OMG! כרמלו לאוקלהומה!

rapgamer4ever

New member
אני חושב שזו דוקא החמישייה

איגודאלה לא נחשב שחקן ספסל כי הוא חמישי מבחינת דקות משחק.
&nbsp
גולדן שיחקה לא מעט דקות עם הספסל כי היא חילקה בלואאוטים, אבל כשאתה מסתכל על שחקנים 6-10 ברוטציה הם לא מתבלטים לטובה. דוקא העונה יהיה להם ספסל טוב יותר, עם התוספות של ניק יאנג וכספי.

rapgamer4ever

New member
עסקה נהדרת מצד אוקלהומה

אנס קנטר מאזן משכורות, דאג מקדרמוט שחקן קצה רוטציה בהגעתו של מלו, בחירת סיבוב שני היא תמורה סמלית שלניקס כביכול יש מה לעשות איתה.
הניקס, מיותר לציין, לא השיגו כאן value אמיתי.
&nbsp
במילים אחרות אוקלהומה מוותרת על המינימום האפשרי ומביאה שחקן שמקפיץ את רמת הכישרון הכללי שלה למספר 2 במערב.
אני חושב שמלו לא יחזיק יותר מדי בכדור אלא יפעל על תקן פינישר כמו בנבחרת ארה"ב. כנראה שהוא יפתח בעמדה 4 במקום פטריק פטרסון למרות שאפשרי לפתוח איתו גם בעמדה 3 במקום רוברסון.
&nbsp
מגוון האפשרויות ההתקפיות של דונובן עלה בצורה דרסטית הקיץ, אוקלהומה תהיה אחת הקבוצות היותר מסקרנות בעונה הקרובה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדיין לא ברור לי איך זה אמור לעבוד

כרמלו וג'ורג' יושבים על אותה עמדה ואף אחד מהם לא באמת יכול לשחק בעמדה אחרת
ממש לא מובן לי

88nothing

Active member
למה אותה עמדה?

מלו 3/4
ג'ורג' 2/3
דווקא מלו מתאים בול לOKC.
לווסטברוק יהיו 2 סקוררים לידו, ככה שיוכלו להוריד לו את העומס.
אדמס יכול בהחלט להסתדר מתחת לסלים עם מלו ב4.
לא נשכח שגם רוברסון ריבאונדר טוב ושומר מצויין.

סה"כ יש לOKC 6 שחקנים מצויינים (אדמס, פטרסון ורוברסון) עוד 4 טובים(אברינס, גרנט ופלטון, קוליסון)

חסר רק סנטר מחליף אבל זה ממש לא אסון, תמיד יוכלו להביא איזה דייויד לי, ג'ואל אנטוני, ספליטר או לבוי אלן.

rapgamer4ever

New member

Anfield

New member
פטרסון כל כך טוב?

לא מכיר אותו ממש.
&nbsp
יש בי חשש שנהיה הרבה דקות עם הספסל ואין שם מי שיודע ליצור משהו.
זאת הרי הייתה המחלה הידועה של המועדון הזה בשנים שאחרי שהלך קווין מרטין ולפני דיון ווייטרס והתחיה הזמנית שלו.

rapgamer4ever

New member
הוא לא מוכשר אבל רול פלייר קלאסי

נותן האסל, מסוגל לשמור על כמה עמדות, קולע שלשות כשהוא פנוי, מין גלו-גאי שאוהב לתת את האקסטרה-פאס. אני חושב שהוא טוב וגם יש נתון שהפלוס/מינוס שלו ממש מטורף בתקופה שלו בטורונטו. אבל אל תצפה ממנו ליכולות כדורסל מבריקות.
&nbsp
לא אמורה להיות לכם בעיה של ייצור מצבים בדקות של הספסל כי סביר שכוכבים מהחמישייה ישולבו בהרכבים כאלו. שאלות שיכולות לצוץ הן למשל האם אברינס מסוגל לשמור ברמה סבירה, או האם ג'רמי גרנט מסוגל לקלוע שלשות פנויות מהפינה. בכל מקרה אין סיבה שהם יהיו היוצרים הראשוניים או משהו כזה. בעיקר פלטון וג'ורג'/מלו שיהיו על המגרש כשווסטברוק נח.

fatnoam

Active member
my 2 cents

כרמלו אנטוני מנהיג די גרוע לקבוצה בעיניי. באוקלהומה הוא לא יצטרך להנהיג וזה כבר טוב. הוא פורח ליד כוכבים אחרים - כמו שהיה בנבחרת ארה״ב, שליד כל התותחים הכבדים הוא היה הפינישר העיקרי.
&nbsp
בליגה הוא משחק בעיקר אייסוליישנס ופוסט אפס, הקטע זה שהוא מתקרר או שמקבל דאבל טים כלום לא קורה. עכשיו הוא ישחק את הנ״ל הרבה פחות, תהיה עליו הרבה פחות תלות שהדברים האלה יעבדו, וכמובן שיהיה קשה הרבה יותר לשלוח עליו דאבל טימז.
&nbsp
ההגנה שלו לא טובה באופן כללי, אבל היא טובה לפרקים. השנה, כשיהיה עליו פחות עומס בהתקפה, אני מעריך שהוא יתחיל לשמור יותר. הוא יצטרך לשחק יותר דקות כמספר 4, אבל באמת שבכדורסל המודרני לשחק 4 זה פחות עניין של לסגור לריבאונד ולתת מרפקים לכל מיני גורילות, ויותר עניין של לתת חסימות טובות ולרווח את הפרקט, דברים שהקבב הזה אמור לעשות טוב.
&nbsp
בכלליות אני חושב שכרול פלייר, או כאופציה 2-3 בהתקפה מלו הרבה יותר מתאים. מנטלית הוא לא בנוי להנהיג. אין לו אישיות דומיננטית כמו של ראסל לדוגמא, הוא בטח לא מודל או דוגמא אישית באימונים, הוא לא מטפל בגוף שלו בקנאות. הוא אוהב לקלוע שלשות ולעשן וויד. באוקייסי אמור להיות יותר קשה להתארגן על שאכטה מאשר בניו יורק, אז בכלל יכול להיות שהת׳אנדר יפיקו ממנו את המקסימום.
&nbsp
&nbsp
ההבאה שלו קצת בעייתית מבחינת ווליום הזריקות של פול ג׳ורג׳. אם הם רוצים שג׳ורג׳ יישאר, אז הוא צריך לקבל חלק מספיק גדול מהעוגה. זה בגדול על הכתפיים של ראסל - לא מישהו שמשחרר חלקים מהעוגה כל כך בקלות, ובטח לא מישהו שמספיק אינטיליגנט בשביל לנווט את זה. מצד שני, גם לג׳ורג׳ וגם למלו אופי יחסית נוח, ושניהם יודעים שהם באים להיות העוזרים של ראס, אז זה עוד יכול לעבוד.
&nbsp
הקטע שגם אם זה יעבוד, הם עדיין אנדרדוג מוחלט מול גולדן. מוחלט.

ofer1732

New member
טרייד מעולה לאוקסי, בזמן האחרון פרסטי ובנט מאוד מרשימים אותי

כרמלו אוברפייד כמובן וכפי שכבר נאמר לא יכול להוביל אף קבוצה אבל כאן בתור אופציה שלישית בקבוצה עם שאיפות לדעתי יש לו הרבה מה להציע ולגבי השכר שלו - החוזה של קנטר מאזן את זה.

כל הנכסים שעברו לניקס הם בעל ערך אפסי או שלילי עבור אוקלהומה, קנטר לא עושה כלום חוץ מקליעה ואופנסיב והוא חור בהגנה, אי אפשר להעלות אותו למגרש בכלל מול גולדן סטייט (שהיא ה-team to beat) וזה בעייתי גם מול קבוצות פחות טובות שמשחקות נמוך (שלושת רבעי מהליגה בערך), היה אלבטרוס רציני עם החוזה הענק, שחקן אהוב ונראה כמו בחור חיובי אבל ללא ספק שחקן עם ערך שלילי במיוחד בקבוצה כל כך לחוצת cap כמו אוקסי.

מקדרמוט - 6 וחצי נקודות באחוז ממוצע בכמעט 20 דקות משחק תוך כדי שהוא חור בהגנה זה לא מרשים במיוחד, שנה אחרונה בחוזה ואוקלהומה שלחוצה מבחינת פיירול בחיים לא הייתה מחתימה אותו מחדש, לא הפסד גדול.

בחירת סיבוב שני - הדבר היחיד שאוקלהומה נתנה שיש לו ערך אמיתי אבל באמת לא מחיר גבוה בשביל סקורר של 20+ נקודות למשחק.

זה מצטרף לכמה מהלכים מעולים אחרים שקיבלו בשנים האחרונות:
1. הם שלחו את איבקה בשנה האחרונה שלו בחוזה לפני שהוא שחקן חופשי לא מוגבל ויכול לעזוב בחינם בתמורה לנכסים צעירים ועדיפים יותר (ויקטור אולדיפו, בחירה 11 בדראפט ואיליאסובה)
2. שלחו את קמרון פיין, שחקן די ליג שסובל מפציעה קשה חוזרת וג'ופרי לברן (שחקן קצה רוטציה) בתמורה לטאג' גיבסון (סנטר מחליף לגיטימי עבור קונטנדרית לדעתי), דאג מקדרמוט (קלעי טוב וצעיר עם חוזה תחת שליטת מועדון) ובחירת סיבוב שני.
3. השוד הגדול, אולדיפו וסבוניס תמורת פול ג'ורג'

בדרך הם קיבלו גם כמה החלטות קצת יותר מפוקפקות כמו החוזה הגדול של אולדיפו ואולי גם בחירת סיבוב ראשון שנתנו ביחד עם אילאסובה עבור ג'רמי גרנט שבינתיים לא מצדיק את זה אבל אם נסתכל על מכלול המהלכים אין ספק שזה מועדון שמנוהל בצורה מוצלחת בשנים האחרונות.
גם לבעלים קליי בנט מגיעה מילה טובה, נראה שהוא מוכן לשלוח את היד עמוק לכיס ולשלם מס מותרות, זאת הייתה הביקורת הכי גדולה כלפיו וכלפי המועדון בשנים האחרונות ובהחלט לא משהו שיש לזלזל בו כשמדובר במערכת מס כל כך מענישה ושוק כל כך קטן.

לגבי הניקס - כרמלו בחיים לא היה מוביל אותם לשום מקום וגם מבחינה אישית נראה היה שחייבים להיפרד כבר, דובר על בייאוט ובצורה הזאת לפחות הם קיבלו משהו בתמורה, לא הרבה אבל אני מניח שזה עדיף על כלום.

rapgamer4ever

New member
אפשר להוסיף למהלכים החיוביים

את החוזים לרוברסון (30 ל-3 שנים) ולפטרסון (16 ל-3 שנים), שניהם לדעתי מתחת למחיר השוק.

Anfield

New member
החוזה של אולדיפו

זה לא היה בעצם, בדיעבד, מהלך שנועד לקראת טרייד עתידי? במקום לאבד את השחקן בחינם בעצם החתימו אותו בשביל להחזיק בנכס לקראת טרייד. אני לא כזה מבין בשיקולים האלה אלא סתם רץ לפי לוגיקה.
קליי בנט הולך לשלם מס העונה וגם אולי בעונה הבאה, אין ספק שיש פה הבנה שהגיעה מאוד מאוחר שאין ברירה אלא לשלם מס כדי להחזיק את הכוכבים שלך. מה שלא רצו לעשות עם הארדן בסוף עושים במהלך הייל מרי עם גורג וכרמלו. זה ניסיון חשוב של הפרנצייז להישאר רלוונטי. בלי המהלכים האלה העתיד היה מאוד ברור, ווסטברוק הולך בטרייד עכשיו או באמצע העונה או בסיומה וכל העסק הולך לבנייה מאפס. עכשיו יש עונה מעניינת בפתח ולכו תדעו איך זה יסתיים.

ofer1732

New member
הוא היה שחקן חופשי מוגבל

מה שאומר שאוקלהומה הייתה שומרת את הזכויות עליו גם אם לא היו מציעים לו extention, היתה להם הזכות להשוות כל הצעה שהוא יקבל, הם בחרו לא לחכות לסיום העונה ולתת לו למצוא את הערך שלו בשוק אלא להחתים אותו מראש על סכום שהם חשבו שהוא שווה, לדעתי הם טעו בהערכה שלו, לפחות בינתיים הוא לא מתקרב ללהצדיק את המחיר הזה וגם לא חשבתי שהוא יכול להיות נכס חיובי לטרייד עם שכר כזה, מסתבר שטעיתי לפחות בחלק השני של המשפט הזה..

Anfield

New member
הבנתי

אגב, גם החוזה של אדאמס מופרך.
הוא זכה בחוזה מטורף שנשען בעיקר על יכולת מעולה שהייתה לו בפלייאוף של 2016.
אני כבר אז חשבתי שזאת הגזמה, בטח שהיום.

מצחיק שהבעלים התקמצן שנים שKD היה בקבוצה

ודווקא עכשיו הוא פותח את הכיס עם מיסים, לא אתפלא אם זה בגלל מה שKD אמר לאחרונה

למעלה