OMG!!!
פיינל!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG!!!../images/Emo58.gifפיינל!!!!!!!!!!!!!!!!

תחזיקו אותי חזק כי אני מתעלפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צריכה הנשמה ברגעים אלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תרי, תתעוררי ע-כ-ש-י-ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
With 72 hours left before Harm goes to London and Mac leaves for San Diego, they get passionate and profess their love. But if they do stay together, one of them has to ditch thir career. They put the decision to the flip of a coin-with Mac calling the results before a final, playful twist. The last scene was written by creator Don Bellisario, who says he penned it "before I knew it was really the last, last, last scene". האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתפוצץ לי הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

r 7 7 6

New member
אם אץ פה כנסי לצאט אני נותנת לך להס

ביר לי מה בדיוק הולך פה ואני כבר .....

r 7 7 6

New member
לא משנה כבר אני פשוט לא אכתוב פה

וזהו היה נחמד כולם יאאלה ביי

מה לא ברור???לא מחקתי כלום!!!!!!!!!

באמת שלא מחקתי כלום! כשאני מוחקת משהו אני אומרת!!!!!!! למה שאני אמחק משהו בכלל ?אפילו שרושמים פה משהו ממש ממש חמור לפעמים אני מתחשבת ומשאירה..אז אם רשמת משהו על הפרק (כמו אמרת לי בפרטי) למה שאני אמחק?? חוצמזה, אני בכלל בעבודה, זה סיפור להכנס מהמחשב פה לאדמין כדי למחוק הודעות. בכל אופן, את מוזמנת לכתוב מה שרשמת שוב, מה הביג דיל? הרבה פעמים יש בתפוז באגים שמעלימים הודעות. זה קרה לנו מיליון פעמם (לפחות).

אההההמ...

ככה? חחחחחחח...סתם סתם... נו מה אני יודעת למה..העיקר שהם יהיו יחד בסוף וזהו!!!!!!!!!1 אחרי הלילות המפחידים שעברנו במחשבה שזה יסתיים ככה שמאק בסוף תלך אחרי ווקוויק ותהיה עונה 11 אנחנו בסדר היום

Hieros Gamos

New member
מסביר למה מאק בסיוויז

now does it? אולי עושים להם ארוחת פרידה חגיגית, למרות שלא נראה לי, ובגלל שהארם בדיוק קיבל קפטן מאק פורשת! הא
וחוצמזה- THUD

למעלה