OMG!! שלישי!

OMG!! שלישי!

DOUBLE OMG!!
תיכף בצפר! איך עובר היום? שאלה יומית: למישו יש שאלה יומית?

איזה צ'יעמום ../images/Emo69.gif

DOUBLE OMG!! תיכף בצפר! איך עובר היום?
בנתיים משעמם שאלה יומית: למישו יש שאלה יומית?
לא ממש

../images/Emo181.gif

עוד פחות משלושה שבועות בית ספר
החופש הזה עבר הכי מהר מכל החופשים אי פעם... אז לגבי היום; קמתי ב12, אחרי לילה מוזר, ישנתי ממש גרוע והיה לי חלום מטורף. עוד שעה יוצאת לעבודה, חוזרת בעשר וחצי +- ואז אלך לראות את המטח מטאורים, אולי עם החבר
יום טוב כולם!

שיט, בי"ס

ולא עשיתי בחופש כלום. והוא עבר מהר מדי :/ היום לא מתוכנן כלום. באמת שכלום. אולי בלילה אני אעלה לגג לנסות לראות קצת מטאורים.

Dutty girl

New member
לא לא, אל תדברו איתי על בצפר :|

לא רוצה לשמוע על זה, זה עושה לי חלחלה. באמת לא ייאמן כמה מהר עובר הזמן, החופש הזה היה הכי טוב בחיים שלי ועבר לי כ"כ מהר...
והממ, יש לי תור למניקור ב4, אז סופר עם אמא ובערב סרט עם מישהו
[המומיה 3!!! אני כ"כ אוהבת את הסרטים האלה]

../images/Emo110.gif [שנים!]

זה מפחיד שהחופש כבר מסתיים|: ככ לא בא לי בצפר. עבר מהר... היום עובר סבבה, רק קמתי
ותכף אני אלך לחבר נראה לי..

נמש164

New member
אני פשוט גאון שרק עכשיו גילו../images/Emo6.gif

תקשיבו! הייתי אמורה לעשות משמרת מד"א משלוש עד אחת עשרה בלילה, אבל... בגלל שאני ידועה ככישרון שנולד מחדש כל פעם, נקעתי את הרגל כשאבא שלי (שגם הוא מד"איסט) בא לבקר, פינו אותי באמבולנס שני מטרים לבית חולים (בהתחשב בעובדה שהבית חולים זה המספר הבא בשורה של הבתים ברחוב) וזה היה הזוי לחלוטין! חברה שלי שעשתה איתי את המשמרת פשוט לא ידעה מה לכתוב בטפסים וכולנו נשפחנו מצחוק! אז עכשיו אני בבית עם נקע ברגל... אה! גםאני וחברה שלי סוף סוף קנינו כרטיסים לווליום, מי בא? בקיצור, יומטורף במיוחד!

תרגישי טוב קודם כל../images/Emo6.gif

מעריצה אותך שאת יכולה לפנות זמן למד"א עם כל הבצפר שיבוא אני רוצה לבוא וחברים שלי לא רוצים ):

abs7

New member
לא צריך חברים כדי ללכת לשם

את מכירה כבר שם :]

למעלה