OMG

inbardaf

New member
OMG

אני הולכת להראות פגר מת בטלוויזיה! אני וגאיה מתראיינות ביום ראשון הקרוב (אם לא יהיו עוד פעם ביטולים...) לתוכנית הבוקר של הילה ואברי גלעד. הבעיה היא שבבוקר אני נראת בערך ככה:

inbardaf

New member
אה, וכאן בטח כן יאפרו אותי...

אז אולי זה יטשטש קצת את המראה זומבי שיש לי עד 12 בצהריים...

k500

Active member
מנהל
לא נורא, מה שיזכרו זה מה שאמרת

לא איך את נראית והכי חשוב זה המילה "א-מיניות" שתחדור ליותר אנשים לתודעה כשתגידו אותה במהלך הראיון

inbardaf

New member
../images/Emo5.gif

מה חשבתי לעצמי כשראיתי את זה.. עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה

XDDDDD

מקווה שלא תסבלי כל כך עם האיפור
אם אני לא טועה, האיפור לתוכניות טמבליזיה הוא יחסית כבד (מבחינת מייק-אפ). בגלל התאורה החזקה. צריך לשאול את רונית ולאריק איך איפרו אותם, הם הרי הופיעו בתוכניות. תגידי, למה ד"ר דרבי לא מצטרף לתוכנית הזו?

inbardaf

New member
גם אני מקווה שאני לא אסבול

לגבי דר' דרבי - לא יודעת. יכול להיות שהם דברו אותו יכול להיות שלא. אין לי מושג. מאחר וגם אני וגם גאיה נהיה שם - זה נראה לי פחות קריטי. ואני אזכיר שיש אירוח של דר' דרבי בפורום למי שרוצה לשאול שאלות

אוקי, שאלתי חברה שלי שהיא

מאפרת מקצועית שעבדה כמאפרת גם בתוכניות טמבליזיה. היא אומרת שיאפרו אותך זריז. ואין מה לעשות, ישימו עליך הרבה מייק-אפ מכיוון שהתאורה "שורפת". אם את רוצה אני יכולה לנסות לאפר אותך... לפחות שתדעי מה מצפה לך.

inbardaf

New member
מתי בדיוק תאפרי אותי? זה ביום ראשון בבוקר!

אני מקווה שאני לא אסבול יותר מידי מהמייק-אפ.

תראי, אם כל הראיון איתך הוא לא יותר מחצי שעה

אז זה לא נורא. תביאי איתך סבון פנים ומגבת ואחרי התוכנית לכי לשירותים תורידי את האיפור. אפרופו זמן אוויר. שימי לב כמה זמן יהיה לך לדבר, כי אם זה יהיה רק כמה דקות, תצטרכי לחשוב איך להעביר את המסר בכמה משפטים קצרים...

inbardaf

New member
זה יהיה רק כמה דקות ואי כבר בונה על שטיפה

בכיור של השירותים אח"כ.. זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשהבנתי שהולכים כנראה לאפר אותי - 'מיד אח"כ אני אשטוף את זה!'

orald

New member
לא בעייתי שדווקא שתי נשים?

גם כך יש סטיגמה שרק נשים יש להן חשק נמוך וגברים הם כולם חיות פרא.

אבל הסטיגמה הזו נכונה XD

צריך רק לשנות אותה באופן כזה שהחשק המיני של הנשים הוא התקין והנורמלי, ואילו של הגברים הוא מוגזם עד כדי סכנה והם צריכים טיפול XD כי כרגע מסתמן שהנשים הן אלו שצריכות לרוץ אחרי הקצב של הגברים. בכל אופן, אם אני לא טועה, לאריק, היה בתוכנית הקודמת עם ד"ר דרבי, אז אולי רצו פרצופים חדשים...?

inbardaf

New member
היה אמור להיות גאיה ולאריק (אישה וגבר....)

אבל בגלל שלאריק היה שם שנה שעברה, הם התעקשו שהם רוצים שאני אבוא ולא רוצים את לאריק שוב.
סתם דבילי לדעתי, אבל לא הצלחתי לשכנע אותם שעדיף לאריק. הם אמרו שאם אני לא באה, הם לא יעשו את האייטם

למעלה