OMFGGG

Kryptonite

New member
OMFGGG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

תראו איזו הודעה של אופיר מצאתי!
O_O!!! טוב, אם כבר מדברים על סטיות... גם לי יש סטיה משלי...
נכון לטלפונים ניידים יש את האנטנה הזו בראש? וול, אז זה מספק אותי בטירוף לדחוף אותה לאוזניים שלי ולצעוק "אני לא תפוח אדמה ורוד! אל תקחו אותי!"

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואני לא הבנתי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

למה יש אנשים מהפורום בסקס לנוער

De-Panther

New member
לא הגבתי ברצינות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל לא הבנתי איך זה שפתאום מגיעים מלא אנשים מהפורום לסקס לנוער

De-Panther

New member
בטח הוא סתם נהנה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לקרוא סטיות של אנשים אחרים

AGNET SHESH

New member
../images/Emo12.gif

טוב, האמת גם לי יש סטיה קטנה.. הפלסטיקים האלו שעוטפים חולצה (לא T, חולצת כפתורים) כשקונים אותה? אני נהנה ללעוס אותם.. בעצם.. כל פלסטיק שניתן ללעוס אני לועס. אני מעביר עם זה את הזמן בלעיסה במקום באכילה. עוזר לשמור על הדיאטה.. נסו את זה בבית! (ואם אתם שואלים: מה? הוא בדיאטה? אז אני אגיד - כן, ותאחלו לי בהצלחה, למרות שאני כבר מצליח.. - 14 קילו כבר נעלמו)

מיה אחת

New member
אהמממ.

האם הכוונה ב"אני מאונן עם דיסקים צרובים של פורנו" היא: אני מאונן תוך צפייה בדיסקים צרובים של פורנו (שזה מובן ולגיטימי), או שהוא מתכוון ל: אני מאונן באמצעות דיסקים צרובים של פורנו, היינו- דיסק מתחכך כנגד... הממ. אתם יודעים. בקשר לטלפונים סלולאריים... צחי, יתכן שהרגע המצאת פטיש חדש!

Silver Fox

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

אופיר, צחי, *מצביעה על שני כיסאות במעגל* רק שתדעו שאנחנו מאוד מקבלים אתכם ואוהבים אתכם וקשובים לליבכם...

שניש

New member
אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

למעלה