אסורר!!!! לא רוצהה!!!!!!!!!!!! מה חלום?!?בלעעע לא לא לא...רק לחשוב על... NO WAY!
D Dani Ryan New member 21/12/02 #6 למה את אוהב להתעלל בי?../images/Emo4.gif אמלההההההה חמודים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה נראה טוב יותר עם אני הייתי שם אבל נו... יאאאאאאאאאאאאאאא ואתה באמת אוהב להתעלל בי!
למה את אוהב להתעלל בי?../images/Emo4.gif אמלההההההה חמודים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה נראה טוב יותר עם אני הייתי שם אבל נו... יאאאאאאאאאאאאאאא ואתה באמת אוהב להתעלל בי!
S Sababush New member 21/12/02 #7 לאף אחת מאיתנו אין סיכוי איתם אז עדיף שיהיו הומואים, לפחות הם לא יהיו עם בנות אחרות חחח
D Dani Ryan New member 21/12/02 #9 אממממ youve got a point!!! אוקייייי יאלללההה דאנקי ולייייי צאו מהארון!!! וואי הם יהיו זוג מושלם!!!!!!
אממממ youve got a point!!! אוקייייי יאלללההה דאנקי ולייייי צאו מהארון!!! וואי הם יהיו זוג מושלם!!!!!!