אוי ואי מה זה הדבר הזה פליפה נראה זוועה, לא שאי פעם הוא נראה טוב אבל עכשיו הוא נראה נורא מתמיד.
R Romibz New member 7/7/06 #20 אוי ואי מה זה הדבר הזה פליפה נראה זוועה, לא שאי פעם הוא נראה טוב אבל עכשיו הוא נראה נורא מתמיד.
Y yaki123 New member 7/7/06 #23 פליפה ניהיה כזה מכועררר../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif.. מה עבר עליו .. מתאים לו מאוד קצר!! וקמילה מדהימה כמו תמיד..
פליפה ניהיה כזה מכועררר../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif.. מה עבר עליו .. מתאים לו מאוד קצר!! וקמילה מדהימה כמו תמיד..
ג גמדונת קיבוצניקית New member 7/7/06 #24 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאוי נועם איזה טוב עשית לי על הלב קמילה כל כך יפההה!!! עם השיער הארוך שוב.. כמו ב'יקי, אבל יותר בוגרת. פלי, וול זה כבר נאמר כאן, שיעשה משהו עם הארוך-מחומצן הזה שלא מתאים לו בעליל.
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאוי נועם איזה טוב עשית לי על הלב קמילה כל כך יפההה!!! עם השיער הארוך שוב.. כמו ב'יקי, אבל יותר בוגרת. פלי, וול זה כבר נאמר כאן, שיעשה משהו עם הארוך-מחומצן הזה שלא מתאים לו בעליל.
ס סיוניLOVEליאורי New member 7/7/06 #25 איזה חמודיםםםםם../images/Emo3.gif טנקסססס...../images/Emo9.gif קמי נוראאאא חמודהההה תמיד היא הייתה חחח ופלי חתיךךך רק בלי הזקןןן הזההה בעעעע נורא יפה לו השער הארוך הזה ...אבל הזקןן אאוטטט...
איזה חמודיםםםםם../images/Emo3.gif טנקסססס...../images/Emo9.gif קמי נוראאאא חמודהההה תמיד היא הייתה חחח ופלי חתיךךך רק בלי הזקןןן הזההה בעעעע נורא יפה לו השער הארוך הזה ...אבל הזקןן אאוטטט...
O o r t a l13 New member 7/7/06 #27 ../images/Emo19.gif../images/Emo207.gif- בקשר לאתר הרישמי יש איתו בעיה וכל פעם שנכנסים רשום "לא ניתן להציג דף זה". לעוד מישהו זה קרה?
../images/Emo19.gif../images/Emo207.gif- בקשר לאתר הרישמי יש איתו בעיה וכל פעם שנכנסים רשום "לא ניתן להציג דף זה". לעוד מישהו זה קרה?
didalf Well-known member 8/7/06 #31 גם לי זה קורה../images/Emo12.gif ../images/Emo109.gif ואח"כ מסתדר..
• •••SeXy BoY••• New member 8/7/06 #28 אויי מיי גאדד../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif קמי מושלמתתתתתתתתתתת#@@$#!@$#@%$#^ פליפה התכער בצורה שקשה לתאר
אויי מיי גאדד../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif קמי מושלמתתתתתתתתתתת#@@$#!@$#@%$#^ פליפה התכער בצורה שקשה לתאר
didalf Well-known member 8/7/06 #29 תודה../images/Emo109.gif *נחמד שנזכרתי להגיב* פליפה מכוער, קמי מאמי
S shi66 New member 8/7/06 #32 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifקמי פצצה אבל איך פליפה מה הוא עשה לעצמו=/.? זה פשוט מ-ג-ע-י-ל
B Blak Angle New member 8/7/06 #34 תגובה: (לא היה לי משהו אחר לכתוב..) קמילה מאז ומתמיד מדהימה עכשיו בנוכע לפליפה: כבר חשבתי שראיתי ת'דבר הכי נורא בעולם ועכשיו כשראיתי אותו גיליתי שהוא הדבר הכי נורא בכל הסיפר הזה או במילים אחרות.. מזה הליפה הזאת שיש לו על הראש ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תגובה: (לא היה לי משהו אחר לכתוב..) קמילה מאז ומתמיד מדהימה עכשיו בנוכע לפליפה: כבר חשבתי שראיתי ת'דבר הכי נורא בעולם ועכשיו כשראיתי אותו גיליתי שהוא הדבר הכי נורא בכל הסיפר הזה או במילים אחרות.. מזה הליפה הזאת שיש לו על הראש ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Z zoe d New member 11/7/06 #37 מה יש לכםםם?? זה מדהים לוווו!!! סוף סוף פליפה נראה יפה!! הדבר הכי מתאים לו מכל מה שהיה לו עד עכשיו!