OMG

YugiBoy

New member
תמונה מוזרה...

הגוף נראה ערוך ... לא הגוף עצמו, אלה העובי שלו... הוא צר מידי ביחס לעובי של הידיים והתמונה ביכלל.... והשיער נכנס לה לתוך הפה חחח

shay08

New member
כ"כ יפה../images/Emo99.gif

בריטני חזרה לעצמה.. נראת ממש ממש טוב!

britmel

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

אהעעעע כוסייית עלללל

0verpr0tected

New member
../images/Emo99.gifפשוט יפההההה

סוף סוף היא חוזרת לעצמה
היא פשוט מדהימההה

Brit22k

New member
עוד תמונה ../images/Emo26.gif

בריטני כל כך מיוחדת בתמונות ומאוד יפההה מצאתי עוד תמונה מהסט....

lolo6

New member
אויי איזה עריכה מוגזמת זה נראה כמו רובוט

לא אהבתי.

YugiBoy

New member
יכול להיות שזה הצילום... בריטני לא תתן לעצמה

להראות כמו פוטושופ עם ידיים ורגליים....

זה פוטושופ\ט?????

אם כן,אני האדם המאושר בעולם!!!!!!!!!! האם זה השיער האמיתי?העורכת אמרה שהיא הורידה את הכל-גם את התוספות.

YugiBoy

New member
זו פיאה...

השיער שלה בחיים לא יראה ככה, הוא הרבה יותר דליל... ורואים שאין שביל, ולכן אלו לא תוספות.... ויכול להיות שזה צולם לא מזמן, והיא שמה פיאה על השיער....

lolo6

New member
זה צולם חודשיים וחצי ככה אחרי הקרחת....עוד לא

היו לה תוספות אז...

sonic15

New member
SHES BEACK!

ועוד OK החרות אמרו שהיא עשתה צרות בפוטושוט הקודם כן בטח ממש היא ממש היתה בסדר בפוטושוט הזה אמרו שסיימו את זה מהר בירטני תחזור מהר יש לי הרגשה שעוד חודש יצא הסינגל ובריטני תתראין הרבה ותחזור למיטב אוי בריטני:) ואז בטח הפפארצי העלוקות ירדו מנה או שלא?

tali44

New member
ירדו?

אולי הם ירדו לתחת שלה ללקק אותו. הם הולכים "ללקק לה" ובגדול!!! כי פתאום היא תוציא דיסק, ושירים טובים, והופעות ופתאום כתובים דברים טובים וזה וכולם יתחנפו ו"שמעת את השיר של בריטני"? וכל החרטא הזו.... אבל בקטע של הפפרצ'י זה לא נראה לי שירד, פשוט בעיתונים יהיו כתובים דברים חיוביים לצד הרעים. כי עכשיו יש רק דברים רעים, אז לפחות יהיו כמה חיוביים.

YugiBoy

New member
לדעתי הם ימשיכו לחפש רק את הרע...

ובדרך כלל בריטני תמיד תשאיר איזה קצה לא סגור, כדי שיהיה אפשר לדבר עליו ולהעלות על הדעת כל מיני רעיונות מגוחכים... מה שכן, בגדול, הכל ישתפר ובאמת יכתבו עליה יותר דברים טובים, והכי הכי חשוב, יכתבו עליה במדור "מוסיקה" ולא "רכילות"

למעלה