OMG OMG OMG OMG OMG

Boran

New member
OMG OMG OMG OMG OMG

"Next Action Hero" היא סדרת ריאליטי שעלתה לפני שבוע וחצי בארה"ב, שבה מחפשים את כוכב האקשן הבא. התכנית כבר נרכשה ע"י ערוץ AXN ותשודר בארץ החל מה-19.7

Boran

New member
מה שמלהיב אותי

זה לא הסדרה עצמה אלא עצם העיקרון שמפרסמים שידור בארץ של סדרת ריאליטי, שבוע וחצי בלבד אחרי ששודר הפרק הראשון בארה"ב

maya567

New member
אוקיי. וננצל"ש אותך ל../images/Emo32.gif צ'כיה../images/Emo70.gif

כל הכבוד לצ'כים על הניצחון המוצדק עד מאד על הולנד. הקבוצות ה"אנדר-דוגיות" השנה טובות מאד - צ'כיה כבר עלתה, שבדיה-דנמרק יכולות לעלות שתיהן על חשבון איטליה, היוונים משחקים טוב. הלוואי ולפחות כמה מהקבוצות ה"גדולות" של אירופה (כלומר, איטליה, צרפת, הולנד ודומותיהן) ישארו מחוץ לרבע הגמר ויפנו מקום לנבחרות טובות ומלהיבות יותר. (רק שאנגליה לא תדפק ממשאלות ליבי
)

SHTRUDIDI

New member
באמת שאנגליה לא תידפק ממשאלותיך!

אבל כל הכבוד לצ'כים.באתי עם רצון גדול לראות את הולנד מנצחת והצ'כים נתנו כזאת הצגה טובה שהגיע להם הניצחון ואפילו ביתרון גדול יותר! היורו הזה נהיה מעניין מאוד ואולי עוד תהיה אלופה מפתיעה בסוף. מה שבטוח,המשחקים מעניינים-מי את רוצה שינצח היום? ספרד-פורטוגל?

maya567

New member
בגלל שלמדתי שנתיים ספרדית באוני'

ואני טסה לדרום אמריקה באוקטובר - כנראה להשתקע איזה חצי שנה-שנה - אז ספרד
ואיזה מעצבן שהשבוע כל המשחקים המכריעים באותה שעה? נצטרך לסמוך על ערוץ 1 (שישמור עלינו האלוהים) - לא יכולים לשדר משחק אחד בערוץ 1 ואת השני ב-33 או 23?

maya567

New member
כן שמתי לב לזה קודם

למרות שהאיכות של השידור ב-33 גרועה יותר מב-11 (מי ידע שזה בכלל אפשרי). נראה כאילו המצלמות במשחק של יוון-רוסיה הוצבו נמוך יותר, וזה מעצבן לראות ככה.

SHTRUDIDI

New member
אותי יוון רוסיה פחות עניין

פורטוגל נתנו אחלה גול,והיה מעניין לראות את המשחק הזה.היורו הזה לא מפסיק להפתיע.

yes REAL

New member
AXN המסכנים. הם רכשו את הסדרה

הזאת כבר לפני שלוש שנים נדמה לי, אבל בכל פעם NBC דחו את השידור שלה "לשנה הבאה". בכל אופן, שיהיה להם בהצלחה (עובדים שם באמת אנשים טובים).

למעלה