OMG

mayarose2

New member
OMG

אני לא מאמינה שלהילארי דאף יש פורום ומעריצים! איך אפשר להעריץ את הבובת ברבי הזאת.?! אני לא אתפלא אם המעריצים שלה כולם עד גיל 15

hadi13

New member
הילארי היא לגמרי לא בובת ברבי

אולי יש לה חיים שכמעט כל אחד היה רוצה אבל מי שנמצא פה מעריך אותה על קריירת המשחק ו/או מוזיקלית שלה
למרות שאני רק בת 13 וחצי יש פה גם מעל גיל 15.... הגישה שלך ממש מגעילה לגבי הילארי
לכל אחד יש טעם שונה ואם לך יש טעם אחד זה לא אומר שלאחרים לא יכול להיות טעם שונה במוזיקה ומשחק... אז אם את לא מעריכה את הילארי - את לא חייבת להגיב

mayarose2

New member
חחחחחחח

הצחקת אותי א. עובדה שאין פה מעל גיל 15 ב. הילארי היא לא שחקנית ולא זמרת.. שמעת אותה פעם שרה בהופעה חיה?! נכון שלא.. בגלל שהיא לא יודעת לשיררררר קיצר מה אני בכלל רבה עם ילדה בת 13.. לא נורא מתוקה.. גם אני הערצתי אנשים עלובים כשהייתי בגילך.. וגדלתי והבנתי כמה טיפשה הייתי.. גם לך זה עוד יקרה בהצלחה

noy m

New member
וואי תעשי לי טובה!

הילארי לא עלובה יש פה אנשים מעל 15 לא נראלי ששמעת אותה שרה שאת ככה מזלזלת! ועם לא נראלך את לא חייבת להעריץ אותה ואל תשפטי אנשים בגלל שאת לא אוהבת אותה!!!! האא ודרך אגב אולי לא הייתי הבופעה חייה שלה אבל שמעתי אחת כזאת אז עשי לי טובה!!!!! אזזז המשך חופש מהנה...מותק...!

mayarose2

New member
תודה מאמי

ונגדך אין לי שום דבר.. סורי אם פגעתי בובע

noy m

New member
סמכי עליי!..

סמכי עליי שגם לנו אין שומדבר נגדךך נשמה!.. אבל את יודעת יש פה בנות שמעריצות אותה ואני אחת מהן! וסמכי עליי הילארי היא לא בובת בארבי!.. היא הרבה יותר מזה!..

אז ככה

היא יודעת לשיר טוב מאד וההוכחה היא שלא סתם יש לה דיסק שלישי... והיא שרה מהמם! וגמלנו אין שום בעיה נגדך אבל כולנו שונאים מישו אבל אנחנו לא אומרים את זה...כמו שנגיד אני שונאת את כריסטינה ואני לא כותבת את זה אז באמת קצת כבוד...

hadi13

New member
שיהיה לך בכיף

תעריצי רק את מי שבא לך
רק אם את לא אוהבת את הילארי את לא צריכה להגיב פה
ולא שמעתי את הילארי בהופעה חיה אני בעצמי לא מתה על השירים שלה אבל היא שחקנית מעולה לדעתי... ואני ממש לא התכוונתי לריב רק לתת את הדעה שלי

mayarose2

New member
סבבה מאמי

כן שחקנית היא בסדר.. אבל לשיר היא לא יודעת.. טוב לא משנה את לא קשורה לשירה שלה אז לא משנה.. סורי אם פגעתי.. מווואהה

noy m

New member
אוקי!..

אז את לא אוהבת את השירה שלה!.. אני אישית מתה על איך שהיא שרה ואני אווהבת את כל השירים שלה!.. ובאמת שאנחנו לא רוצים לריב אבל זה גם לא פוגע בנו כי את מביעה את הדעה שלך!.. אבל באמת שזה לא היה נחוץץ!...:)

hadi13

New member
לא פגעת../images/Emo13.gif

סה"כ הגישה הייתה מאוד כללית ורציתי לתת את דעתי לא שתגיבי "מה אני רבה עם ילדה בת 13.."

mayarose2

New member
מאמי..

תגידי לי בבקשה שמו של סרטים שהילארי דאף משחקת בהם.. טנקס

hadi13

New member
הנה....

ליזי מקגוויר ממריאה לרומא 12 במחיר אחד +12 במחיר אחד 2 בקול גדול Material girls הגבר המושלם סוכן סמוי קודי בנקס Cadet Kelly קספר פוגש את וונדי

מוגה1

New member
הצחקת אותי

אם את לא אוהבת אותה את לא חייבת להעריץ אותה....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל צאי מהפורום....

LiHiLuSh

New member
פי יא את ממש מפגרת אה

הילארי כן הופיעה בהופעה חיה וכן ראיתי אבל דרך הטלוויזיה ואולי בקרוב גם במציאות ולי נירא יותר נכון שאת בת 9 עם כול הקוצימוצי שלך שאת בכלל ניכנסת לפורום שאת לא אוהבת את השחקנית או הזמרת אז למה ניכנסת בכלל אה

למעלה