OMG!!!!כל כך מבאס!!!!

other48

New member
OMG!!!!כל כך מבאס!!!!

מילא כל ההפסקות בין הפרקים, מה שיש עכשיו, אבל אתם לא מאמינים!!!! בין פרק 21, לפרק 22 (האחרון לעונה) יש הפסקה ממש ממש ממש ממש ממש ענקית.....אי אפשר לתאר!!! תנשמו עמוק..... פרק 21 ישודר בתאריך 26/03/07 פרק 22 ישודר בתאריך 01/01/08 הפרש של של כ-9 חודשים!!!! לפי אתר TV.COM. אני ממש מקווה שהם משקרים או משהו... נגיד אישה נכנסת להריון בחודש מרץ, היא כבר תספיק ללדת עד שיתחיל הפרק האחרון......קשה לתאר....

MineraL

New member
../images/Emo12.gif

אני משוכנע שזו טעות, בכל מקרה ע"פ מה שהבנתי אפשר לערוך את תוכן האתר הזה כמו בוויקיפדיה, אז המידע לא כזה אמין...

other48

New member
אבל

בדקתי עכשיו גם ביומן טלויזיה האינטרנטי: http://www.pogdesign.co.uk/cat/#January2008

izik79

New member
מה באמת האתר הזה ניתן לעריכה? ../images/Emo2.gif

מעניין, תודה. אגב, גם את פורום המסנג'רים אתה מנהל?
מה הלאה?

לא נכון... תראו מה כתוב..

44. Sona (edit) First aired: 4/2/2007 Production Code: 2AKJ22 Episode summary for the season 2 finale is coming soon.

הלוואי ואתה צןודקק...

אולי זה זה ממש פיגורר לעשות הפסקה של 9 חודשים בשביל פרק אחד??? ואז מה עוד פגרה בשביל עונה שניהה? לא נראה לי הגיונייי

Siwnu

New member
חחחחחח

אני לא מאמין שיש אנשים אשכרה עד כדי כך טיפשים שהם גם יקנו את זה... טעות/סתם מתיחה...

4ShiRaN

New member
לא נראה לי שהם יעשו הפסקה כל כך

גדולה בין הפרקים זה ממש מפגר והם יאבדו ככה הרבה צופים כנראה יש טעות באתר או משהו

best in me

New member
זה בטוח לא קשור לרייטינג כי יש להם

בטח הם (מי שהחליט על הפגרה) רוצים שהסדרה תהיה מדוברת גם אם היא מצליחה!!
מעצבניםםםםםם!!!!!!!111111אחדאחדאחד

זה טעות

הפרק האחרון ישודר ב-2 לאפריל, התאריך הזה שהבאת הוא כנראה לתחילת העונה השלישית.

inbalinbal1

New member
באתר TV.COM

כל פעם שהם לא יודעים תאריכים לפרקים הם רושמים 1.1 לא משנה מה... זו לא טעות או לא מתיחה פשוט אתר שלא מעודכן על התאריכים...

liraz z

New member
עדכון לגבי המשך הפרקים כנסו !

other48 - לא יודעת מאיפה הבאת תתאריכים הללו ..סתם איזה קישקוש של איזה אתר TV.COM לא אמין בגרוש בכלל רשמו פרק כפול ..מאיפה להם המידע הכוזב הזה אין לי מושג ! המשך הפרקים מעודכן סופי אל תהיו בלחץ ולא צריך להכניס להריון מזה :) 2/4/07 -222 26/3/07 - 221- Fin Del Camino 19/3/07 -220 - Panama 5/3/07 -219- Sweet Caroline 26/2/07 -218- Wash יום טוב לכם בלי לחץ רק !

למעלה