OMG, they use OMFG

ShirTwo

New member
OMG, they use OMFG

הורים תובעים את גוסיפ גירל בטענה שיש שם יותר מדי קטעי סקס. קטעי הסרינה/נייט והנייט/בלייר היו מוגזמים למדי, כך הם טוענים. לכתבה המלאה, למי שיש כוח לתרגם אני אשמח כי לא הבנתי שם 6/7 כתבה: http://www.sidereel.com/_post/6150 מה דעתכם? (שוב, סליחה אם זאת הודעה מיותרת והכל...)

SShaii

New member
למה הודעה מיותרת? ^.-

זה נראה לי כ"כ מפגר שההורים תובעים אותם.. כילו, אם הילדים שלכם מספיק טיפשים כדי לחקות את מה שהשחקנים בגוסיפ גירל עושים - שלא יראו את הסדרה!!

ShirTwo

New member
פשוט כי לא הבנתי כ"כ את הקטע עם ההודעות

ומתי זה מיותר ומתי לא. בכל מקרה, הילדים יעשו את זה יום אחד

ללא נושא

לדעתי זאת תביעה מיותרת וחסרת כל תוכן. ואם קראתי נכון, שמתי לב לעוקצניות מסויימת בכתבה רומזת שלא ייצא כלום מהתביעה. "לא בהפתעה, מועצת הטלוויזיה של ההורים כועסת על עוד תוכנית. הפעם? על גוסיפ גירל" . נשמע כאילו הם תבענו כבר הרבה תוכניות D:

ShirTwo

New member
הם הורים.

המטרה שלהם זה למנוע מאיתנו הנאות
סתם, נו. הכתבה באמת הייתה די עוקצנית (מישהו אמר בלייר?) אבל בתכלס גם אני מאמינה שלא ייצא מזה משהו מעניין במיוחד...

Just Freckles

New member
../images/Emo4.gif

בגלל קטעי הסקס האלה (שהם דרך אגב בכלל לא מפורטים במיוחד! מה כבר רואים?!) התוכנית מדורגת כ-J14! (לפחות בהוט).. בקשר לשלטים- באמת היו קצת פורובוקטיביים מדי, אבל הם לא מראים על מה הסדרה באמת. הסדרה לא על סקס, אלא על החיים של חבורת מתבגרים עשירים, ומה לעשות, חלק מהחיים שלהם זה סקס. לא נראה לי שהם יוציאו מזה משהו. אולי רק שינוי השלטים.

Keren 104

New member
הנה:

דרמה בריטית מהירה, שטופת הורמונים, סמים וחרדת נעורים. כל מה שהורים צריכים ולא רוצים לדעת על הילדים הטינאייג'רים שלהם. דרך חייהם של אחד עשר נערים ונערות מבריסטול, אנגליה, אנו מקבלים הצצה על החיים הלא פשוטים של בני נוער כשהם מתמודדים בנושאים טעונים כגון גזע, דת, מיניות, סמים והפרעות אכילה. הם לא סומכים על המבוגרים, אבל חיים כמותם. מרגישים בודדים בעולם קר, במשפחות מנוכרות, נטושים על ידי הוריהם שעסוקים בעצמם או שעזבו ממזמן. הם חיים במסלול המהיר, עם סמים זמינים, סקס באוויר וחרדות לא נגמרות. אני אישית לא ראיתי אף פרק כי אין לי יס ואני מתעצלת להוריד.. אבל אני מאד אוהבת סדרות בריטיות ככה שאני בטוחה שזו סידרה טובה :)

למעלה