OMG

britney4u

New member
השתנתה,

אבל הגוף שלה יכול להיראות בדיוק כמו פעם... לדעתי היא יכולה להיראות כמו פעם ואפילו יותר טוב אם היא רק תרצה. אני באמת חושב ככה.

יש בזה משהו.

קחו לדוגמא את גלית גוטמן אחרי הריון, היא נראת מעולה. אמנם לא יצא לי לראות איך הבטן שלה נראת, אבל אני בטוח שאם לא שרירית, היא רזונת ^^ והי, הבטן של בריטני לא מחוטבת, והמעט שומן שיש שם... לפעמים זה יכול להיות שומן גנטי כזה שלא יורד, גם אם מגיעים לתת משקל. הדבר שהיא צריכה הוא חיטוב. איפה הימים שבריטני היתה עושה 750 כפיפות בטן ביום! (וכן... זה היה ידוע אז בזמנו).

In Rehab

New member
אלו שני מצבים שונים.

אצל גלית,הגוף הוא מקור הפרנסה ואצל בריטני הוא כלי עבודה. אין לי מושג איפה אתה רואה שומן.

YugiBoy

New member
לא מדויק.

יש סיכוי שהיא לא יכולה. היא עברה לידה רגילה או קיסרית? או שלא מפרסמים כאלו פרטים..... בכל מקרה, אחרי לידה לפעמים קשה, עד בלתי אפשרי (לא משנה כח הרצון) לחטב את הגוף... לא קשור לזה שאחרות כן הצליחו, כל אחת והגוף שלה. ובדרך כלל בניתוח קיסרי,המקום הרי נפתח ונסגר, וזה גורם לכל המקום להיות פחות רגיש, ופחות פעיל, והיא יכולה להתאמן עד מחר ולא יקרה כלום..\\ מה שכן, לא בטוח שזה נכון לגביה, ולדעתי היא כן תוכל להרזות בחזרה, אם אין לה בעיה כלשהי.... בהצלחה לה! חוצמיזה - שלא שהיא בטטה או משהו... היא רזה, אבל לא כוסית עלללל

YugiBoy

New member
נו אז אין פלא שקשה לה לרזות...

אחרי 2 לידות קיסריות....

tali44

New member
אני גם אוהבת את ה'מלאות' הזו...

זו ממש מחמיא לה
. ככה לפחות לא יגידו שהיא אנורקסית.

YugiBoy

New member
פשוט יפיפיה! תמונה אדירה!

העירום דיי הופך לאמנותי פה.. למרות שאני עדין קצת סולד מזה...

candyheart

New member
כל התמונות מקסימות!../images/Emo99.gif

אני כל-כך גאה בה! היא נראית פשוט מעולה! !GO BRITNEY

Over To You

New member
יאוווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש עיתון אחד צדיק :)

Over To You Now

New member
מ-ה-מ-מ-ת-! התמונה השניה פשוט מדהימה

ושימו לב בעיתון לבושם בליב..... הוא לא אמור להיות ירוק אם זכור לי נכון????. בכל מקרה הוא נראה מאוד יפה! ובריטני פשוט יפייפיה בתמונות ! מתי היא הספיקה להצטלם לפוטושופ של העיתון הזה מבלי שאף אחד ידע? פשוט מאוד היא שיחקה אותה !

lolo6

New member
תראו רשום מתי זה צולם.....25 באפריל...

בגלל זה היא עם פאה...ובגלל זה לא ראינו אותה בזמן האחרון הולכת לצילומים כי זה היה מזמן.

candyheart

New member
קלטו את התמונה שעובדים לה על הגב...

אפשר עכשיו להפסיק לומר שעושים לה פוטושופ מטורף? יש לכם פה הוכחה מוצקת שזה לא נכון.

למעלה