OMG!! יש לי דמעות!!

Miss Kitty

New member
אור!! ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה!!
ד"א- ידעת שגם איי ג'יי עובד על שירי סולו?

moe7

New member
וואו מגניב ! ../images/Emo13.gif

לאייג'יי יתאים מאוד כוון קצת "כבד" יותר. תדמית קשוחה ומגובשת כזו, לא אתפלא אפילו אם יחליט לפנות לרוק, הרי גם הוא מנגן (לדעתי, דרך אגב, לכלל הבנים כדאי לשוב לנגינה בהופעות הנפרדות שלהם -כדי לגבש תדמית רצינית יותר- שהרי זה עושה רושם עצום על קהלים מסוימים) יתכן גם שיאמץ מוטיבים שחורים- מעט Fאנק, גרוב וריית'ם & בלוז... הבחור יתחבר לז'אנרים רבים ומגוונים בקלות.

גם אני מאושרת!!!!!!

בייחוד כשמדובר בבראין.. טוב אין הרבה מה לעשות כשהלהקה לא ממש פעילה וחייבים להרוויח קצת כסף...... למרות שכולכן יודעות שאני מאוד מתנגדת ללהקות בכלל שהזמרים שלה יוצאים בקריירת סולו ובייחוד הבקסטריט. כל הכבוד לקווין על שיקאגו! לא ראיתי אותו משחק, אבל זה מגיע לו!

vashla

New member
עכשיו הם יתפרקו.למה להיות להקה אם

כל אחד פונה לדרכו? אני מפחדת שהם יתחילו לריב" אני יותר מצליח " וכו'. כל אחד ירצה להקים משפחה,והם בטח אומרים לעצמם: "עשר שנים עשיתי מוזיקה,מיליונים,מעריצות. עכשיו יש לי מספיק כסף ובנות,בוא נקים משפחה". כל הקטע של להקה זה להיות ביחד. חוץ מזה אני ממש כועסת על בריאן! קודם הוא כועס על ניק שהוא מוציא אלבום סולו,והוטא בעצמו עושה את זה!!! לדעתי אין הרבה סיכויים שהם יחזרו להיות להקה.הם בהפסקה כבר שנתיים,או יותר. למה אלוהים?!

Miss Kitty

New member
אפ אפ אפ!

בריאן לא כעס על ניק! אלה היו שמועות!! ואת האמת? אם זה באמת מה שהם רוצים, לפרק את הלהקה ולבנות לעצמם חיי משפחה, אני יהיה הראשונה בתור לתמוך בהם. אם זה מה שהם ירצו, וזה מה שישמח אותם, זה מה שהכי טוב.

vashla

New member
כשבנאדם אוהב משהו,הוא יכול לעשות

הכל. מצד אחד אני מסכימה איתך,מצד שני,זה לא יפה מה שהם עשו,השאירו אותנו עם אשליות וציפיות שהם יחזרו.למה שלא יספרו מההתחלה? ועכשיו תהיה תחרות,מי יותר מצליח וכל השטויות!לדעתי,הסוף כבר היה ממזמן. אני מפסיקה לחשוב על העתיד הוורוד שלהם.

LiOr CaRtEr

New member
די נו!

תפסיקו להגיד כאלה דברים - זה סתם מבאס! למה נראה לכם שהם היו מושכים את זה כל כך הרבה זמן!? אם הם באמת היו רוצים להתפרק הם היו עושים את זה כבר, היו להם מלא הזדמנויות! והעובדה שהם עכשיו חוזרים להקליט ויוצאים מהקטע של דחיית ההקלטות זה רק סימן טוב! למה שהם יודיעו שהם ממשיכים להקליט אם הם לא מתכוונים לזה? אין מצב שהם יעשו כזה דבר! ואין מצב גם שתהיה תחרות ביניהם לגבי "מי יותר מצליח?" כי זה לא כזה קשה לעשות את זה כלהקה! את באמת רוצות להגיד לי שאין להם מספיק סיבות, או בעבר להתווכח על את מי הבנות הכי אוהבות או כל מיני שטויות כאלה?! דברים כאלה לא באים סתם ככה. אין ממה להתרגש, הם אל יתפרקו! אני לא רוצה לפתוח ככה פה לשטן, אבל נכון לעכשיו הם לא מתפרקים ודיסק זה לא סימן שמראה את ההיפך.

moe7

New member
אף אחד לא חפץ בפירוק...

וזו הסיבה שצעד דרסטי מעין זה טרם ננקט... אבל אנחנו פשוט לא פוסלים את האפשרות, שנשמעת כעת קרובה מתמיד. הבנים מודעים היטב למידת הצלחתם כקולקטיב, ופשוט מנסים כוחם בנפרד- זהו מצב נורמלי לחלוטין- בו האדם מחפש את זהותו הפרטית לאחר שידע את מקומו אך ורק כחלק מקבוצה (כמו צעיר היוצא לחייו הפרטיים לאחר שחיי שנים עם משפחתו)... ואם זה לא יילך- תמיד יוכלו לקחת כמה צעדים אחורה ולשוב אל המקום ממנו החלו.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמתי כתבתי ד"צ??

תזכירי לי... בכל מקרה, o m g זה קיצור ל oh my god שזה את כבר יודעת מה זה..

vashla

New member
o m g,איזה יופי..תודה.אני אשתמש בזה

וד"צ או משהו כזה כתבת מתישהו בפורום הגברת לופז..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהממ אני לא זוכרת.

אולי כתבתי נ"ש? שזה ניצול שרשור?

למעלה