OMG!! מנגה 343

Hikaru

New member
OMG!! מנגה 343../images/Emo58.gif

אני מכריז על הפרק הזה כהכי טוב של PART II עד כה. דאמט, סאסוקה יצא כל כך שולט. כל כך. למרות שלדעתי אורוצ'ימארו ישפיל אותו כי הוא השתמש בג'וין שלו.. ועד כמה שידוע לנו לאורוצ'ימארו יש שליטה על מחזיקי הג'וין שלו. המממ. מעניין מה יהיו תוצאות הקרב הזה. אוף, הוא יצא כל כך BADASS.. DISCUSS. אה כן, היה אמור להיות שם רגע נארוסאקו וסאי הרס אותו. אבל יחי נארוסאקו. D:

sapir aloud555

New member
XDD ../images/Emo58.gif ../images/Emo121.gif

אמרתי לעצמי שלא אקרא את המנגה אחרי ששיפודן יגיע לאנימה, אבל אני לא יכולה ;;. הפרק היה מדהים.. סאסקה. Omg! ואני כבר צפיתי שנארוטו וסאקורה יחזרו "להציל" את סאסקה כדי שאורוצ'י לא יקח את הגוף שלו. כנראה יש לו קצת שכל במוח. איזה פרק~

sapir aloud555

New member
o_o ../images/Emo121.gif

למה תמיד התגובות שלי יוצאות מוזרות? כנראה כי אני מגיבה מהר מדי. <_< הכוונה: יש לו קצת שכל בראש. XD

benedek22

New member
oohhhh fuck!!!!!

רגע המנגה הגדול ביותר אי פעם!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין,ידעתי שזה יבוא אבל לא כל כך מהר!!!!! שיצא כבר פרק חדש!!!

lgmtk

New member
Discusssssssssu!../images/Emo58.gif

אז כן, די שולט O_O סאסקה חזק יותר מהצפוי והעובדה שהוא תוקף את מורו שלו, ולא סתם קאקאשי אלא אורוצ'ימארו מראה שהוא לא הולך לעצור בכלום עד שהוא יגיע לאיטאצ'י. בהחלט אפשר לצפות לקרב של החיים =]] וכן גמני התאכזבתי שלא היה נארוסאקו...אבל סאי משעשע P: מה שכרגע כרגע חשבתי עליו זה ונגיד וסאסקה הרג את איטאצ'י. מה הוא יעשה עכשיו? יצטרף לאקאטסוקי או שמה יחיה חיי זאב בודד נודד לעולם ועד?
דיסקס גם XD

o pie

New member
ענק ../images/Emo58.gif

כן גם אני לא ציפיתי שזה יגיע... אני עדיין לא בטוח שזה הגיע :O זה טוויסט מטורף לסדרה. מה סאסקה יעשה אם הוא יהרוג את אורוצ'ימארו? לאן הוא יילך? הפרק הבא חייב להגיע כבר

FlipMe

New member
סרקת את זה??

למה לא אמרת לי, יש לי את כל הפרקים (אנימה + מנגה) על המחשב... ...טוב לא נורא...

lgmtk

New member
לא ממש כי כבר ראו אותו באנימה הודות

ל-PREVIEW שהיה, והוא לא אומר בדף הזה כלום ולא רואים אף אחד אחר, ואף אחד לא יודע מה הג'וטסו הזה. ככה ש...לא ממש ספוילר

sapir aloud555

New member
:| ../images/Emo121.gif

רציתי לשאול שאלה, איך הגעת לפרק מתקדם כ"כ במנגה כשאתה שואל שאלות אם הינאטה הופיעה? אתה מספיילר לעצמך המון, חבל. ואגב, התמונה בהודעה של היקארו היא מהסריקה הראשונית שהועלתה לManga Helpers, אז הוא לא סרק אותה. :]

Galmon

New member
פרק כזה טוב! O_O ../images/Emo58.gif

אני כמעט הייתי בטוח שקאבוטו תקף את ארווצ'ימארו~ XD ססקא שליטה~~~! ומסכן קקאשי, נארוטו owned him רשמית... XD

למעלה