OMG!!! לגמרי שכחתי..... שונן איי!!!

Galmon

New member
OMG!!! לגמרי שכחתי..... שונן איי!!!

אולי בגלל המתכונת בהיסטוריה.... בכל מקרה, שונאן איי! יאי! והיום נספק לכם תמונות וסיפור חביב! ^__^ היום במחוייבות אישית נתנו לי ילדון חמוד לשמור עליו בקייאק, ואחרי כמה זמן הוא שאל "גל סנפאי, יש פה אולי בננה?" ואני עניתי לו "בטח בטח ~ניא!~ אחרי הפעילות במים נרד לחוף ונאכל שם המון פירות: תפוזים, תפוח, אגס, ובננה ~ניא!~ ^___^" ואז הוא הסתכל עליי במבט כזה של wtf ואמר: "WTF? אני דיברתי על בננות, אתה יודע, עם סירת מנוע, וכל זה... באקה..." ואז המדריך הראשי הבישי הסתכל, צחקק ואמר :"טוב, תדאג לגל בסדר? שישתה הרבה והכל, הוא צריך אולי לשירותים?" כן כן... מי המדריך ומי החניך....

Galmon

New member
LOVE PIET -^___^-

ועכשיו, המשמעות של לאב פייט היא פשוטה למדי- פייטרו, מאקסמן, וLOVE! משמע, איטאצ'י אוהב את פייטרו... או שלא....^___^;; הא הא... הא.... (יותר מדי מים מלוחים...)

Galmon

New member
נארוטו-המחזמר!*o*

not..... שים את המסיכה נארוטו!^___^

Galmon

New member
Shonen Shonen Paradise!

THE MOVIE!!! original script by: JIRAYA יאי! שימו תמונות שלכם ~נייאן!~ =^-^=

Galmon

New member
"OMFG!!!"

"Envy pulled a 'Fruits Basket' on Ed!!!!" למה אד היה הופך?.... למשהו קטן, כמובן!^___^ "למי אתה קורא שעועית קטנה שאי אפשר לראות אפילו דרך זכוכית מגדלת???? וממתי יש שעועית בגלגל המזלות הסיני?!?!?!?!"

ketty the sheep

New member
:)!

[לא, אין לי קטע עם מטריות, אלו פשוט תמונות מתחרות שהנושא שלה היה 'מתחת למטריה'. p: ].

ketty the sheep

New member
וסתם סקצ' חמוד של רוי.

[אגב, לקובץ קוראים Mrs. Hughes
].

Snake Bandage

New member
אה... רוי/אד.

קצת מוזר לי שכל כך הרבה אנשים תומכים בזה... מה שאני רואה שם זה יחסי אח גדול-אח קטן מוזרים. טוב, נו, לפחות זה לא אד/אל.
אני אישית מעדיפה רוי/ריזה. אבל זו רק אני.

ketty the sheep

New member
אין לי מושג איך נפלתי לשיפ הזה.

יכול להיות בגלל שהמתח המיני שנוצר עקב היריבות שלהם גבר עלי. D: אני לא חובבת שוטות, באמת.

ketty the sheep

New member
ארר, משפט מנוסח בצורה מעוותת.

התכוונתי ש'המתח המיני שנוצר עקב היריבות שלהם גבר עלי', בלי ה'בגלל'. ~מסוממת~

ketty the sheep

New member
../images/Emo9.gif

ובזאת אסיים למרוח את תוכן המחשב שלי על גבי הפורום. אני בטוחה שאתם לא רוצים לדעת מה עוד מסתתר שם. XD

SasuNaru

New member
ואתם לא רוצים לדעת מה מסתתר אצלי

במחשב
[
-זה מאוד מוזר O.ם;;]

למעלה